Wpisy 1 090 403 – 1 090 502
1 września 2012 22:49 → 1 września 2012 23:09, 100 wpisów
kurczę ... i weź tu się zwiń jak gadać się chce , choć oczy trzymają się wyłącznie na zapałkach
albinlotto
No z kilkoma osobami o tym gadałam, więc pomyślałam, ze warto to podsumować. Niestety tym razem wyliczenia dla 6 były skuteczne tylko w mm gdzie przy szczęściu w wyborze można było coś trafic dziś wieczorem.
max
A Skorpion coś przynajmniej trafił ?
albinlotto
No z kilkoma osobami o tym gadałam, więc pomyślałam, ze warto to podsumować. Niestety tym razem wyliczenia dla 6 były skuteczne tylko w mm gdzie przy szczęściu w wyborze można było coś trafic dziś wieczorem.
max
A Skorpion coś przynajmniej trafił ?
franek sprzedawca firanek trzeba zaczac tak trafilem 6 w lotto i zaraz robie zdjecie kuponu i reakcja bedzie piorunujaca
Czesc
moze prawda za szybko to na mnie
moze prawda za szybko to na mnie
albin
Na 13 wielokrotności 6 wpadło szesc z nich w mm
max
No ale zawsze fajniej niż puścic tak ja same pustaki poza 2 zł w mm bo źle wybrałam z wyliczonych cyferek
teraz już naprawdę mykam
Na 13 wielokrotności 6 wpadło szesc z nich w mm
max
No ale zawsze fajniej niż puścic tak ja same pustaki poza 2 zł w mm bo źle wybrałam z wyliczonych cyferek
teraz już naprawdę mykam
scolls...Ty faktycznie zbokol jesteś bąki ci się marzą sam sobie puść
michellex...ten co spiewa,ale cacuszko.ten pierwszy http://www.youtube.com/watch?v=DM2177pHMT0
2 razy dziennie do wygrania 25 mln gwarantowane i wiecej w mm a 6 w lotto to taka nie pewna
medusia ..no to kolorowych ..ale przyjdzie Twój dzień ..może nawet jutro a wtedy
nic nie padło nic nie padło.Pasko nie wprowadzaj ludzi w błąd Padnie jak mi wpadnie a nie
No i ktos zgarnal 30 baniek
azrael tak plus bonus do tego
Lila gralas w lotto a mialas dopiero przy 50 mln
Dzisiaj typowałem 4 liczby do lotto na Tak.. .
1 Liczby....ts.11, 15, 25, 33.
2. moje liczby.12, 16, 24, 34.
--------------------------------------
Lila
lila ..jak podałaś www .muza lewis ..widać przerobione wideo np nowy człowiek spiewnik ...a tam stoją stare wideo
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 240 000 złotych
ja se kuźwa normalnie 2 punkty dzisiaj zarobiłamzarobiona jestem po c***u
krzysio...to jest nowy clip przerobiony na stary ale nie o clip mi chodzi
Czesc pisze
a nikt nieodpisuje dobranoc
a nikt nieodpisuje dobranoc
Lila...ja dzisiaj jak sprzątalam pusciłam Presley-a na fulale mój psiak go chyba nie lubi bo zaczał wyć
13maxa..
michellex..bo psy wyją jak słysza wysokie tonymój też wyje.A spróbuj miauczeć jak kot tylko trochę wyżej,zobaczysz że,pies też będzie wył
scolls...nie ważne że podróbka ważne jakie ciacha słodkie z miodem rodem z Grecji
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 6/6
13maxa..ide tam www. Bianka..ładna cyc
michellex znamy znamy to już było i chlopaki maga sobie odpuscic,kariery nie zrobia no chyba ze maja wielkie jaja jak w nazwie zespołu
Lila...wiem, że wyjamój najbardziej reaguje na akon -lonelyale niewiedzialm, że presley też tak działa
Dopisano wygrane kaskada
to ładnie ktos zgarnoł
Dopisano wygrane mini lotto
scolls i to konkretny
co prawda "nawet" do pierwszej setki najbogatszych polakow sie nie zalapie ale troszke porzadzi
13maxa...no kuzwa masz www .lukaj Biank...
michellex teraz to tylko plastik w bialych kozaczkach robi kariere