Wpisy 108 674 – 108 773
28 kwietnia 2010 16:32 → 28 kwietnia 2010 22:37, 100 wpisów
Witaj Lila,jak myślisz jakie liczby wybierze komputer na 22.15?
Już od dawna nie potrafię nic trafić,chociaż zmieniam ciągle układy liczb,to jest nieprawdopodobne,wyczuwam spisek nietoperzy.
bass>>
pamiętasz "przepis na szóstkę"...
weź z ostatniego losowania... i pozostaw bez zmian...
;)
pamiętasz "przepis na szóstkę"...
weź z ostatniego losowania... i pozostaw bez zmian...
;)
Nawet gdy sprawdzam stare kupony to też na nich jest obok,to daje myśl,że cybermózg śledzi układy liczb,albo bałwan zbzikował.
Na dodatek na zdrapkach które kupuję,albo 0(99procent),albo 1zł,a wyjątkowo 2zł.Koszmar.
A jak czytam w internecie teorie spiskowe,to niedługo powstanie jeden światowy rząd,a ludzie będą mieli wszczepione czipy i będą sterowani i kontrolowani jak marionetki.Pozdrawiam.
Nie wiadomo kiedy nastąpi koniec świata,ale wiadomo,że żyjemy w czasach ostatecznych,kiedy Jezus okazuje miłosierdzie,jak głosiła sw.Faustyna nim przyjdzie jako sprawiedliwy sędzia,sądzić czyny ludzi.Tak więc świat może istnieć nawet jeszcze 1000lat,ale w końcu przyjdzie koniec.
W związku,z brakiem pomysłu,na wieczór postawię liczby które bałwan kazał mi napisać na kuponie.Pozdrawiam i życzę wielu wygranych.A w hipcia nie wbijać szpilek.Hi,hi.
Witam ponownie.Wędrowca Netowy.Dzięki-mnie się śnią,przeważnie:pchły nafaszerowane krwią,czarnocieliste
przezroczyste,bardzo grube,ryby w krystalicznej wodzie
,pieniądze,które znajduję:P
przezroczyste,bardzo grube,ryby w krystalicznej wodzie
,pieniądze,które znajduję:P
Barcelona - Inter - HT 1 - 1.80
Valenciennes - Bordeaux - 1x - 1.72
Hacken - GAIS - 1 - 1.75
Halmstad - Gefle - 1 - 1.90
Kalmar - Orebro - BTS - 1.75
AKO: 18.17
kursy z bet365:)
Valenciennes - Bordeaux - 1x - 1.72
Hacken - GAIS - 1 - 1.75
Halmstad - Gefle - 1 - 1.90
Kalmar - Orebro - BTS - 1.75
AKO: 18.17
kursy z bet365:)
yayo>>> jak się pojawisz to poszukaj mnie na hyde parku. Udowodnię ci jakie bzdury piszecie(uważam że współpracujesz z tymi naciągaczami) w mailach do ludzi. To będzie koniec strony: www.multimultiplus.dbv.pl
Lotto zbiera kasiorę na koszt wyborów. Na początek będą kosztowały 121 mln.
raz gość przyszedł do fortuny i zagrał 2 pewniaki za 2tys
to ja to samo co on za 100zł
i nie weszło he he
to ja to samo co on za 100zł
i nie weszło he he
Witam ponownie.
Sam9>>>nie jest tak źle z Twoimi snami. Ważny jest sen o rybach!
Jeśli we śnie złapiesz DUŻĄ RYBĘ ręką i wyciągniesz ją z wody to oznacza że w tym dniu możesz coś dużego wygrać. Pozdrawiam.
Sam9>>>nie jest tak źle z Twoimi snami. Ważny jest sen o rybach!
