Wpisy 1 091 298 – 1 091 397
2 września 2012 21:16 → 2 września 2012 21:53, 100 wpisów
franek...to teraz mi się nie podoba ja lepiej śpiewam jak walnę ze 3 piwa
Lila dla mnie to powinni dzis wygrac ci od zlomu
po przerwie ten gosciu druga piosenke bedzie mial fajny wystep
zgadzam sie ta dziewczyna tez
Lila ..no jak to gdzie ... poszedł po kawy tam i jest już pewnie w pokoikach szuka ..
13max...aaaaa no przecież a ja się dzisiaj zastanawiałam skąd on ma tyle żetonów ,tak się zastanawiałam że,aż mnie musk rozbolał
13max...dzisiaj w HYDEPARKU się dowiedziałam że do cyrku mogą mnie przyjąć
13max...simadowi się chyba nudzi.Jak mają mnie przyjąć jak on już dostał główną posadę klowna
13max..jak co mu odpowiedziałamże posada już zajęta przez niego,zresztą to jakiś zgorzkniały chyba zdeterminowany psychol
mrówka...czy trzeba tutaj nie fajnych słów używać żebyś Ty się odezwała
13max..ja już nie chcę z nim za dużo się w polemikę wdawać bo to ***ne chyba w dzieciństwie nieźle mu ktoś dał po zaworach on sam napisał że ksiądz go wykorzystywał wejdź na forum i poczytaj
13max..poczytaj.Jest się z czego pośmiać on jeszcze z nikim nie pisał tak normalnie tylko zawsze z wszystkich szydzi aschloch
joker..no my z maxem para zajebista drugiej takiej już nie poznasz niestety
hehe lila teraz fajne chlopaki
13max..my zajebista para somprzynajmniej się śmiejemy a nie wiecznie zrzędzimy
Lila ...no pewnie ....mam wejść i pisać czy jedynka dzisiaj siądzie czy 81 wejdzie
czesc sambiana
lila mnie tez
13max...ile można o liczbach? Człowiek siedzi godzinami i się zastanawia co wskoczy i jeszcze tutaj wiecznie to można rzygnąć tym bardziej że większość ludzi zna się z czata i tylko tu ma ze sobą kontakt i tutaj mogą się spotkać a jak komuś się coś nie podoba to won
miszell..to jakiś klon jakiegoś barana co nie umie wejśc na swoim nicku i powiedzieć co go boli ..a na swoim wejdzie i witaj Liluś siema max
13max..no tak też może być że na swoim nie wejdzie i świruje a na swoim w dupę bez mydła wchodzi że potem tydzień zatwardzenie mamy
miszell...oj oj ..pamiętam losowanie co było 21 kulek wylosowanych