Wpisy 1 086 136 – 1 086 235
29 sierpnia 2012 22:48 → 29 sierpnia 2012 23:08, 100 wpisów
lilka
smoczuś bo nie miałeś okazji jeszcze wszystkich Św. poznać
smoczuś bo nie miałeś okazji jeszcze wszystkich Św. poznać
mala ..tak została tylko ona była i terenia i Renia i zosia samosia ale Elżbieta nie
13max33 najlepiej mailowo na chwilę użyczę swojego maila a ty spisz mój adres
Wy to tu jak w rodzinie ,no i bardzo dobrze że zamiast stać i sikać po bramach wy na chacie w kulturze sobie siedzicie
13max33 już jest @ ale tylko na chwilkę
lila nie bij
ja też kulturka,teżidę siekne naleweczke cytrynową własnej roboty, ***a jaka pyszna a jak sieka
13max33 ok to kasuję
liluś
liliana sam sok wyciskałem chyba 5 kg cytryn było,chyba zostane przez nią ANONIMOWYM -taka pyszna ,ale jaka zdradliwa.Lila dla ciebie całe wiadro

smoczek....ja myślałam wtedy że ,faktycznie wszyscy na nią najeżdżają a ona taka biedna
13max33 ja prawdopodobnie jestem dziś ostatni raz na czacie ale jeszcze nie jest to wiadomo na 100 % ja na czat będę wchodził raczej rzadko żeby nie powiedzieć bardzo rzadko także tylko drogą mailową proszę o kontakt jakby co przynajmniej będzie tak na razie a co będzie póżniej to zobaczę muszę parę spraw przemyśleć a niektóre już przemyślałem
multi ...nie ma problemu ..mam Twój mail i tam będę Cię informował na bieżąco
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 190 000 złotych
Multi Multi Plus szkoda , ale ja tez juz sie nie udzielam zbytnio
13max33 niektórym osobą już napisałem co i jak
smoczek ten gej to do mnie?
liliana co ty Pasko od tyłu atakujesz
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
Krysi już też nie ma zbytnio Darka w ogóle nie ma i w ogóle robi to co się robi ale nie rozwijam tematu wole się kulturalnie pożegnać widzę że wiele przyjaciół moich zostało jeszcze ich jest dużo i dzięki że mi dobrze życzycie jak wam także
Lila..trzeba sonde przeprowadzić na temat emot ..czy są do zmiany