Jeśli we śnie złapiesz DUŻĄ RYBĘ ręką i wyciągniesz ją z wody to oznacza że w tym dniu możesz coś dużego wygrać. Pozdrawiam.
cały tydzień mam Lilu na takich obrotach:(:( chroniczny brak czasu::(:( niedawno wróciłam z Gd-ka ufff
lila...ufasz maszynie i jedziesz z chybiłem czy z własna intuicją?
mag....ja mam ten tydzień lekko zamieszany.Wyjeżdżam w przyszłym tygodniu:)
ricardos>>Ciebie to w kolejce widziałam , pchałeś się w tej kolekturze hihih
mag...ha ha ha.Wszyscy się pchają,a ci starsi ludzie to w ogóle przeginają:)
lila...a ja myslę jeden na chybił a swój to poprzestawiam obok z tego co maszyna da.może coś się wykluje
lila...uważaj,bo Grecja to bankrut.Ale ze słońca możesz korzystać.Ja korzystałem z greckiego słońca 10 lat temu w Olimpic Beach
koniec to bedzie twój bezrobotna małpo
spotkały sie dwa goryle bezmózgowce i ryczą do siebia.
jedyne co mi możesz to l... zrobić
dzieciaku
spotkały sie dwa goryle bezmózgowce i ryczą do siebia.
jedyne co mi możesz to l... zrobić
dzieciaku
Rat666>>>>>>>50gr haraczu to płacą dzieci i emeryci...
prawdziwi "pasjonaci" płacą i o wiele więcej i płaczą też bardziej niż Ty i tobie podobni.
Polska to dziwny krłaj, jak mawiał poseł ZULU GULA!!
prawdziwi "pasjonaci" płacą i o wiele więcej i płaczą też bardziej niż Ty i tobie podobni.
Polska to dziwny krłaj, jak mawiał poseł ZULU GULA!!
a do tych dwóch dominujących na stronie
goryli bezrobotnych
pseudo fachowców od gry
goryli bezrobotnych
pseudo fachowców od gry
na dziś zestaw liczb:
2,5,7,9,10,11,12,14,17,20,24,25,27,42,43,48,57,63,72,75.
powodzenia
2,5,7,9,10,11,12,14,17,20,24,25,27,42,43,48,57,63,72,75.
powodzenia
smileman22...Połowa z nich dzisiaj wskoczy:) Pozdrawiam serdecznie:)
Lila, wskoczy, bo mam czucie, czuje te liczby wewnetrznie.
Wczoraj w Loto 4/6 i to 2-gi raz w przeciagu miesiaca.
Jak sie cos sni, to warto o tym pamietac i zamienic sen na liczby.
Wczoraj w Loto 4/6 i to 2-gi raz w przeciagu miesiaca.
Jak sie cos sni, to warto o tym pamietac i zamienic sen na liczby.
smileman22...szkoda,że tak późno je podałeś,też bym z nich skorzystała .Masz rację,trzeba iść za przeczuciem.Gratuluję 4/6 w lotto,mam nadzieję,że wysłane były kuponiki:)Życzę powodzenia:) Pozdrawiam serdecznie.
witam
Nie miałem dziś okazji jeszcze nic napisać, więc krótko. Gratulacje dla 2 typujących, którzy podali dzisiaj na tacy 8/10 w typowaniach. Nie pamiętam tak dobrego dnia w typowania 10-ek ! Ponadto życzę wszystkim jutro 25 000 000 :) Pozdrawiam
Wysłane ;)
Co do liczb, wiadomo ze tak od razu one nie wpadna, minie kilka losowan ale sie ustrzeli to co musi ;) Pozdrawiam
Co do liczb, wiadomo ze tak od razu one nie wpadna, minie kilka losowan ale sie ustrzeli to co musi ;) Pozdrawiam
to znowu kumulacja czy co bo chyba jestem do tyłu
acha trzeba zagrać chociaż myśle że bedzie 50mln bo jest mało graczy i chyba zyski malejo im
oglądam mecz bar-int i jestem coraz bardziej rozczarowana:(
pewniaki:P
35-41-80
pewniaki:P
35-41-80
Koszmar nadszedł o 22.15.Tradycyjnie wylosowano nie moje liczby.A w sklepie,gdzie kupowałem bilety tramwajowe jakiś cymbał nadał na jutro lotto za 120złoty.
Godzina nadania multi 18.01.28.Koszmar.Liczby które przyniosły hipciowi klęskę to:2,5,18,20,47,49,71------15,17,25,47,57,64,74.
Tradycyjnie hipciowi dolega kręgosłup,zawroty równowagi i prostata.
Ja to się powoli zastanawiam czy nie skończyć z graniem bo tylko same wydatki z wygranych tylko zwroty. hm
Listę innych dolegliwości pomijam,bo na forum należy podawać informacje o liczbach.
hipopotan...kazdy ma koszmar wiec sie tak nie rozczulaj nad soba.zawsze mozesz przestac grac i po klopocie