Wpisy 1 092 533 – 1 092 632
3 września 2012 21:15 → 3 września 2012 21:37, 100 wpisów
medea76 dziękuję
dajcie jakieś cyferki bo mi się mózg lansuje
dajcie jakieś cyferki bo mi się mózg lansuje
13maxa...miałeś jeszcze czeka kobitoo..
przestaj do mnie sprawdzasz albo wita
przestaj do mnie sprawdzasz albo wita
lila jutro zawody na gołe klaty w kiślu z budyniem nagroda pici lub kici kłak hehehe
ulexxa
Masz na myśli powieść Gide ? Jeśli tak to tak, choć już dość dawno. Ostatnią powieścią, która mną wstrząsnęła była "Życie i los" Grossmana. To trochę ciężki kaliber, ale pięknie opowiedziana historia tzw. wielkiej wojny ojczyźnianej od strony zwykłych Rosjan i to prawdziwie bez cenzury. Nic dziwnego, ze nawet za Chruszczowa nie chcieli jej wydać.
Masz na myśli powieść Gide ? Jeśli tak to tak, choć już dość dawno. Ostatnią powieścią, która mną wstrząsnęła była "Życie i los" Grossmana. To trochę ciężki kaliber, ale pięknie opowiedziana historia tzw. wielkiej wojny ojczyźnianej od strony zwykłych Rosjan i to prawdziwie bez cenzury. Nic dziwnego, ze nawet za Chruszczowa nie chcieli jej wydać.
ii znikam dzida..
Sorki że przywitał się z wszystkimi ale pisanie na fonie wychodzi mi jak ...........moje sprawy czyli bokiem
witam wszystkich
mnie ta powiesc Gida też podobała,czytałam na studiach
mnie ta powiesc Gida też podobała,czytałam na studiach
Medeo..wogole historyczno-geograficzno-z watkiem..milosnym to jest to..co uwielbiam..ale czytac..i tylko czytac
nie sluchac..
nie sluchac..
Anika Lila no i reszta .....kobiet oczywiście macie dziś wszystkie buziaka
Co myślicie o multipasko Hangout, dzięki usłudze Google Plus?
Jak to mniej więcej wygląda. Przykład: http://www.youtube.com/watch?v=dDB_VaBS2Pg
Mógłbym utworzyć taki Hangout. Mogłoby do mnie dołączyć maksymalnie 9 osób. Jest również możliwość prowadzenia takiego spotkania na żywo (podobnie jak ten chat) w ten sposób, że do 10 osób ze sobą gada, a pozostali (dowolna ilość) ogląda to na żywo, czyli jakby takie spotkanie wideo na żywo wraz z publicznością
Jak to mniej więcej wygląda. Przykład: http://www.youtube.com/watch?v=dDB_VaBS2Pg
Mógłbym utworzyć taki Hangout. Mogłoby do mnie dołączyć maksymalnie 9 osób. Jest również możliwość prowadzenia takiego spotkania na żywo (podobnie jak ten chat) w ten sposób, że do 10 osób ze sobą gada, a pozostali (dowolna ilość) ogląda to na żywo, czyli jakby takie spotkanie wideo na żywo wraz z publicznością
Co jest potrzebne... w przypadku osób biorących udział po prostu laptop z kamerą i mikrofonem... no i konto Google Plus, które oczywiście jest darmowe. Pozostali nic nie potrzebują... transmisja leciałaby sobie podobnie jak LOsowanie Lotto na żywo...
.witam lila ulexxa maks pasko i reszta czesc ...
ulexxa
Jakbyś szukała czegoś mnie trudnego a pięknego w swej prostocie to polecam Richarda Russo szczególnie "Koniec Empire Falls" oraz z nowości Davida Balldacci "Studnia życzeń". Ten ostatni to wielkie zaskoczenie, bo przedtem pisał takie raczej sensacje a tu nagle nostalgiczna opowieść o stronach rodzinnych w czasach, które już niestety nie wrócą. Jak chcę sobie poprawić humor to czytam wszystko co złapię autorki Smażony Zielonych Pomidorów najbardziej lubię Nie mogę się doczekać aż pójdę do nieba.
Nienawidzę audioboków i książek elektronicznych. Muszę czuć papier,widzieć słowa w tym cała przyjemność czytania.
