Wpisy 1 089 998 – 1 090 097
1 września 2012 20:40 → 1 września 2012 21:53, 100 wpisów
Scolls ja kiedyś jak nie mogłem ulozyc to o ścianę tę kostkę rzucilem
Tą całą numerologię można roztrzaskać o kant..... nie napiszę czego.. .To juz lekka przesada, z jakim entuzjazmem o tym piszecie.. .
Wiaderko wody na ...otrzeżwienie.. .
---------------------------------------------------
Wiaderko wody na ...otrzeżwienie.. .---------------------------------------------------
scolls 7 lutego księżyc był w Lwie
7 sierpnia księżyc był w Baranie
czyli 7 lutego szczęście sprzyjało Baranowi i Strzelcowi
a 7 sierpnia Strzelcowi i Lwu
7 sierpnia księżyc był w Baranie
czyli 7 lutego szczęście sprzyjało Baranowi i Strzelcowi
a 7 sierpnia Strzelcowi i Lwu
WN kazdy sposob jest dobry na trafne wytypowanie,kto nie probuje nie zostaje milionerem
Wedrowiec
No nie przesadzaj. My się bawimy. To dokładnie taki sam patent jak urodziny rodziny, kota, psa, kanara lub metoda ołówka. Zbieg okoliczności czy nie, ale czasami i wcale nierzadko się sprawdza więc dlaczego nie spróbować
No nie przesadzaj. My się bawimy. To dokładnie taki sam patent jak urodziny rodziny, kota, psa, kanara lub metoda ołówka. Zbieg okoliczności czy nie, ale czasami i wcale nierzadko się sprawdza więc dlaczego nie spróbować
Scolls.. .
---------------------------
---------------------------
Medea.. .
Ja ...zażartowałem.. .
---------------------------------
Ja ...zażartowałem.. .
Ide do, Żabki wysłać dwa zakłady Lotto i jeden MM, nara po losowaniu,bedzie 33o milionów moje
medea po zsumowaniu wszyskich cyfr wyszlo mi 28 czyli rozumiem 2+8=10 i moja cyfra jest 1 tak?
Słuchajcie, nawet jeśli moje magiczne metody dają większe szanse to przecież nie ma możliwości by metoda zawsze dawała 100 % szans na wygraną. To jest gra losowa a bliźniaków jak ja w samej Polsce są miliony o ludziach urodzonych w dniu dającym 3 nie wspomnę. To, że dzień jest dla nas według moich metod szczęśliwy oznacza tylko tyle, że warto losowi dać szansę a jak nam się nie chce samemu kombinować z ołówkiem to typy wróżek też są
http://wieszjak.pl/narzedzia/kalkulatory/42,kalkulator-liczby-urodzeniowej.html
a tu mi wyszlo po wpisaniu daty urodznia ze 2
a tu mi wyszlo po wpisaniu daty urodznia ze 2
scolls
Dokładnie tak. Jest jeszcze coś takiego jak liczba losu ( tutaj możesz ją sobie wyliczyć : http://www.lotto-numerologia.pl/liczba-losu#.UEJYyiKcy8Q ). Tam też jest kalkulator liczby urodzeniowej
Dokładnie tak. Jest jeszcze coś takiego jak liczba losu ( tutaj możesz ją sobie wyliczyć : http://www.lotto-numerologia.pl/liczba-losu#.UEJYyiKcy8Q ). Tam też jest kalkulator liczby urodzeniowej
Medea.. .
Ja w numerologie nie wierzę.. .
Podaje przykład.. . Jest np. liczba 12. Numerolog chętnie z niej zrobi liczbę ...3./ 1 + 2 = 3/.
No dobrze, ale jeśli ktoś dostanie ..12 batów na goły tylek, to nie bedzie ich 3, tylko...12.
---------------------------------------
Ja w numerologie nie wierzę.. .
Podaje przykład.. . Jest np. liczba 12. Numerolog chętnie z niej zrobi liczbę ...3./ 1 + 2 = 3/.
No dobrze, ale jeśli ktoś dostanie ..12 batów na goły tylek, to nie bedzie ich 3, tylko...12.
Dawać te losowanie, bo zaraz idę...spać. .
wedrowiec
To metoda wróżbiarska o tradycji sięgającej Pitagorasa i jak każda z nich opiera się na prostej zasadzie - chcecie to wierzcie
To metoda wróżbiarska o tradycji sięgającej Pitagorasa i jak każda z nich opiera się na prostej zasadzie - chcecie to wierzcie
WN atlantydzi też sie kierowali numerologia i horoskopami i innymi rzeczami tego typu,dziwie sie ze jestes skłonny wierzyc w świadome snienie a tego typu rzeczy odrzucasz
Numerologia na nie.. .
