Wpisy 1 091 598 – 1 091 697
2 września 2012 22:48 → 2 września 2012 23:24, 100 wpisów
Podsumowując wyniki mojego wieczornej części mojego eksperymentu ezoterycznych metod :
Lew 10/14/36 czyli 2/3
Strzelec 12/28/36 czyli 1/3
Horoskopfree dla obu znaków 2/6 oraz 1/6
Liczby numerologicznie kombinowane do sprawdzenia na moim profilu:
seria pierwsza 1/9 (liczby, których cyfry dają 7)
seria druga 4/10 (wielokrotności 7)
seria trzecia 3/8
seria czwarta 0/11
czyli z dużą ilością szczęścia 8 dało się wykombinować.
System szczęśliwe liczby obu znaków + horokopfree na 9 zakładów (17 liczb) : jeden 3/4 oraz cztery 2/4 czyli dołożenie do interesu
System szczęśliwe liczby obu znaków, znaki związane z 7,horoskopfree (24 liczby) na 9 zakładów : dwa 4/8 no i 2 razy 3/8 czyli do szczęścia tuż tuż czyli
Ale się nie poddaję, bo jak przyjdą moje szczęśliwe dni chcę byc zwarta i przygotowana
Lew 10/14/36 czyli 2/3
Strzelec 12/28/36 czyli 1/3
Horoskopfree dla obu znaków 2/6 oraz 1/6
Liczby numerologicznie kombinowane do sprawdzenia na moim profilu:
seria pierwsza 1/9 (liczby, których cyfry dają 7)
seria druga 4/10 (wielokrotności 7)
seria trzecia 3/8
seria czwarta 0/11
czyli z dużą ilością szczęścia 8 dało się wykombinować.
System szczęśliwe liczby obu znaków + horokopfree na 9 zakładów (17 liczb) : jeden 3/4 oraz cztery 2/4 czyli dołożenie do interesu
System szczęśliwe liczby obu znaków, znaki związane z 7,horoskopfree (24 liczby) na 9 zakładów : dwa 4/8 no i 2 razy 3/8 czyli do szczęścia tuż tuż czyli
Ale się nie poddaję, bo jak przyjdą moje szczęśliwe dni chcę byc zwarta i przygotowana
sambiana myślę ze rybka bedzie z nicierpliwoscia czekac na życzenia Sambianki ja też....
Lila..ja dzis wrocilam z De.padnieta jestem..
jak psinka..oj mowie Ci..ale rokowania sa dobre i
chyba dostane te..mieszkanie..hmmm chetnych jest
wiecej..ale pewnie jak szczescie..przyjdzie..
to bedzie gucio
jak psinka..oj mowie Ci..ale rokowania sa dobre i
chyba dostane te..mieszkanie..hmmm chetnych jest
wiecej..ale pewnie jak szczescie..przyjdzie..
to bedzie gucio
medea76 a jutro jakie liczby proponujesz dla strzelca,bo jestem coraz bardziej głupsza
medusia ..5 misięcy czekałem na nie ..ostatni raz były 18 marca i plusem 69 i dlatego tyle czekałem ..
max no x 10 bo ja gram moją żelazną ósemką i jej kombinacjami a jak długo się nie pojawia i ją porzucam to wpada
Piotrekmichellexmaxjanomedeaulexxahipcioagatka i reszta znikam
mala1438
Jutro szczęśliwy dzień dla Strzelców i Lwów
Dla Strzelca liczby to 9,22,35
Dla Lwa liczby to 11,25,37
Nad innymi typami do eksperymentu pracuję
Jutro szczęśliwy dzień dla Strzelców i Lwów
Dla Strzelca liczby to 9,22,35
Dla Lwa liczby to 11,25,37
Nad innymi typami do eksperymentu pracuję
Dopisano wygrane multi multi
mala
z kombinacji numerologicznych wychodzi taki ciąg na jutro dla Strzelca : 1/9/17/25/27/30/32/38/22/35
z kombinacji numerologicznych wychodzi taki ciąg na jutro dla Strzelca : 1/9/17/25/27/30/32/38/22/35
Jak oni zdolali zebrać 31 000 000,jak byłem w dwóch kolekturach nie było żadnej kolejki,pusto:
Agatko witaj dobry duszku..
chyba masz dobre dzialanie na ludzi..
bo na mnie bardzo dobrze tak
chyba masz dobre dzialanie na ludzi..
bo na mnie bardzo dobrze tak
hej jestem nowa ale od dłuższego czasu przyglądam się tej stronce
fajny klimat
sorki bo ja z opoznieniem..jak zawsze
Sambianko kolorowych senkow
Sambianko kolorowych senkow
medea76 dziekuje. juz nie mam pomysłu na jakiekolwiek liczby, a trochę kaski by się przydało
Medea76
13max33 klimat jaki tu panuje
Hipopotan
Michellex
Michellex
Karolino ...ale tu jest podobno beznadzieja co Ty na to ..ja jestem płytki tłusty i głupi ..
mala1438
Zaraz ustalę ostateczną eksperymentalną dziesiątkę, którą chcę wrzucić za 2,5 zł z skarbonki
Zaraz ustalę ostateczną eksperymentalną dziesiątkę, którą chcę wrzucić za 2,5 zł z skarbonki
Ulexxa
Trzeba tylko wyprasować białą koszulę,ubrać garnitur i z wypełnionym kuponem udać się w daleką podróż:
13max33 no ale o co chodzi??
W kolekturze można spotkać kobietę z duzym biustem ale nie zawsze ma się takie szczęście bo za szybką często starsze emerytki:
czes wszystkim...maks to ile trafiles ? I gratuluje
Karolinko ..spokojnie ...witamy Cię serdecznie ...jeśli czegoś nie będziesz wiedziała ..napisz ktoś zawsze Ci pomoże i doradzi ..może
max....bo przestraszysz ghnie jest tu tak zlei Ty też nie taki straszny
13max33 dziękuję jesteś bardzo miły
maks ile ci siadlo
Karolinko ..jestem ..MAX i zaraz będzie tu mój brat krzysio ..on też jest miły i jak coś to możesz na nas liczyć
czesc miszel witaj