Wpisy 1 087 436 – 1 087 535
30 sierpnia 2012 21:09 → 30 sierpnia 2012 21:44, 100 wpisów
Max też nie wiem i coś to jest podejrzane, żebyś mi nie wykrakał
Max opieka nad tego typu dzidzią jest trudniejsza niż Nam się wydaje
mala...tylko dbaj o niego mysi być nawilżany żeby się nic nie odparzyło
luki831
bolek31 wpadł na pomysł by puszczać tylko albo same parzyste albo nieparzyste. Ja ze swej strony rzuciłam pomysł by dzisiaj z uwagi na to, że dzień jest numerologiczną 7 puścić nieparzyste.Nie wiem, które dokładnie nieparzyste bolek puścił, ale moja propozycja związana z 7 czyli 49 nie weszła o 14
bolek31 wpadł na pomysł by puszczać tylko albo same parzyste albo nieparzyste. Ja ze swej strony rzuciłam pomysł by dzisiaj z uwagi na to, że dzień jest numerologiczną 7 puścić nieparzyste.Nie wiem, które dokładnie nieparzyste bolek puścił, ale moja propozycja związana z 7 czyli 49 nie weszła o 14
mala i max
Dzidy, kaktusy, macierzyństwo Boże gdzie my jesteśmy
Dzidy, kaktusy, macierzyństwo Boże gdzie my jesteśmy
A propos dzid i kaktusów czytam właśnie pożyczoną z biblioteki "Wielką księgę siusiaków" nigdy nie jest za późno za pogłębianie wiedzy
max
Jak dzida to nie dzida to co oszczep
max
Jak dzida to nie dzida to co oszczep
bolek
Rzeczywiście, ale to jest tak jak z graniem na ciągi. Puszczasz, puszczasz kasa leci a ty coraz bardziej no i odpuszczasz a wtedy leci coś takiego 67,68,69,70,71,72,73,75 i normalnie ręce ci opadają
Rzeczywiście, ale to jest tak jak z graniem na ciągi. Puszczasz, puszczasz kasa leci a ty coraz bardziej no i odpuszczasz a wtedy leci coś takiego 67,68,69,70,71,72,73,75 i normalnie ręce ci opadają
Sylwia ..i tak nie wiem za co ...ale ok dziękuję i dla Ciebie również
mala i max
A oto próbka z tego dzieła
" (...) W czasach Jezusa powszechnie panował obyczaj, że mężczyźni kładli dłonie na jądrach, kiedy składali przysięgę
albo chcieli dać dowód swojej prawdomówności."
Dobrze, że teraz się tego nie stosuje bo fajnie by zaprzysiężenie posłów lub prezydenta wyglądało o zaprzysięganiu świadków w sądzie nawet nie wspomnę
A oto próbka z tego dzieła
" (...) W czasach Jezusa powszechnie panował obyczaj, że mężczyźni kładli dłonie na jądrach, kiedy składali przysięgę
albo chcieli dać dowód swojej prawdomówności."
Dobrze, że teraz się tego nie stosuje bo fajnie by zaprzysiężenie posłów lub prezydenta wyglądało o zaprzysięganiu świadków w sądzie nawet nie wspomnę
mala ..no wybredny ...tylko dobre mleczko bo sie zdrowo odżywa ..
max i mala
A propos imienia mam taką propozycję Stoimir, ładnie i staropolsko
A propos imienia mam taką propozycję Stoimir, ładnie i staropolsko
medea znalazłam w necie pewną stronę z horoskopem....wysłałam sms-a na mój znak zodiaku i co się okazało,że moje szczęśliwe liczby weszły dziś w całości czyli 3/3....może rzeczywiście coś w tym jest
mala1438
Na horoskopfree też jest możliwość obliczenia indywidualnych cyfr tylko dla siebie i często 3/4 lub 4/4 wchodzi. Oczywiście jak masz szczęście
Na horoskopfree też jest możliwość obliczenia indywidualnych cyfr tylko dla siebie i często 3/4 lub 4/4 wchodzi. Oczywiście jak masz szczęście
max
Jestem prawniczką, ale to nie oznacza, ze muszę być przez cały czas poważna i całe szczęście
Jestem prawniczką, ale to nie oznacza, ze muszę być przez cały czas poważna i całe szczęście
To całkiem fajna książka edukacyjna dla dzieci napisana w bardzo sympatyczny sposób a pamiętam jak ją wydali to w pewnych kręgach chcieli pod księgarniami robić wyjazdowe spotkania podwórkowych kółek różańcowych
Przy okazji siusiak po węgiersku to Asz a po szwedzku Snopp
Przy okazji siusiak po węgiersku to Asz a po szwedzku Snopp
mala ..no to piękne imię dałaś dobrze ze nie jesteśmy w Szwecji
medea ..jesteś zmęczona to może jutro ale mam takie 2 sprawy pilne i
max
Jutro nie ma sprawy. Tylko proszę po 10 rano, bo od 8 do 10 pracuję w miejscu gdzie nie ma dostępu do netu.
Jutro nie ma sprawy. Tylko proszę po 10 rano, bo od 8 do 10 pracuję w miejscu gdzie nie ma dostępu do netu.