Wpisy 1 090 103 – 1 090 202
1 września 2012 21:54 → 1 września 2012 22:11, 100 wpisów
scolls...samopoczucie b.dobreciekawe czy po 22:15 też takie będzie
Dzisiaj jest...dobrze, bo gdy padnie Multipasko można oglądać losowanie w telewizji.. .
-----------------------------------------
-----------------------------------------
michellex
Jak sobie po południu rozmawiałam z majwoj to zaproponowałam jako oprawę naszego nastroju przez 22.15 kawałek "Gdybym był bogaty" a po losowaniu "Jedyne co mam to złudzenia"
Jak sobie po południu rozmawiałam z majwoj to zaproponowałam jako oprawę naszego nastroju przez 22.15 kawałek "Gdybym był bogaty" a po losowaniu "Jedyne co mam to złudzenia"
Hura.. . Niech losują, co chcą.. .
Nie gram w żadne wynalazki TS. .
------------------------------------------
Nie gram w żadne wynalazki TS. .
------------------------------------------
scolls...no ja nie wiem czy sobie ale czy komuś wchodzisz? Ja jakoś nie
scolls
Co do wypraw speleologicznych w anusach chatowiczów to dopóki max swojego miejsca zamieszkania nie zabierze z sobą to nie ma sprawy
Co do wypraw speleologicznych w anusach chatowiczów to dopóki max swojego miejsca zamieszkania nie zabierze z sobą to nie ma sprawy
lilka jak puchną to zaraz komuś kopa zasadzisz...dobrze że to nie mihehehe
Pasko dziś ktoś na 100procent wygra(to hasło z pewnego konkursu radiowego)nie wiadomo tylko czy 6 w lotto
Telewizor...włączony.. .
147.
147.
Wpisy śię ...klonują.. .
---------------------------
---------------------------
Lila...obrotna dziewczyna ja mam tylko myszkez ogonkiem, bo bez ogonka skubana nie chciala chodzić
http://www.lotto.pl/zdrapki/lista/4-asy
zobaczcie dwie zwycieskie zdrapki z dolu sa identyczne tylko jak ten sam kod z boku i na zdrapce
zobaczcie dwie zwycieskie zdrapki z dolu sa identyczne tylko jak ten sam kod z boku i na zdrapce
Scolls. Będzie więcej, tak z...500.