Jasnowidzenie i sny na tak.. .
------------------------------------
Jasnowidzenie i sny na tak.. .
wedrowiec
Ale przyjmując jasnowidzenie plus sny też musisz czasami obrazy przekładać na cyfry czyli niedaleko pada jabłko od jabłoni
Ale przyjmując jasnowidzenie plus sny też musisz czasami obrazy przekładać na cyfry czyli niedaleko pada jabłko od jabłoni
medea76 powiem wiecej NIE MA takiej opcji zeby dobrze wytypowac cyfry ze snu swiadomego "widzac" je we snie,nie na tym to polega,jest dokladnie tak jak piszeszkreslone obrazy,znaki i inne rzeczy obrazuja nam cyfry
Medea.. .
Za czasow Pitagorasa wszystką wiedzę o swiecie i nauce można było zmieśćić w zeszycie ...16 kartkowym.. .
Co oni wiedzieli o nauce i wiedzy z punktu widzenia współczesnego człowieka ??? Nic.
Za czasow Pitagorasa wszystką wiedzę o swiecie i nauce można było zmieśćić w zeszycie ...16 kartkowym.. .
Co oni wiedzieli o nauce i wiedzy z punktu widzenia współczesnego człowieka ??? Nic.
WN i tu wlasnie nastepuje powazny problem w interpretacji wiedzy:nasz swiat jest oparty tylko na tym co mozemy zmierzyc,dotknac,przetestowac i z tego wyciagamy wnioski,tworzymy prawa ale przez to mozemy wykorzystac tylko około 10% mozgu i to nas gubi dawniej bylo zupelnie inaczej i mimo ze teoretycznie ludzie nie mieli takiej wiedzy i technologi niejednokrotnie byli bardziej skuteczni i madrzejsi niz my dzisiaj
w drodze ewolucji zamiast rozwijac mozg i zdolnosci z tym zwiazane ludzkosc zaczela rozwijac technologie ktora zastepuje rozwoj mozgu no i mamy swiat jaki mamy tzn.czysto materialistyczny ale na szczescie nie wszyscy zatracili jeszcze resztki rozwoju
wedrowiec
Nie przeceniaj współczesnego świata. Bez starożytnych logików, matematyków, przyrodników i podróżników różnych narodowości tego nowego, pięknego technologicznego świata by nie było. Wcale nie różnimy się aż tak bardzo od naszych przodków co z drzewa zeszli z drzew.Używamy tylko znacznie lepszych "pięściaków"
Nie przeceniaj współczesnego świata. Bez starożytnych logików, matematyków, przyrodników i podróżników różnych narodowości tego nowego, pięknego technologicznego świata by nie było. Wcale nie różnimy się aż tak bardzo od naszych przodków co z drzewa zeszli z drzew.Używamy tylko znacznie lepszych "pięściaków"
wedrowiec
Wyobraź sobie, że jutro coś się dzieje i nie ma prądu, internetu i paliwa a maszyny znikły. No i dostajesz zadanie zbudowania czegoś takiego jak mały wiejski kamienny kościółek. Oni by to zrobili a my będziemy cytując Kiepskiego leżeć i robić pod siebie
Wyobraź sobie, że jutro coś się dzieje i nie ma prądu, internetu i paliwa a maszyny znikły. No i dostajesz zadanie zbudowania czegoś takiego jak mały wiejski kamienny kościółek. Oni by to zrobili a my będziemy cytując Kiepskiego leżeć i robić pod siebie
WN powiem wiecej:dzisiejsza nauka zaczyna dostrzegac bardzo duzą zaleznosc nie tylko w swiecie czysto materialistycznym ale takze ze istnieje cos takiego jak duchowosc czy inne wymiary,wystarczy zainteresowac sie fizyką kwantowa i juz mamy powazny problem z ktorym naukowcy nie predko sobie poradza
medea76 sa doswiadczenia gdzie wyraznie widac ze czlowiek wspolczeny potrafiłby wytrzymac bez pradu....2 tygodnie pozniej dzieja sie rzeczy nieprzewidywalne
scolls
Ja się nie dziwię, bo wiele rzeczy już nie umiemy i nie uczymy naszych dzieci wierząc, że technologia jest wieczna a jej postęp niepowstrzymany. Szok jakby nas coś z tego pięknego snu wyrwało.
