Wpisy 108 517 – 108 616
27 kwietnia 2010 22:25 → 28 kwietnia 2010 13:21, 100 wpisów
no i ciekawe ile szostek padnie , ja nawet trojki nie trafilem ze 3 zakladow :(
ktoza>>
wcelować i zbankrutować brrrrrr
SirMavins>>
Dwa jedenaście :)
-------------------------------
będą kolejki ?
wcelować i zbankrutować brrrrrr
SirMavins>>
Dwa jedenaście :)
-------------------------------
będą kolejki ?
jak tam u Was po losowaniu?
czuję że będzie trafiona"6"
u mnie 2x3/6 i to na ch/tr
czuję że będzie trafiona"6"
u mnie 2x3/6 i to na ch/tr
No to chwalić się, kto przytulił szósteczkę w lotto? :) u mnie połowa i pewne 20 zeta i to chybił...
ricardos.....zaszalałam na maxa,sama nie wiem na co kwotę wydać.Ha ha ha ha:)
lila...nie masz co debatować.za to nie płacą :( a szkoda.5ZETA mogli dać.za 2 to 10 zeta a za 3 tak jak jest i było by sprawiedliwie no nie?
witam no chwalmy się ile i co kto trafił bo ja mam też parkę 7,14 na tyle było mnie stać
mila...jak juz pisałem ma trójeczkę w lotto na chybiła:) 2,14,38 a reszta obok jak wszędzie i zawsze
mila...puściłem tylko jeden zakład bo jak się ma trafić to i tak się trafi.kiedys puszczałem po 10 zakładów i puścili mnie z torbami jak to sie mówi :)))
Na 14.00
03,05,26,37,49,
50,58,60,67,71
Wysokich i do jutra.Dobrej nocki
03,05,26,37,49,
50,58,60,67,71
Wysokich i do jutra.Dobrej nocki
kathy...jak to mówią nie ruszać g.... to nie bedzie śmierdzieć,ale jutro my to musimy poruszyć :D
hej hej sasiadka.jakieś pewniaki na jutro kolezanka juz planuje?
ricardos...z moimi pewniakami to ostatnio jakoś kiepściutko...mam znów nadzieję, że się jutro powtórzą
kathy...ale dziś 6/9 przytuliłaś szczęściaro.chyba,że to chybił Ci trafił
bella34...mówisz i masz.trzymam kciuki...a tak wogóle...yyyyyy daj ściągnąć:)
bella34...Twoją dziesiątkę ;) Dobra.Komu w drogę temu trampki.Czas przytulić się do....poduszki.Dobrej nocki i snów milionerskich.
dobranocka wszystkim,jutro z nowymi siłami
budowniczy stadionów ruszą do cyferek
ricardos jutro będę myśleć:)
budowniczy stadionów ruszą do cyferek
ricardos jutro będę myśleć:)
chyba mamy kolejnego milionera w lotto...
a jednak nie... 25 000 000 do wygrania!
Ciekawe wyników jeszcze nie ma a banerek 25 milionków już się na lotto wyświetla.
w koncu trafie te 6 w lotto ;)
liczby ze snow sie sprawdzaja
liczby ze snow sie sprawdzaja
Jak jedna osoba zgarnie to będzie rekord:
Wygrane:
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 246 3 754.50
czwórka 11399 162.70
trójka 184384 20.00
Wygrane:
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 246 3 754.50
czwórka 11399 162.70
trójka 184384 20.00
oni już wiedzakiedy zostanie rozbita pula więc niema dziwu że podali że na czwartkowe losowanie 25 mln
Witam po wypadku w którym ruskie maczali paluchy mamy kolejne wydatki także te kumulacje się będą ciągnąć ZRESZTĄ TO BARDZO WIELKI BLEF TYLKO NIEMA CHĘTNEGO ŻEBY TYM SIĘ ZAJĄŁ
Tak to wszystko jest zaplanowane, musi być w końcu ta szumnie reklamowana megakumulacja bo sprzedaż po podwyżce znacząco spadła. Obstawiam, że kumulacja zakończy się 6 maja. I podadzą, że do wygrania 50 milionów.
