Wpisy 1 089 498 – 1 089 597
1 września 2012 14:53 → 1 września 2012 15:30, 100 wpisów
mala557 nie
mala557 mi wystarczy mm
mala557 ja przez skromność wezmę 10/10 z bonusem i mi wystarczy
medea76 rozumiem 7,14 itd, ważne żeby trafić moment. Ja lubię jak z dnia wychodzi liczba 25 i 7, mam do niej ulubione liczby, wtedy jest dla mnie szczęśliwy ciąg liczb
Do typów lotto skorzystałam z wyższej szkoły jazdy i kalkulacji zobaczymy jak to przełoży się na wyniki
m.dorotka
Oczywiście, ze mam, ale o ile trzymamy zasad magiczno-parapsychologicznych to dzisiaj Księżyc jest właśnie w Rybach a to szczęśliwe dni dla Raków i Skorpionów. Ryby powinny grac gdy Ksieżyc jest w Raku lub Skorpionie.
Według numerologii dzisiejszy dzień to 6
Podsumowując pulę powinien zgarnąc ktoś z Raka lub Skorpiona z urodzeniową liczbą 6
Ale jesli chcesz wypróbowac cyferki wybrane dla ciebie oto one : 7,20,38 wg GW lub 7-12-13-16-23-31 wg horoskopfree
Trzymam
Oczywiście, ze mam, ale o ile trzymamy zasad magiczno-parapsychologicznych to dzisiaj Księżyc jest właśnie w Rybach a to szczęśliwe dni dla Raków i Skorpionów. Ryby powinny grac gdy Ksieżyc jest w Raku lub Skorpionie.
Według numerologii dzisiejszy dzień to 6
Podsumowując pulę powinien zgarnąc ktoś z Raka lub Skorpiona z urodzeniową liczbą 6
Ale jesli chcesz wypróbowac cyferki wybrane dla ciebie oto one : 7,20,38 wg GW lub 7-12-13-16-23-31 wg horoskopfree
Trzymam
medea76 jak typuję liczby cały czas sobie powtarzam to zdanie: 'Podsumowując pulę powinien zgarnąć ktoś z Raka lub Skorpiona z urodzeniową liczbą 6'
andromeda
Dokładnie oto chodzi by trafic w odpowiedni moment. Co z tego, że wg moich obliczeń można było trafic 9 liczb o 14-stej skoro trzeba by je szczęśliwie wybrac z prawie 30-liczbowego zbioru
Dokładnie oto chodzi by trafic w odpowiedni moment. Co z tego, że wg moich obliczeń można było trafic 9 liczb o 14-stej skoro trzeba by je szczęśliwie wybrac z prawie 30-liczbowego zbioru
medea76 dzięki a gdzie to sprawdzić kiedy mój znak jest w Raku lub skorpionie
jestem numerologiczną 9często tak gram 9,18,27,36,45,54,63,72
jestem numerologiczną 9często tak gram 9,18,27,36,45,54,63,72
mala
I daj ci Boże szczęście
Ja muszę na swój czas znowu poczekac, choc nie powiem w tym tygodniu od środy do piątku gdy Ksieżyc był w Wodniku przynajmniej wyszłam na jakieś 15 złotych do przodu. Pewnie to skutek tego, że żaden dzień nie był moja urodzeniową 3
I daj ci Boże szczęście
Ja muszę na swój czas znowu poczekac, choc nie powiem w tym tygodniu od środy do piątku gdy Ksieżyc był w Wodniku przynajmniej wyszłam na jakieś 15 złotych do przodu. Pewnie to skutek tego, że żaden dzień nie był moja urodzeniową 3
m.dorotka
Najbliższy dzień 9 to przyszły Wtorek więc jak dzisiaj nikt kumulacji nie rozbije to kto wie ...
Niestety mam przed nosem kalendarz księżycowy na najbliższy tydzień i niestety ani dla mnie ani dla ciebie nie ma fartownego dnia.
Najbliższy dzień 9 to przyszły Wtorek więc jak dzisiaj nikt kumulacji nie rozbije to kto wie ...
