Wpisy 1 089 210 – 1 089 309
1 września 2012 13:07 → 1 września 2012 13:56, 100 wpisów
marek spoko ja się nie gniewam rozbawiło mnie tylko w jaki sposób literki się poprzestawiały
Damian...oczywizda że,grałam.Przy okazji jeszcze korzeń do akwa kupiłam
Damian....a ja grałam,gram i będę grała a na wieczór mam taki pomysł że,rozwalę to badziewie raz a konkretnie
Damian..mam dwa akwaria ,jedno z piraniami a drugie z neonkami i innymi gadzinami ale korzeń w sumie kupiłam dla skreka
Damian..jak dojdzie do 50 baniek to zagram dopiero w lotto.Mam na myśli MM
pierwszy raz zatypowałam nie swoimi liczbami zobaczymy co z tego wyjdzie
Damian...mój glonojad jest dość duży i lubi siedzieć na korzeniustary był za mały więc musiałam mu kupić duuuuuży A psu kość a nie korzeń.Cholercia jasna
Lila ja też miałem glonojada ale to mały był a teraz to już nie mam akwa welony miałem neonki i skalary
Damian..taaa jeszcze tego by brakowało żeby pies w domu badyla skubał
Damian...ja mam neonki ,gupiki ,danio,piskorka,glonojada,kosiarki,sumikaclubię na nie wieczorem patrzeć zastanawiam się wtedy którą by tu na patelnię walnąć
Lila aaa no i gupiki miałem pamiętam jak takie małe się wykluwały bo one ikrę składają
Damian....gupiki są żyworodne Samica płynie i wypluwa małe.Nie składają ikry
jeztem z powrotem , ale kolejka do budki ze szczęściem z 30 osób w kolejce , ja poszedłem do wypożyczalni widjo i się puściłem
Lila za refleks, ale mam tu małe zamieszanie.
A liczby są od mojego. Zawsze się ze mnie śmieje że ja wierze w liczby ze snu a dziś mu się przyśniły i mi podał rano
A liczby są od mojego. Zawsze się ze mnie śmieje że ja wierze w liczby ze snu a dziś mu się przyśniły i mi podał rano
Damian.....no mam ich też sporo.S|amice wydaję do zoologicznego sklepu,zostawiam sobie tylko ze dwie i samczyki zostawiam.Są bardziej ładniejsze jak samice
ej czemu się punkty nie wyzerowały?
Lila , może tu są dzieci , więc trzeba się powstrzymać od szczegółów ale nie z paszczy
jest multuś 80 ? zdrapke kupiłem ,super 7 , rozpoczynam zdzieranie
sambiana....ja nawet nie pamiętam liczb ze snu.Nie wiem czy wierzę czy nie
Lucjusz punkty się wyzerowały bo nadszedł dzień sądu ostatecznego
Damian..wiecznie jakieś małe widzę.Się trą te skubane jak porąbańce
Marzena ze snu są najlepsze liczby ja bym słał mnie osobiście się nie śnią cyfry
Damian..nie łapiępieprzę toczasami jakaś małą zje reszta przetrwa ,selekcja naturalna a jak podrosną ździebko to samice wydaję
mi tez się dziś przyśniły. Miałam sen że wygrałam w multi. 10 skreśleń. Zapamiętałam tylko trzy liczby. Ale na kuponie była data 2.09 więc i tak są na jutro
jak ktos chce to moze wyslac 80,1 i 5 ale na jutro i nie wiem ktore losowanie
Damian..kiedyś miałam jeszcze molinezje ale wszystkie wydałam w cholerę
Startujemy z ligą typujących września. No i dziś WIELKA KUMULACJA. Zapraszam wszystkich po 22:00 na stronę na śledzenie wyników i dyskusję
Witam wszystkich przed losowankiem
Wpadłam na chwilkę w przerwie wielkich porządków
Dla miłośników spraw, o których nie śniło się filozofom :
Dzisiejszy dzień to 6, więc ci których liczba urodzeniowa to 6 powinni dac losowi szansę.
Numerologiczne typy liczbowe do mm to :
6 12 18 24 30 36 42 48 54 60 66 72 78
2 8 14 20 26 32 38 44 50 56 62 70 74
10 16 22 28 34 40 46 52 58 64 70 76
trochę dużo ale to typy na cały dzień więc trzeba sobie coś wybrac
Wpadłam na chwilkę w przerwie wielkich porządków
Dla miłośników spraw, o których nie śniło się filozofom :
Dzisiejszy dzień to 6, więc ci których liczba urodzeniowa to 6 powinni dac losowi szansę.
Numerologiczne typy liczbowe do mm to :
6 12 18 24 30 36 42 48 54 60 66 72 78
2 8 14 20 26 32 38 44 50 56 62 70 74
10 16 22 28 34 40 46 52 58 64 70 76
trochę dużo ale to typy na cały dzień więc trzeba sobie coś wybrac
Marzena na mapkach spędzam góra 10 min bo i tak nic nie wydumam tylko patrzę na rozkłady jak się układają