Wpisy 108 662 – 108 761
28 kwietnia 2010 15:28 → 28 kwietnia 2010 22:13, 100 wpisów
Panowie>>
To zależy - ile i JAKICH zakładów będzie zawartych
wczoraj było nietenteges
To zależy - ile i JAKICH zakładów będzie zawartych
wczoraj było nietenteges
Czy jest możliwe, aby tak ustawić metodę chybił trafił, aby nie dała danej kombinacji, która zostanie wylosowana?
najbardziej boje się powtórek jak powtórzą jakomś liczbe to bedzie kicha 14 może się powtorzyć
Pawcio - wszystko jest mozliwe dajmy przykład 9 szostek kiedys padło wszystkie na ch/tr jakim cudem? lottomat był ustawiony pewnie i jak widac kombinacje się powtarzają.
Pawcio - wszystko jest mozliwe dajmy przykład 9 szostek kiedys padło wszystkie na ch/tr jakim cudem? lottomat był ustawiony pewnie i jak widac kombinacje się powtarzają.
Nie jestem w stanie wygrać z komputerem,nawet korzystając z podpowiedzi mistrza hazardu bałwana.S.O.S proszę kogoś by podał pewniaki na 22.15.Pozdrawiam.
>>>hipopotan>>> pozdrowienia dla Ciebie oraz dla bałwana!!!
:):):):):):):):)
:):):):):):):):)
Witaj Lila,jak myślisz jakie liczby wybierze komputer na 22.15?
Już od dawna nie potrafię nic trafić,chociaż zmieniam ciągle układy liczb,to jest nieprawdopodobne,wyczuwam spisek nietoperzy.
bass>>
pamiętasz "przepis na szóstkę"...
weź z ostatniego losowania... i pozostaw bez zmian...
;)
pamiętasz "przepis na szóstkę"...
weź z ostatniego losowania... i pozostaw bez zmian...
;)
Nawet gdy sprawdzam stare kupony to też na nich jest obok,to daje myśl,że cybermózg śledzi układy liczb,albo bałwan zbzikował.
Na dodatek na zdrapkach które kupuję,albo 0(99procent),albo 1zł,a wyjątkowo 2zł.Koszmar.
A jak czytam w internecie teorie spiskowe,to niedługo powstanie jeden światowy rząd,a ludzie będą mieli wszczepione czipy i będą sterowani i kontrolowani jak marionetki.Pozdrawiam.
Nie wiadomo kiedy nastąpi koniec świata,ale wiadomo,że żyjemy w czasach ostatecznych,kiedy Jezus okazuje miłosierdzie,jak głosiła sw.Faustyna nim przyjdzie jako sprawiedliwy sędzia,sądzić czyny ludzi.Tak więc świat może istnieć nawet jeszcze 1000lat,ale w końcu przyjdzie koniec.
W związku,z brakiem pomysłu,na wieczór postawię liczby które bałwan kazał mi napisać na kuponie.Pozdrawiam i życzę wielu wygranych.A w hipcia nie wbijać szpilek.Hi,hi.
Witam ponownie.Wędrowca Netowy.Dzięki-mnie się śnią,przeważnie:pchły nafaszerowane krwią,czarnocieliste
przezroczyste,bardzo grube,ryby w krystalicznej wodzie
,pieniądze,które znajduję:P
przezroczyste,bardzo grube,ryby w krystalicznej wodzie
,pieniądze,które znajduję:P
Barcelona - Inter - HT 1 - 1.80
Valenciennes - Bordeaux - 1x - 1.72
Hacken - GAIS - 1 - 1.75
Halmstad - Gefle - 1 - 1.90
Kalmar - Orebro - BTS - 1.75
AKO: 18.17
kursy z bet365:)
Valenciennes - Bordeaux - 1x - 1.72
Hacken - GAIS - 1 - 1.75
Halmstad - Gefle - 1 - 1.90
Kalmar - Orebro - BTS - 1.75
AKO: 18.17
kursy z bet365:)
yayo>>> jak się pojawisz to poszukaj mnie na hyde parku. Udowodnię ci jakie bzdury piszecie(uważam że współpracujesz z tymi naciągaczami) w mailach do ludzi. To będzie koniec strony: www.multimultiplus.dbv.pl
Lotto zbiera kasiorę na koszt wyborów. Na początek będą kosztowały 121 mln.
raz gość przyszedł do fortuny i zagrał 2 pewniaki za 2tys
to ja to samo co on za 100zł
i nie weszło he he
to ja to samo co on za 100zł
i nie weszło he he
Witam ponownie.