Niestety mam przed nosem kalendarz księżycowy na najbliższy tydzień i niestety ani dla mnie ani dla ciebie nie ma fartownego dnia.
HARTGE lubisz to ogladac bylo nie minelo?
Z uwagi na znajomą zafascynowaną parapsychologią mam stałą dostawę Gwiazdy mówią z aktualnym kalendarzem księżycowym. Postaram się go co niedziela zamieszczac w profilu
medea76 jeszcze raz dzięki czyli trzeba zrobić sobie przerwę od grania
m.dorotka fajne uczucie być MILIONERKĄ a że jestem bogata do losowania to stawiam wszystkim po kielichu
wystarczy zagrac za 100zl w mm aby miec gwarantowne 50mln + bonus a nie jak w tym nie pewnym lotto 30 mln
HARTGE czasmi tez ogladam
HARTGE czasmi tez ogladam
agatkaa
Dlatego ja tylko tak dla zasady puściłam jeden mini, jeden lotto i dwa mm jeden typowany numerologicznie oraz jeden CH/T na dwa losowania no i po 14-stej jest 3/10 oraz 0-5 w CH/T
Dlatego ja tylko tak dla zasady puściłam jeden mini, jeden lotto i dwa mm jeden typowany numerologicznie oraz jeden CH/T na dwa losowania no i po 14-stej jest 3/10 oraz 0-5 w CH/T
Panie Boże na 22gą ześlij mi, którąś z tych wygranych:
6/6 w lotto
5/5 w mini
9/9 w multi
10/10 w multi
6/6 w lotto
5/5 w mini
9/9 w multi
10/10 w multi
HARTGE najstarsza monete z ktrego roku miales?
mala557 o zdrowko bys poprosila a nie o kasiore
dzis kupiłem zdrapki krzyzówki za 300 zł kur......zwrot 70 zł złodzieje
majwoj
Powinieneś grac wtedy gdy Księżyc jest w Pannie lub Koziorożcu. Takim dniami były zeszły poniedziałek i wtorek do 19.39 teraz powinieneś trochę poczekac, bo w przyszłym tygodniu księżyc do tych znaków nie zajrzy niestety
Powinieneś grac wtedy gdy Księżyc jest w Pannie lub Koziorożcu. Takim dniami były zeszły poniedziałek i wtorek do 19.39 teraz powinieneś trochę poczekac, bo w przyszłym tygodniu księżyc do tych znaków nie zajrzy niestety
albinlotto o zdrówko to ja proszę codziennie w modlitwie
trisetum ale tylko jedna z tych wygranych może być, nie chcę wszystkie
m.dorotka dokładam w modlitwie Twoje 10/10 w multi
trisetum ale tylko jedna z tych wygranych może być, nie chcę wszystkie
m.dorotka dokładam w modlitwie Twoje 10/10 w multi
i w mini też mam ładne widzenia, chyba modlitwa działa powolutku
m.dorotka dzisiaj zdrowie jest jutro moze byc pogorszone
majwoj
niestety nie ma możliwości sprawdzenia liczb z na ten dzień z horoskopfree, ale z tych drugich miałbyś
0/3 oraz 1/3 w mm
2/3 w mini
1/3 w lotto
czyli nie jest najgorzej
niestety nie ma możliwości sprawdzenia liczb z na ten dzień z horoskopfree, ale z tych drugich miałbyś
0/3 oraz 1/3 w mm
2/3 w mini
1/3 w lotto
czyli nie jest najgorzej
HARTGE to ja mam troche starsza 1828
HARTGE nie ogrodek kopalem
....idę dołożyć 3 zł w lotto dla mala557 pod wygraną 6
do wieczorka
do wieczorka
HARTGE wiekowe i zlote
m.dorotka
HARTGE wszystko przed toba
38
Dzień dobry wszystkim.Medea ja Waga i numerologiczna 1,co polecasz?Bo ja ani w ząb nie rozumiem tej astrologii...
HARTGE tak jak wygrac cos wiekszego tez ciezko