Wpisy 1 089 158 – 1 089 257
1 września 2012 12:17 → 1 września 2012 13:35, 100 wpisów
slim...ja nie chcę krzyczeć ale co Ty w Szklarskiej beze mnie robiłeś?
slim...poczekaj chwilkę zaraz lilcia luknie swoim ślepym ślipiem i porównamy do czego to podobne jak szafir to obchniemy
slim..tak wygląda kryształ szafiru http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Szafir_Madagaskar.jpg&filetimestamp=20060812121751
slim...w Polsce występują na Dolnym Śląsku ....W Polsce â tylko na Dolnym Śląsku, białe i przezroczyste szafiry występują w pegmatytach Kruczych Skał w Wilczej Porębie k. Karpacza, bywają też znajdowane w aluwiach rzeki Izery.
slim...wskocz tu.Masz cennik http://www.gemur.pl/index.php?pod_id=23
sabiana uczę się pisać bez patrzenia na klawiaturę więc wychodzą małe pomyłki przepraszam
marek spoko ja się nie gniewam rozbawiło mnie tylko w jaki sposób literki się poprzestawiały
Damian...oczywizda że,grałam.Przy okazji jeszcze korzeń do akwa kupiłam
Damian....a ja grałam,gram i będę grała a na wieczór mam taki pomysł że,rozwalę to badziewie raz a konkretnie
Damian..mam dwa akwaria ,jedno z piraniami a drugie z neonkami i innymi gadzinami ale korzeń w sumie kupiłam dla skreka
Damian..jak dojdzie do 50 baniek to zagram dopiero w lotto.Mam na myśli MM
pierwszy raz zatypowałam nie swoimi liczbami zobaczymy co z tego wyjdzie
Damian...mój glonojad jest dość duży i lubi siedzieć na korzeniustary był za mały więc musiałam mu kupić duuuuuży A psu kość a nie korzeń.Cholercia jasna
Lila ja też miałem glonojada ale to mały był a teraz to już nie mam akwa welony miałem neonki i skalary
Damian..taaa jeszcze tego by brakowało żeby pies w domu badyla skubał
Damian...ja mam neonki ,gupiki ,danio,piskorka,glonojada,kosiarki,sumikaclubię na nie wieczorem patrzeć zastanawiam się wtedy którą by tu na patelnię walnąć
Lila aaa no i gupiki miałem pamiętam jak takie małe się wykluwały bo one ikrę składają
Damian....gupiki są żyworodne Samica płynie i wypluwa małe.Nie składają ikry
jeztem z powrotem , ale kolejka do budki ze szczęściem z 30 osób w kolejce , ja poszedłem do wypożyczalni widjo i się puściłem
Lila za refleks, ale mam tu małe zamieszanie.
A liczby są od mojego. Zawsze się ze mnie śmieje że ja wierze w liczby ze snu a dziś mu się przyśniły i mi podał rano
A liczby są od mojego. Zawsze się ze mnie śmieje że ja wierze w liczby ze snu a dziś mu się przyśniły i mi podał rano
Damian.....no mam ich też sporo.S|amice wydaję do zoologicznego sklepu,zostawiam sobie tylko ze dwie i samczyki zostawiam.Są bardziej ładniejsze jak samice
ej czemu się punkty nie wyzerowały?
Lila , może tu są dzieci , więc trzeba się powstrzymać od szczegółów ale nie z paszczy