Wpisy 1 090 358 – 1 090 457
1 września 2012 22:43 → 1 września 2012 23:01, 100 wpisów
michellex zobacz wyniki lotto i mini i porownaj z cyferkami ktore wyslalas
gregor nie jestem tu cigle tylko od czasu do czasu zerkam
michellex..nieee bo jak on by mi zasadził to bym w locie sniadanie i obiad musiała jeść
gregor zdjecie bedzie kuponu?
13max33
Lila ..no tak ile mozna soczków pić ..trzeba zalać robaka i odkazić się
scolls..ja wiem że Ty znasz.przeca Ty zbokol jestes to jak masz nie znac
michellex
Podsumowując dane :
Dzisiaj był szczęśliwy dzień Skorpiona i Raka.
Z liczb dla Raka wg GW 0/3 dla lotto i mini w mm też
Z liczb dla Skorpiona wg GW 2/3 dla mini, 0/3 w lotto, natomiast w mm 2/3 a wśród nich plus
Jeśli chodzi o horoskopfree to
Rak 0/6 w mm, 1/6 w lotto, 0/6 w mini
Skorpion, 0/6 w mm (pewnie dlatego, że o 14-stej było 3/6 z +), 1/6 w minim 1/6 w lotto
Inne znaki zodiaków z tej strony też bez większych rezultatów. Jedynie miks z nich mógł dać 4/5 w mini oraz 4/6 w lotto.
Znaczy się wszystko fajnie, ale sposobu na super pewną wygraną jak nie było tak nie ma
Dzisiaj był szczęśliwy dzień Skorpiona i Raka.
Z liczb dla Raka wg GW 0/3 dla lotto i mini w mm też
Z liczb dla Skorpiona wg GW 2/3 dla mini, 0/3 w lotto, natomiast w mm 2/3 a wśród nich plus
Jeśli chodzi o horoskopfree to
Rak 0/6 w mm, 1/6 w lotto, 0/6 w mini
Skorpion, 0/6 w mm (pewnie dlatego, że o 14-stej było 3/6 z +), 1/6 w minim 1/6 w lotto
Inne znaki zodiaków z tej strony też bez większych rezultatów. Jedynie miks z nich mógł dać 4/5 w mini oraz 4/6 w lotto.
Znaczy się wszystko fajnie, ale sposobu na super pewną wygraną jak nie było tak nie ma
albinlotto--jak 5 nie bedzie to wrzuce-jak moja nokia C5 da rade
medea76 ale ty tymi liczbami czarujesz
mala..nic mi lepiej nie pisztak c***owo się zaczął miesiąc że,jakaś masakra
13maxa..miałeś bawić tuu na lizaka ...ja teraz przy kompie
mala1438 to juz zawczasu
witam
sie z karzdym ...
I nikt niereaguje ! Narka
sie z karzdym ...
I nikt niereaguje ! Narka
sam9 nie spac tylko typowac szóstke na wtorek
kurczę ... i weź tu się zwiń jak gadać się chce , choć oczy trzymają się wyłącznie na zapałkach
albinlotto
No z kilkoma osobami o tym gadałam, więc pomyślałam, ze warto to podsumować. Niestety tym razem wyliczenia dla 6 były skuteczne tylko w mm gdzie przy szczęściu w wyborze można było coś trafic dziś wieczorem.
max
A Skorpion coś przynajmniej trafił ?
albinlotto
No z kilkoma osobami o tym gadałam, więc pomyślałam, ze warto to podsumować. Niestety tym razem wyliczenia dla 6 były skuteczne tylko w mm gdzie przy szczęściu w wyborze można było coś trafic dziś wieczorem.
max
A Skorpion coś przynajmniej trafił ?
franek sprzedawca firanek trzeba zaczac tak trafilem 6 w lotto i zaraz robie zdjecie kuponu i reakcja bedzie piorunujaca
Czesc
moze prawda za szybko to na mnie
moze prawda za szybko to na mnie
albin
Na 13 wielokrotności 6 wpadło szesc z nich w mm
max
No ale zawsze fajniej niż puścic tak ja same pustaki poza 2 zł w mm bo źle wybrałam z wyliczonych cyferek
teraz już naprawdę mykam
Na 13 wielokrotności 6 wpadło szesc z nich w mm
max
No ale zawsze fajniej niż puścic tak ja same pustaki poza 2 zł w mm bo źle wybrałam z wyliczonych cyferek
teraz już naprawdę mykam
scolls...Ty faktycznie zbokol jesteś bąki ci się marzą sam sobie puść
michellex...ten co spiewa,ale cacuszko.ten pierwszy http://www.youtube.com/watch?v=DM2177pHMT0
2 razy dziennie do wygrania 25 mln gwarantowane i wiecej w mm a 6 w lotto to taka nie pewna
medusia ..no to kolorowych ..ale przyjdzie Twój dzień ..może nawet jutro a wtedy
nic nie padło nic nie padło.Pasko nie wprowadzaj ludzi w błąd Padnie jak mi wpadnie a nie
No i ktos zgarnal 30 baniek
azrael tak plus bonus do tego
Lila gralas w lotto a mialas dopiero przy 50 mln
Dzisiaj typowałem 4 liczby do lotto na Tak.. .
1 Liczby....ts.11, 15, 25, 33.
2. moje liczby.12, 16, 24, 34.
--------------------------------------
Lila
lila ..jak podałaś www .muza lewis ..widać przerobione wideo np nowy człowiek spiewnik ...a tam stoją stare wideo
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 240 000 złotych
ja se kuźwa normalnie 2 punkty dzisiaj zarobiłamzarobiona jestem po c***u
krzysio...to jest nowy clip przerobiony na stary ale nie o clip mi chodzi
Czesc pisze
a nikt nieodpisuje dobranoc
a nikt nieodpisuje dobranoc