O i przypomniało mi się, że jeśli lubisz takie bardziej historyczne a nie czytałaś Noaha Gordona to gorąco polecam
Jakbyś szukała czegoś mnie trudnego a pięknego w swej prostocie to polecam Richarda Russo szczególnie "Koniec Empire Falls" oraz z nowości Davida Balldacci "Studnia życzeń". Ten ostatni to wielkie zaskoczenie, bo przedtem pisał takie raczej sensacje a tu nagle nostalgiczna opowieść o stronach rodzinnych w czasach, które już niestety nie wrócą. Jak chcę sobie poprawić humor to czytam wszystko co złapię autorki Smażony Zielonych Pomidorów najbardziej lubię Nie mogę się doczekać aż pójdę do nieba.
Nienawidzę audioboków i książek elektronicznych. Muszę czuć papier,widzieć słowa w tym cała przyjemność czytania.
O i przypomniało mi się, że jeśli lubisz takie bardziej historyczne a nie czytałaś Noaha Gordona to gorąco polecam
to podobne jak SEX KAMERKI NA zywo
Lila ..idziemy na video rozmowy ..jak zwykle my dwoje i reszta publiczność
gaja z opóźnieniem, ale niemniej serdecznie
franek
pasko trochę bardziej formalnie lecz też serdecznie
franek
pasko trochę bardziej formalnie lecz też serdecznie
13max..ja Ty,pintol,mala557,Pasko,michellex,sambiana,dzikus,ulexxa,
.dziesiec dziewczyn np reszta patrzY
Coraz więcej portali internetowych będzie z czasem organizować takie spotkania. Tutaj przykład Hangout z Robertem Lewandowskim na Sportowym portalu:
http://www.youtube.com/watch?v=ofCG2SDb528
http://www.youtube.com/watch?v=ofCG2SDb528
Noku..nie wchodzi zawsze..nie wiem dlaczego
Jestes super komputerowcem..i wlasnie stad sie poznalismy..moze wlasnie Ty..powiesz mi dlaczego nie dziala tak jak powinno??
Jestes super komputerowcem..i wlasnie stad sie poznalismy..moze wlasnie Ty..powiesz mi dlaczego nie dziala tak jak powinno??
Taki hangout automatycznie jest zapisywany na youtube i później inni też mogą sobie oglądnąć. Czas to maksymalnie 2 godziny...
13max...wyobrażasz sobie jak nas inni oglądają przez dwie godziny o ja nie
Lila ..dajmy tam jokera i będzie ich troje : on ,koń i jego dłoń
Medeo..widze ze uzywasz nawet czasami..cytatow z ksiag ktore przeczytalas..nie jestem tak dobra jak Ty..ale wielki szacunek..masz Wielka Wiedze hohoho..super
gaja
Ja natomiast doprowadzać do rozpaczy bibliotekarki prosząc o pozycje z magazynu. Nasza biblioteka istnieje od lat 60-tych więc jest w czym grzebać. Niestety teraz weszli w system komputerowy i zakończyli aktualizację starego, dobrego katalogu kartkowego. Jeszcze kilka lat i jakby szlag trafił elektronikę to ludzie nie będą umieli niczego w bibliotece znaleźć
Ja natomiast doprowadzać do rozpaczy bibliotekarki prosząc o pozycje z magazynu. Nasza biblioteka istnieje od lat 60-tych więc jest w czym grzebać. Niestety teraz weszli w system komputerowy i zakończyli aktualizację starego, dobrego katalogu kartkowego. Jeszcze kilka lat i jakby szlag trafił elektronikę to ludzie nie będą umieli niczego w bibliotece znaleźć
sambiana
ulexxa
Wiedza to jeszcze nie mądrość jak jej używać, ale dziękuję za komplement
ulexxa
Wiedza to jeszcze nie mądrość jak jej używać, ale dziękuję za komplement
paskooo..yyyy ...skybe albo oovoo ..skoro nic nie moge gadam tuu obcy złe mogą urazić ..wole gadam znajomy
lila...
Nok..przeciez ja pisze po POLSKU..a nie po De.
znowu cos..piles?
znowu cos..piles?
za mało uciekam..i znikam..