Wpisy 1 085 684 – 1 085 783
29 sierpnia 2012 19:49 → 29 sierpnia 2012 21:33, 100 wpisów
gg36 dziś na 2zdrapki szybkie10 1zł w multi dziś 3/5 4/10 a wczoraj 4/5 w multi
hartge
ja zmieniłem zdanie i też kupię 1 akcję, tą co wcześniej tu podałem--- może choć trójczyna wpadnie
ja zmieniłem zdanie i też kupię 1 akcję, tą co wcześniej tu podałem--- może choć trójczyna wpadnie
gg i słusznie bo mógłbyś żałowac bo widzę że masz tam jakieś przeczucie bo wczoraj Ci dwie siadły to może jutro 4 ?
w każdym mieście ktoś próbuje a wygrywa 1 tak to już jest skonstruowane
gg36 a mogę wiedzieć z jakiej gry?czasem uszczkniesz ode mnie?
rustu
z mm; korzystam też z typów slim61 i ricardos- pod uwagę biorę pewniaki i parki
z mm; korzystam też z typów slim61 i ricardos- pod uwagę biorę pewniaki i parki
rustu
slim ma dobrą trafność 80, a ricardos 14--- jeśli są one typowane jako pewniak
slim ma dobrą trafność 80, a ricardos 14--- jeśli są one typowane jako pewniak
szkoda że się nikt taki nie urodził, coby typował pewniaka który będzie+
rustu2009 i slusznie kiedys ktos pewnie trafi cos wiecej
rustu
ja ze 2-3 tyg. temu 5x pod rząd + trafiłem ale max. wygrana 5/9+ i raz 1/9+; reszta po 4zł
ja ze 2-3 tyg. temu 5x pod rząd + trafiłem ale max. wygrana 5/9+ i raz 1/9+; reszta po 4zł
5 , 15 , 17 , 24 , 25 , 27 , 29 , 32 , 57 , 58 , 73 , 75 TAK obstawilem jo
czesc rustu i bolek ...no ciekawy zestaw ale ...hmm ? Bolek parzyste nieparzyste byle wsiadly
masz racje tylko statystycznie wchodzi pół na pół, rzadko jest 14 jednych liczb
a zresztą typując 9 nieparzystymi grasz 9/40 duża szansa, to tak jaby zagrać w mini systemem
ja szukam blizniaczego losowania liczb , i troche zmieniam narazie lipa z tego
ciekawe jakby grać na 10 nieparzystych badź parzystych czy byłyby wyniki?
bolek trzeba sprubowac
Lila
bolek, franek
Pomysł dobry tylko jak te dziesięć liczb wybrać
bolek, franek
Pomysł dobry tylko jak te dziesięć liczb wybrać
czesc menda76
mala..już dawno nas zrobiłzrobił nas w c***a a ja się nie przejmuja
witaj Lila ...
korn...nie wiem aniołkuzaraz luknę a jak się znowu nie uda zrobić napadu.to sama się oddam w ręce
Nawet powstał taki cytat: "Nie potrzebuję seksu, TS dyma mnie codziennie"
franek jak będziesz mi mendował to medea mordująca swoje dzieci jak ją jazon wymienił na młodszy model to będzie przy mnie mały pikuś
mala557
Jest nawet taka akcja społeczna w US :
Obywatelu nie kradnij rząd nie lubi konkurencji
Jest nawet taka akcja społeczna w US :
Obywatelu nie kradnij rząd nie lubi konkurencji
medea medea oficjalnie przepraszam sorki pomylilo mi sie
franek
Nie ma sprawy. Jestem trochę przeczulona, bo krótko ze sobą gadamy a wcześniejsi nowi na chacie lubili od takich pomyłek zaczynać a kończyło się nieciekawie. Za owe podejrzenia
Nie ma sprawy. Jestem trochę przeczulona, bo krótko ze sobą gadamy a wcześniejsi nowi na chacie lubili od takich pomyłek zaczynać a kończyło się nieciekawie. Za owe podejrzenia
bolek
Wiem, że nielogiczne i parapsychiczne metody to nie twoja działka, ale jutrzejszy dzień to 7 więc może nieparzyste
Wiem, że nielogiczne i parapsychiczne metody to nie twoja działka, ale jutrzejszy dzień to 7 więc może nieparzyste
Lila
Jak mówił pewien urzędnik w pewnej komedii na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć
Jak mówił pewien urzędnik w pewnej komedii na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć
mala...ja dzisiaj chętna do kopania ***a w Wałbrzychu wszystkie znaki zajebaliJestem bardzo ciekawa kto
Zabrakło na jabole i sprzedali jako złom.
Lila
W Wałbrzychu ze znakami i bez znaków poruszanie się to koszmar szczególnie kiedy trzeba gdzieś dojechać pierwszy raz.
W Wałbrzychu ze znakami i bez znaków poruszanie się to koszmar szczególnie kiedy trzeba gdzieś dojechać pierwszy raz.
lilka dla chcącego nic trudno a swoją drogą to nawet nie dziwię się, że mogli na złom sprzedać takie bezrobocie, że szkoda gadać bieda aż piszczy
Bolek to jak co wytypujdsz to daj znac
Witam wszystkich wiecie gdzie podaja wygrane z keno bo niegdzie nie ma ?
Lila
Medea
Mala
Medea
Mala