Wpisy 1 086 125 – 1 086 224
29 sierpnia 2012 22:46 → 29 sierpnia 2012 23:06, 100 wpisów
Pasko nie tylko nie BAN
Tragiczna godzina nadania zakładu przez sługi:18.17 sekund 9:
multi ...myslałem że masz w profilu ..ale brak..masz gg to puść mi strzałę
lila oj nic taki świrek.
lilka
smoczuś bo nie miałeś okazji jeszcze wszystkich Św. poznać
smoczuś bo nie miałeś okazji jeszcze wszystkich Św. poznać
mala ..tak została tylko ona była i terenia i Renia i zosia samosia ale Elżbieta nie
13max33 najlepiej mailowo na chwilę użyczę swojego maila a ty spisz mój adres
Wy to tu jak w rodzinie ,no i bardzo dobrze że zamiast stać i sikać po bramach wy na chacie w kulturze sobie siedzicie
13max33 już jest @ ale tylko na chwilkę
lila nie bij
ja też kulturka,teżidę siekne naleweczke cytrynową własnej roboty, ***a jaka pyszna a jak sieka
13max33 ok to kasuję
liluś
liliana sam sok wyciskałem chyba 5 kg cytryn było,chyba zostane przez nią ANONIMOWYM -taka pyszna ,ale jaka zdradliwa.Lila dla ciebie całe wiadro

smoczek....ja myślałam wtedy że ,faktycznie wszyscy na nią najeżdżają a ona taka biedna
13max33 ja prawdopodobnie jestem dziś ostatni raz na czacie ale jeszcze nie jest to wiadomo na 100 % ja na czat będę wchodził raczej rzadko żeby nie powiedzieć bardzo rzadko także tylko drogą mailową proszę o kontakt jakby co przynajmniej będzie tak na razie a co będzie póżniej to zobaczę muszę parę spraw przemyśleć a niektóre już przemyślałem
multi ...nie ma problemu ..mam Twój mail i tam będę Cię informował na bieżąco
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 190 000 złotych
Multi Multi Plus szkoda , ale ja tez juz sie nie udzielam zbytnio
13max33 niektórym osobą już napisałem co i jak
smoczek ten gej to do mnie?
liliana co ty Pasko od tyłu atakujesz
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
Krysi już też nie ma zbytnio Darka w ogóle nie ma i w ogóle robi to co się robi ale nie rozwijam tematu wole się kulturalnie pożegnać widzę że wiele przyjaciół moich zostało jeszcze ich jest dużo i dzięki że mi dobrze życzycie jak wam także