Ja się nie dziwię, bo wiele rzeczy już nie umiemy i nie uczymy naszych dzieci wierząc, że technologia jest wieczna a jej postęp niepowstrzymany. Szok jakby nas coś z tego pięknego snu wyrwało.
Medea.. .
Odkrycie Ameryki skończyło śię wybićiem w pień rdzennych ludów w tych krajach.. .
Odkrycie Ameryki skończyło śię wybićiem w pień rdzennych ludów w tych krajach.. .
A grzeszki z Polski.. .
Mieszko 1 za jedzenie mięsa w piątek kazał....wybijać zęby.. . Szkoda, że kośćiół tego nie mówi.. .
Mieszko 1 za jedzenie mięsa w piątek kazał....wybijać zęby.. . Szkoda, że kośćiół tego nie mówi.. .
Wedrowiec
Nie w pień, choć to była prawdziwa hekatomba. My Europejczycy wygraliśmy to starcie, bo byliśmy bardziej rozwinięci technologicznie jeśli chodzi o to co służy do zrobienia bliźniemu kuku. W innych sprawach byliśmy bandą rzadko się myjących i prymitywnych ciemniaków.
Nie w pień, choć to była prawdziwa hekatomba. My Europejczycy wygraliśmy to starcie, bo byliśmy bardziej rozwinięci technologicznie jeśli chodzi o to co służy do zrobienia bliźniemu kuku. W innych sprawach byliśmy bandą rzadko się myjących i prymitywnych ciemniaków.
Medea.. .
W Bieszczadach jest sporo ludzi, którzy świadomie zamieszkali jak pustelnicy.. .
--------------------------------------------
W Bieszczadach jest sporo ludzi, którzy świadomie zamieszkali jak pustelnicy.. .
--------------------------------------------
Mieszko I miał też kilka żon, więc monogamia bardzo mu się podobała z uwagi na mniejszą liczbę teściowych
Wybijanie zębów za złamanie postu to mały pikuś w porównaniu z średniowieczną opisaną w polskich źródłach prawniczych kara za gwałt
Wybijanie zębów za złamanie postu to mały pikuś w porównaniu z średniowieczną opisaną w polskich źródłach prawniczych kara za gwałt
Wedrowiec
Ci z Bieszczad to przynajmniej na słupach nie siedzą i nie zamurowują się w celach
Ci z Bieszczad to przynajmniej na słupach nie siedzą i nie zamurowują się w celach
scolls
Podpowiem, że potrzebny był most z balustradą tudzież inny obiekt o wysokości ok. 1 metra w miejscu publicznym, młotek, długi gwóźdź no i nóż
Podpowiem, że potrzebny był most z balustradą tudzież inny obiekt o wysokości ok. 1 metra w miejscu publicznym, młotek, długi gwóźdź no i nóż
witanko, życzę dużych wygranych. Tym co wierzą i niewierzącym, tym liczącym, i tym patrzącym w gwiazdy
Medea.. .
A Indianie z Ameryki południowej, co dawali za uwolnienie swojego wodza ...tony złota zostali wyćięci w pień.. .
To zrobili...katolicy.. .
--------------------------------
A współczesny świat. . Są kraje, gdzie kobiety nie mogą kierować samochodami.. .
A Indianie z Ameryki południowej, co dawali za uwolnienie swojego wodza ...tony złota zostali wyćięci w pień.. .
To zrobili...katolicy.. .
--------------------------------
A współczesny świat. . Są kraje, gdzie kobiety nie mogą kierować samochodami.. .
Wedrowiec
No przecież mówiłam, że my Europejczycy mimo umiejętności w tworzeniu narzędzi zabijania byliśmy mało przyjemną bandą przy której większośc współczesnych mafii to amatorzy
No przecież mówiłam, że my Europejczycy mimo umiejętności w tworzeniu narzędzi zabijania byliśmy mało przyjemną bandą przy której większośc współczesnych mafii to amatorzy
Medea.. .
A coś ze współczesnego ...Swiata.. .
Barbarzyński zwyczaj obrzezania małych dziewczynek, np. w Kenii i wielu innych krajach.. .
----------------------------------------------
A coś ze współczesnego ...Swiata.. .
Barbarzyński zwyczaj obrzezania małych dziewczynek, np. w Kenii i wielu innych krajach.. .
