Wpisy 1 090 439 – 1 090 538
1 września 2012 22:58 → 1 września 2012 23:21, 100 wpisów
Dzisiaj typowałem 4 liczby do lotto na Tak.. .
1 Liczby....ts.11, 15, 25, 33.
2. moje liczby.12, 16, 24, 34.
--------------------------------------
Lila
lila ..jak podałaś www .muza lewis ..widać przerobione wideo np nowy człowiek spiewnik ...a tam stoją stare wideo
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 240 000 złotych
ja se kuźwa normalnie 2 punkty dzisiaj zarobiłamzarobiona jestem po c***u
krzysio...to jest nowy clip przerobiony na stary ale nie o clip mi chodzi
Czesc pisze
a nikt nieodpisuje dobranoc
a nikt nieodpisuje dobranoc
Lila...ja dzisiaj jak sprzątalam pusciłam Presley-a na fulale mój psiak go chyba nie lubi bo zaczał wyć
13maxa..
michellex..bo psy wyją jak słysza wysokie tonymój też wyje.A spróbuj miauczeć jak kot tylko trochę wyżej,zobaczysz że,pies też będzie wył
scolls...nie ważne że podróbka ważne jakie ciacha słodkie z miodem rodem z Grecji
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 6/6
13maxa..ide tam www. Bianka..ładna cyc
michellex znamy znamy to już było i chlopaki maga sobie odpuscic,kariery nie zrobia no chyba ze maja wielkie jaja jak w nazwie zespołu
Lila...wiem, że wyjamój najbardziej reaguje na akon -lonelyale niewiedzialm, że presley też tak działa
Dopisano wygrane kaskada
to ładnie ktos zgarnoł
Dopisano wygrane mini lotto
scolls i to konkretny
co prawda "nawet" do pierwszej setki najbogatszych polakow sie nie zalapie ale troszke porzadzi
13maxa...no kuzwa masz www .lukaj Biank...
michellex teraz to tylko plastik w bialych kozaczkach robi kariere
13maxa ..
scolls --THX--moje drugie 4/5 i wtedy tez piatki nie bylo--1300 wtedy wpadlo--ostatnia mialem 19 a wyszlo 9
michellex np. TO
http://www.youtube.com/watch?v=OghbxgFkeiY&feature=related
masz na mysli
http://www.youtube.com/watch?v=OghbxgFkeiY&feature=related
masz na mysli
krzysio...cze i nie oglądaj tyle cyc bo ci wstanie Fryc i przerąbana sprawa wtedy to już Renia tylko pomoże
michellex no za bardzo nie ma sie do czego doczepic wiekszosc cialka takie ze mniam,99% nadaje sie na stanowisko...sekretarki
Kuźwa powiedziała a raczej napisałabym wam jeszcze wierszyk ale pasko patrzy
lila..nie renia ...
krzysio...cyc cyc w doniczce ziemia a na noc zostanie Ci ino renia
lila ..jesteś kobito ..nie interesuje ..pan bóg stworzył człowieka jak odwrotnie np jesteś facetem ..cały czas łobuz oglądosz www..widzisz jak wszyscy
krzysio...toć ja karwa nigdy www nie oglądałam bo ja nie potrzebuję,ja mam w realu
Lila...ok. zalatwimy banana z budyniem jakby coalbo ze śmitaną
dobra juz znikam...
lila ..widzisz jeden scols ..zbokol tak czekał www .. ja nic nie wkleje www ttuu