Wpisy 1 086 185 – 1 086 284
29 sierpnia 2012 22:58 → 29 sierpnia 2012 23:20, 100 wpisów
13max33 ja prawdopodobnie jestem dziś ostatni raz na czacie ale jeszcze nie jest to wiadomo na 100 % ja na czat będę wchodził raczej rzadko żeby nie powiedzieć bardzo rzadko także tylko drogą mailową proszę o kontakt jakby co przynajmniej będzie tak na razie a co będzie póżniej to zobaczę muszę parę spraw przemyśleć a niektóre już przemyślałem
multi ...nie ma problemu ..mam Twój mail i tam będę Cię informował na bieżąco
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 190 000 złotych
Multi Multi Plus szkoda , ale ja tez juz sie nie udzielam zbytnio
13max33 niektórym osobą już napisałem co i jak
smoczek ten gej to do mnie?
liliana co ty Pasko od tyłu atakujesz
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
Krysi już też nie ma zbytnio Darka w ogóle nie ma i w ogóle robi to co się robi ale nie rozwijam tematu wole się kulturalnie pożegnać widzę że wiele przyjaciół moich zostało jeszcze ich jest dużo i dzięki że mi dobrze życzycie jak wam także
Lila..trzeba sonde przeprowadzić na temat emot ..czy są do zmiany
Dobra ROBAKI -ZNIKAMBawta się grzecznie
13max33 a co do nagrody to jeszcze nie wiem co i jak
jocia dzięki ty także jesteś bardzo miła
smoczek...jak tylko na ręcznym to ilez można silnik sie może zatrzeć
smoczek...miało być po Angielsku a mi się scolls przypomniał i napisała żech GB karwa ich mac była
to zaraz uciekam
hipcio..Ty mi przestań z tymi modłami.No chyba że się modlisz w domu bo jak mi zaczniesz o tych zboczeńcach kośćielnych opowiadać to się przeca wkierwię
aha liluś póżniej dam tobie znać na twoją @ o tym programie tvn ale to raczej za miesiąc najwcześniej
smoczek...pewnie że możesz ,dlaczego nie.Ja jaka jestem taka jestem ale zawsze się z wszystkimi witam no chyba że mi ktoś podpada ale jak ktoś nie odpowiada to mam wywalone i więcej tego kogoś nie witam
liluś wiem że pożegnania są ciężkie ale co mam zrobić zostać nie mogę
multi multi.....nie musisz pisać za miesiąc,możesz do mnie pisać kiedy chcesz
hipcio..i się nie denerwuj bo taka prawdamendy.zboki i złodzieje a do tego alkocholiści
jocia to także powodzenia
na czat na pewno jeszcze wrócę ale "innej formie"
liluś jocia na pewno nie zauważyła
PASKO...to teraz jak coś to wiesz jakbędę miała przed nosem bo ja już chyba ślepnę
liluś ok