----------------------------------------------
Wedrowiec
Między barbarzyństwem a cywilizacją jest naprawdę cienka granica
Między barbarzyństwem a cywilizacją jest naprawdę cienka granica
http://niewiarygodne.pl/kat,1031981,title,Rzez-niewiniatek-w-Amazonii-Makabryczna-zbrodnia-na-Indianach,wid,14888409,wiadomosc.html?smgajticaid=6f17d
no to zerknijcie na newsa z dzis
no to zerknijcie na newsa z dzis
scolls
Człowiekowi żyć się odechciewa jak słyszy co się na świecie dzieje
Człowiekowi żyć się odechciewa jak słyszy co się na świecie dzieje
medea76 to co my wiemy to jest ulamek tego choc na szczescie jest internet i dostep do informacji jest duzo wiekszy niz np.10 lat temu
Dzisiaj będzie na Multipasko z......1 000 osób.
pasko
scolls
No niby tak, ale dużo z tych strasznych rzeczy dzieje się byśmy mieli energię i sprzęt by internet działał
scolls
No niby tak, ale dużo z tych strasznych rzeczy dzieje się byśmy mieli energię i sprzęt by internet działał
podsumowujac:nasza cywilizacja jezeli sie nie opamieta to bardzo szybko dojdzie do samozaglady,nawet szybciej niz nam sie wydaje
Nawet jak dziś strona padnie to przynajmniej nie będę odpalac zabytkowego kompa rodziców mysląc, ze mojemu modem padł tak jak było w czwartek
Medea.. .
Ja tak z Tobą żartuję, bo prędzej płynie czas, gdy śię czeka na to durne losowanie.. .
--------------------------------------
Ja tak z Tobą żartuję, bo prędzej płynie czas, gdy śię czeka na to durne losowanie.. .
--------------------------------------
scolls
Majowie nie padli dlatego, że wyrywali ludziom serca tylko dlatego, że za bardzo wierzyli w swoją kontrolę nad otaczającym środowisku. My też zbliżamy się do takiego miejsca w rozwoju naszej cywilizacji.
Majowie nie padli dlatego, że wyrywali ludziom serca tylko dlatego, że za bardzo wierzyli w swoją kontrolę nad otaczającym środowisku. My też zbliżamy się do takiego miejsca w rozwoju naszej cywilizacji.
Wedrowiec
Pewnie, że wiem w końcu to chat dla totomaniaków a nie forum członków Polskiej Akademii Nauk
Pewnie, że wiem w końcu to chat dla totomaniaków a nie forum członków Polskiej Akademii Nauk
Medea... .
Z Tobą nie da śię...wygrać - każdego zagadasz.. .
Z Tobą nie da śię...wygrać - każdego zagadasz.. .
medea76 wiele rzeczy wskazuje na to ze w niedalekiej przyszlosci tzn.jest to kwestia max.kilku lat zdarzy sie cos takiego ze bedzie "wóz albo przewóz" albo dalej sie bedziemy rozwijac ale w innym kierunku albo doprowadzimy do zaglady wspolczesnej cywilizacji
1 i 7 w różnych kombinacjach zawojują w dzisiejszych losowaniach! )
Wedrowiec
No to już wiesz dlaczego taki a nie inny zawód sobie wybrałam, bo jak wiadomo prawnik to człowiek co to powie ci s***alaj w taki sposób, że będziesz się cieszył na nadchodzącą podróż
No to już wiesz dlaczego taki a nie inny zawód sobie wybrałam, bo jak wiadomo prawnik to człowiek co to powie ci s***alaj w taki sposób, że będziesz się cieszył na nadchodzącą podróż
w oczekiwaniu na losowanko mozna sobie posłuchac i ...poogladac
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I
scolls
Imperium Rzymskie umierało powoli gnijąc od środka z dobrobytu i totalnego olewania wewnętrznych i zewnętrznych problemów. Barbarzyńcy tylko je dobili. Każda cywilizacja musi albo się w pewnym momencie zmienić lub upaść. Nasza też się zmieni lub trafi ją szlag.
Imperium Rzymskie umierało powoli gnijąc od środka z dobrobytu i totalnego olewania wewnętrznych i zewnętrznych problemów. Barbarzyńcy tylko je dobili. Każda cywilizacja musi albo się w pewnym momencie zmienić lub upaść. Nasza też się zmieni lub trafi ją szlag.
Medea.. .
Dla mnie to zaszczyt...rozmawiać z Tobą.. .
Dla mnie to zaszczyt...rozmawiać z Tobą.. .
Już...112.