Wpisy 1 089 410 – 1 089 509
1 września 2012 14:16 → 1 września 2012 14:56, 100 wpisów
medea76 myślę, że dzisiejsze przeczucie na liczby mnie nie zawiedzie
reniuszka
dzień dobry
mam pytanie - oglądałaś jakieś losowania w Brytfance ? dają w tivi, i czy jest napis live ?
dzień dobry
mam pytanie - oglądałaś jakieś losowania w Brytfance ? dają w tivi, i czy jest napis live ?
Lila
bolek31
I tak właśnie zrobiłam, choć z przezorności jeden los do lotto kupiłam
I tak właśnie zrobiłam, choć z przezorności jeden los do lotto kupiłam
kto dzisiaj zagra w lotto
Sylwia lotto już wysłałem a MM nie wiem jeszcze ale chyba zrezygnuję
Damian grzechem by było opuścić kumulację lotto, jak szczęście jest w zasięgu ręki
agatkaa
Oczywiście, że mam tylko, że Wodnik powinien grac wtedy Księzyc jest w Bliźniętach lub Wadze. Czyli powinnyśmy obie grac razem bo Bliźniak jestem z tym, że ja nie powinnam grac gdy Księżyc jest w moim znaku czyli oprócz Wagi mam jeszcze w odwodzie Wodnika
ale liczby dla wodnika oczywiście mam i jeśli twoją datą urodzeniową jest 6 to Księżyc w Rybach jak to jest dzisiaj nie powinien ci przeszkodzic :
Oto cyferki : 4,16,24 (GW) oraz 4,21,28,29,36,42
No i trzymam kciuki
Oczywiście, że mam tylko, że Wodnik powinien grac wtedy Księzyc jest w Bliźniętach lub Wadze. Czyli powinnyśmy obie grac razem bo Bliźniak jestem z tym, że ja nie powinnam grac gdy Księżyc jest w moim znaku czyli oprócz Wagi mam jeszcze w odwodzie Wodnika
ale liczby dla wodnika oczywiście mam i jeśli twoją datą urodzeniową jest 6 to Księżyc w Rybach jak to jest dzisiaj nie powinien ci przeszkodzic :
Oto cyferki : 4,16,24 (GW) oraz 4,21,28,29,36,42
No i trzymam kciuki
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 230 000 złotych
agatkaa
Pamiętasz jak ci tłumaczyłam jak policzyc datę dnia z datą urodzenia robisz tak samo np.
5 luty 1977 roku to 5+2+1+9+7+7=31=3+1= 4 czyli dzisiaj to nie jest dzień sprzyjający wygranej dla osoby z tego przykładu
Pamiętasz jak ci tłumaczyłam jak policzyc datę dnia z datą urodzenia robisz tak samo np.
5 luty 1977 roku to 5+2+1+9+7+7=31=3+1= 4 czyli dzisiaj to nie jest dzień sprzyjający wygranej dla osoby z tego przykładu
Bonus Multi Multi: 230 000 złotych ładnie rośnie
agatkaa
Najbliższe dni sprzyjające w grach losowych Wodnikom to :
07.09.2012 od godz. 6.11
08.09.2012 cały dzień
09.09.2012 do 18.50
Najbliższe dni sprzyjające w grach losowych Wodnikom to :
07.09.2012 od godz. 6.11
08.09.2012 cały dzień
09.09.2012 do 18.50
madea ja też licz numerologie z dat, z tej daty może być 31, 4
sumując wszystko jest 31 3+1 =4 wiec 31 i 4 i 13 jako odwrotność
tak samo dziś jest 24=6-42 jako odwrotnośc 24
tak samo dziś jest 24=6-42 jako odwrotnośc 24
andromeda
majwoj23
ja tak zawsze liczę po mojemu i te 2 liczby często wychodzą
tak jak dziś wychodzi 24 a z tego 6 i 42
tak jak dziś wychodzi 24 a z tego 6 i 42
andromeda
Dziękuję za podpowiedź, ciągle zapominam o odwrotnościach, bo rzeczywiście wielu numerologów zaleca takie postępowanie przy typowaniu liczb
Dziękuję za podpowiedź, ciągle zapominam o odwrotnościach, bo rzeczywiście wielu numerologów zaleca takie postępowanie przy typowaniu liczb
albinlotto
mala
to ja się urodziłem 23-04 1976 to jaka to liczba bedzie
mala
to ja się urodziłem 23-04 1976 to jaka to liczba bedzie
madea
bo ja też od dawna się tym interesuje i tak właśnie widze, że podobnie liczysz
bo ja też od dawna się tym interesuje i tak właśnie widze, że podobnie liczysz
majwoj
Wychodzi suma 32 = 5 w numerologii
no i powinieneś według metody podpowiedzianej przez andromedę wziąc pod uwagę 23
Wychodzi suma 32 = 5 w numerologii
no i powinieneś według metody podpowiedzianej przez andromedę wziąc pod uwagę 23
Sylwia kilka swoich kilka z maszyny bo sądzę że na chybił/trafił wejdzie 6 gdzieś w samych środku pewnego województwa
andrusia aaa ale to nic nie szkodzi, lepiej klika razy niż w ogóle
andromeda
Ostatnio pracuję nad pewną ciekawą zależnością polegającą na częstym hurtowym wpadaniu w jednym losowaniu każdego dnia dużej ilości numerków będących wielokrotnością cyfry dnia oraz zbioru liczb jakie otrzymujemy dodając i odejmując od tych cyfr numerologicznie ustaloną liczbę zakładu mm. Pewnie zbieg okoliczności, ale w przypadku liczb 7-9 dośc dobrze się sprawdza. Problem z liczbami 1-6, bo mają dużo wielokrotnosci w przedziale 1-80 i trzeba wybierac a do tego trzeba miec niestety fart.
Ostatnio pracuję nad pewną ciekawą zależnością polegającą na częstym hurtowym wpadaniu w jednym losowaniu każdego dnia dużej ilości numerków będących wielokrotnością cyfry dnia oraz zbioru liczb jakie otrzymujemy dodając i odejmując od tych cyfr numerologicznie ustaloną liczbę zakładu mm. Pewnie zbieg okoliczności, ale w przypadku liczb 7-9 dośc dobrze się sprawdza. Problem z liczbami 1-6, bo mają dużo wielokrotnosci w przedziale 1-80 i trzeba wybierac a do tego trzeba miec niestety fart.
mala557 twoja
Jeśli chodzi o liczby dla znaków zodiaku to w losowaniu o 14 żaden ze znaków nie osiągnął 3/6 czyżby więc posypało w się wieczorem
majwoj
To przecież zabawa, ale przy okazji człowiek sobie matmę przypomina
To przecież zabawa, ale przy okazji człowiek sobie matmę przypomina
mala557 nie
mala557 mi wystarczy mm
mala557 ja przez skromność wezmę 10/10 z bonusem i mi wystarczy
medea76 rozumiem 7,14 itd, ważne żeby trafić moment. Ja lubię jak z dnia wychodzi liczba 25 i 7, mam do niej ulubione liczby, wtedy jest dla mnie szczęśliwy ciąg liczb
Do typów lotto skorzystałam z wyższej szkoły jazdy i kalkulacji zobaczymy jak to przełoży się na wyniki