Sam9>>>nie jest tak źle z Twoimi snami. Ważny jest sen o rybach!
Jeśli we śnie złapiesz DUŻĄ RYBĘ ręką i wyciągniesz ją z wody to oznacza że w tym dniu możesz coś dużego wygrać. Pozdrawiam.
Sam9>>>nie jest tak źle z Twoimi snami. Ważny jest sen o rybach!
Jeśli we śnie złapiesz DUŻĄ RYBĘ ręką i wyciągniesz ją z wody to oznacza że w tym dniu możesz coś dużego wygrać. Pozdrawiam.
cały tydzień mam Lilu na takich obrotach:(:( chroniczny brak czasu::(:( niedawno wróciłam z Gd-ka ufff
lila...ufasz maszynie i jedziesz z chybiłem czy z własna intuicją?
mag....ja mam ten tydzień lekko zamieszany.Wyjeżdżam w przyszłym tygodniu:)
ricardos>>Ciebie to w kolejce widziałam , pchałeś się w tej kolekturze hihih
mag...ha ha ha.Wszyscy się pchają,a ci starsi ludzie to w ogóle przeginają:)
lila...a ja myslę jeden na chybił a swój to poprzestawiam obok z tego co maszyna da.może coś się wykluje
lila...uważaj,bo Grecja to bankrut.Ale ze słońca możesz korzystać.Ja korzystałem z greckiego słońca 10 lat temu w Olimpic Beach
koniec to bedzie twój bezrobotna małpo
spotkały sie dwa goryle bezmózgowce i ryczą do siebia.
jedyne co mi możesz to l... zrobić
dzieciaku
spotkały sie dwa goryle bezmózgowce i ryczą do siebia.
jedyne co mi możesz to l... zrobić
dzieciaku
Rat666>>>>>>>50gr haraczu to płacą dzieci i emeryci...
prawdziwi "pasjonaci" płacą i o wiele więcej i płaczą też bardziej niż Ty i tobie podobni.
Polska to dziwny krłaj, jak mawiał poseł ZULU GULA!!
prawdziwi "pasjonaci" płacą i o wiele więcej i płaczą też bardziej niż Ty i tobie podobni.
Polska to dziwny krłaj, jak mawiał poseł ZULU GULA!!
a do tych dwóch dominujących na stronie
goryli bezrobotnych
pseudo fachowców od gry
goryli bezrobotnych
pseudo fachowców od gry
na dziś zestaw liczb:
2,5,7,9,10,11,12,14,17,20,24,25,27,42,43,48,57,63,72,75.
powodzenia
2,5,7,9,10,11,12,14,17,20,24,25,27,42,43,48,57,63,72,75.
powodzenia
smileman22...Połowa z nich dzisiaj wskoczy:) Pozdrawiam serdecznie:)
Lila, wskoczy, bo mam czucie, czuje te liczby wewnetrznie.
Wczoraj w Loto 4/6 i to 2-gi raz w przeciagu miesiaca.
Jak sie cos sni, to warto o tym pamietac i zamienic sen na liczby.
Wczoraj w Loto 4/6 i to 2-gi raz w przeciagu miesiaca.
Jak sie cos sni, to warto o tym pamietac i zamienic sen na liczby.
smileman22...szkoda,że tak późno je podałeś,też bym z nich skorzystała .Masz rację,trzeba iść za przeczuciem.Gratuluję 4/6 w lotto,mam nadzieję,że wysłane były kuponiki:)Życzę powodzenia:) Pozdrawiam serdecznie.
witam
Nie miałem dziś okazji jeszcze nic napisać, więc krótko. Gratulacje dla 2 typujących, którzy podali dzisiaj na tacy 8/10 w typowaniach. Nie pamiętam tak dobrego dnia w typowania 10-ek ! Ponadto życzę wszystkim jutro 25 000 000 :) Pozdrawiam
Wysłane ;)
Co do liczb, wiadomo ze tak od razu one nie wpadna, minie kilka losowan ale sie ustrzeli to co musi ;) Pozdrawiam
Co do liczb, wiadomo ze tak od razu one nie wpadna, minie kilka losowan ale sie ustrzeli to co musi ;) Pozdrawiam
to znowu kumulacja czy co bo chyba jestem do tyłu
acha trzeba zagrać chociaż myśle że bedzie 50mln bo jest mało graczy i chyba zyski malejo im
oglądam mecz bar-int i jestem coraz bardziej rozczarowana:(
pewniaki:P
35-41-80
pewniaki:P
35-41-80