Wpisy 1 085 484 – 1 085 583
29 sierpnia 2012 14:22 → 29 sierpnia 2012 18:43, 100 wpisów
jak sie kasa rozmnoży to sie pochwalę na razie to dopiero zalążek...
Lila
islandorka30,5
sambiana
michellex
michellex
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 180 000 złotych
Bonus Multi Multi: 180 000 złotych
jocia
jocia wyjatkowo cos skromnie dzisiaj
joker miales wysalne?
joker a tamta 4/4?
trafione: 1,22,32,72,3,14,74,5,46,66,67,77,
albinlotto owszem
joker wzajemnie
lece dalej w mapki , jak cos to prosze pukać, usłyszę
albinlotto owszem
joker wzajemnie
lece dalej w mapki , jak cos to prosze pukać, usłyszę
jocia najlepeij tyopwac max 18 liczb i z nich typowac swoje na kupon
joker trafiłes 3/3
albinlotto wiem najlepiej wytypowac trafnie 10/10 z plusem
albinlotto wiem najlepiej wytypowac trafnie 10/10 z plusem
jocia jescze z zaznaczeniem x10
jocia z plusem to max 40 bo pozniej iloraz !
jocia
jocia nie
jocia ja tylko mm14 pozostale gry mnie nie interesuja
Artur Boruc wpuścił kiedyś 3 straszne ***y, nie ma się co przejmować, innym też się zdarza, np: bramkarzom na dyskotekach....
Artur Boruc wpuścił kiedyś 3 straszne s.z.m.a.t.y, nie ma się co przejmować, innym też się zdarza, np: bramkarzom na dyskotekach....
jocia za mało zainwestowałaś znaczy nie do inwestowany biznes plan
jociajak bys miala 12 z 18 to by bylo cos wtedy a wygrane moco by sie posypaly
jocia jest jak jest może wieczorkiem będzie lepiej uśmiechnij się będzie lepiej jutro też jest dzień
te dwie to zgłowy mi wpadły o 19 napisze na forum to co spiszesz sobie
ja 1..1/1 .. i znikam..
yo0cia..
yococia...wibierz na niet teraz 4,5,12,14,15,21,22,23,24,26,33,36,39,36,51,54,56,64,66,69,70,72,75,77,80....25 liczbów...
dziś było na niet 2/25...
yocia...jak chcesz wez teraz 54...zobaczysz dziś nie bedzie spadnie
http://zeszlami.pl/pokaz/800/robert-lewandowski-robi-sobie-jaja-z-marco-reusa.html
.
.
dobra teraz uciekam...
Rodzina siedzi przy obiedzie.
Syn pyta ojca: - Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety
- jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde.
Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn
- Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta
- u dwudziestolatka jest jak dąb twardy i potężny.
Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe i ma wiszące bombki tylko dla ozdoby...
Syn pyta ojca: - Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety
- jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde.
Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn
- Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta
- u dwudziestolatka jest jak dąb twardy i potężny.
Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe i ma wiszące bombki tylko dla ozdoby...
To znaczy,jak są oboje po pięćdziesiątce,to tylko siedzą i płaczą.
Aż do 100
Kolega pyta kolegi :
- Bierzesz udział w seksie zbiorowym?
- A kto będzie?
- Ja, ty i twoja żona...
- Nie
- Ok. To skreślam Cię z listy.
- Bierzesz udział w seksie zbiorowym?
- A kto będzie?
- Ja, ty i twoja żona...
- Nie
- Ok. To skreślam Cię z listy.
Ulala.Witaj
To się żonie trafiło,jak śl..........
List blondynki do syna
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra, Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Dusia.
PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę.
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra, Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Dusia.
PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę.
Urodziny:
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson[/url]
Michael Jackson Moonwalk collection
[url]http://www.youtube.com/watch?v=n_3v-_p3ESo[/url]
.
Urodziny:
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Ciechowski[/url]
Nie pytaj o Polskę - Grzegorz Ciechowski
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Nzh_KF3eCy4[/url]
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson[/url]
Michael Jackson Moonwalk collection
[url]http://www.youtube.com/watch?v=n_3v-_p3ESo[/url]
.
Urodziny:
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Ciechowski[/url]
Nie pytaj o Polskę - Grzegorz Ciechowski
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Nzh_KF3eCy4[/url]
Dieta francuska:
Śniadanie: seks i keks
Obiad: keks i seks
Kolacja: tylko seks
Jeśli po tygodniu waga nie spadnie ...... odstawić keks.
Śniadanie: seks i keks
Obiad: keks i seks
Kolacja: tylko seks
Jeśli po tygodniu waga nie spadnie ...... odstawić keks.
Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię RysiekâŚ
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi RysiekâŚ
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: âMuszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!â.
Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli: âszlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!â.
Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.
Facet w szafie myśli: âten Rysiek, to ekstra gość!â.
Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.
Facet w szafie myśli: âO żesz ty, Rysiek jest rewelacyjnyâ
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępyâŚ
Facet w szafie myśli: Ale wstyd przed Ryśkiem!
.
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi RysiekâŚ
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: âMuszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!â.
Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli: âszlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!â.
Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.
Facet w szafie myśli: âten Rysiek, to ekstra gość!â.
Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.
Facet w szafie myśli: âO żesz ty, Rysiek jest rewelacyjnyâ
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępyâŚ
Facet w szafie myśli: Ale wstyd przed Ryśkiem!
.
czesc , jakie typy na wieczur ?
co tam w mapki zagladacie
5 , 25 , 27 , 29 , 58 , 75
1085553. krzysio744 2012-08-29 (17:19) ------------
yococia...wibierz na niet teraz 4,5,12,14,15,21,22,23,24,26,33,36,39,36,51,54,56,64,66,69,70,72,75,77,80....25 liczbów...