Czyli co w czwartek koniec kumulacji? Ja mimo wszystko zostaje przy swoim 6 maja 50 milionów.
Dzisiaj puscilem 3 zaklady i nic. Teraz bede puszczal tylko jeden i jak mam wygrać to wygram jednym.
Dzień doberek Wszystkim.
cień - nie mam dziś rano czasu, pojawię się po południu.
Wiedz, że jedna para na 19, a druga na 11!!!
Pzdr
A, widzę, że w Lotto nie ma 6/6...
Czyżby racje mieli fachowcy, ze era niskich wygranych się skończyła?
cień - nie mam dziś rano czasu, pojawię się po południu.
Wiedz, że jedna para na 19, a druga na 11!!!
Pzdr
A, widzę, że w Lotto nie ma 6/6...
Czyżby racje mieli fachowcy, ze era niskich wygranych się skończyła?
ty chyba jesteś chory umysłowo , zjebie genetyczny
siedzisz tu na tej stronie całe dnie i tylko cudze progi liczysz,
muszę cie zmartwić bo jako że dostałeś bana na stronie
to od dwóch dni nie masz już podglądów do wyników
i sytuacja wygląda inaczej więc nie pisz tych swoich banialuków tylko weż się w końcu za robotę
siedzisz tu na tej stronie całe dnie i tylko cudze progi liczysz,
muszę cie zmartwić bo jako że dostałeś bana na stronie
to od dwóch dni nie masz już podglądów do wyników
i sytuacja wygląda inaczej więc nie pisz tych swoich banialuków tylko weż się w końcu za robotę
Cześć SirMavins
yayo>>> nie podniecaj się tak bo ci żyła strzeli. Wczoraj znów zmoki na każdym progu bukmacherskim - ale yayo zadowolony. Jesteś zagadką - cieszysz się z przegranych.
yayo>>> nie podniecaj się tak bo ci żyła strzeli. Wczoraj znów zmoki na każdym progu bukmacherskim - ale yayo zadowolony. Jesteś zagadką - cieszysz się z przegranych.
swoja droga to ludzie grajacy w lotto tez sa jacys nie teges że w końcu nie potrafią obstawić wszystkich kombinacji. przecież na pewno zostało zawartych więcej zakładów niż było możliwych kombinacji. nawet jeśli byłby rozkład standardowy to 1 osoba powinna już dawno trafić. oszukuje ta kolektóra oszukuje, dla tego wczoraj nie gralem czulem ze bedzie ciag dalszy tego wala
Luke, zakładając, że 1/3 grających puszcza zakłady na chybił-chybił, to ich nie należy wliczać do puli, gdyż wiesz, jakie maszyny "losują" kombinacje :)
KOCIO - tak jak mówiliśmy kumulacja leci dalej na czwartek do soboty jak nic jeszcze podciągną :)
klateczka... 25 mln w lotto, 850 tys w jokera, bonus w mm
nic tylko szaleć
nic tylko szaleć
Witam Wszystkich.
Zero>>> jesteś dobrym medium. Liczba z Twojego snu -26
/dodatkowe liczby- 01, 10, 28, 30/.
Pozdrawiam.
Zero>>> jesteś dobrym medium. Liczba z Twojego snu -26
/dodatkowe liczby- 01, 10, 28, 30/.
Pozdrawiam.
kathy>to zawsze coś gratuluję,a ja już nie pamiętam kiedy mi coś wpadło mało gram w mm,lotto wczoraj się skusiłem i nic a w mini gram co losowanko za 2,50 lub 3,75 i też nic,masakra takie życie.Pozdrawiam
Gała... dzięki
dziś też sporo do wygrania, więc się na coś skuś
pzdr
dziś też sporo do wygrania, więc się na coś skuś
pzdr
kathy>dziś odpuszczam,ale skuszę się na swoją narzeczoną bo jestem niedopieszczony:-)3maj się ciepło.
Witam wszystkich serdecznie. Do Wedrowcy netowego snily mi sie wczoraj:buty, sznurowadla, samolot, szczury,cmentarz.Moze jakies liczby? Z gory serdecznie dziekuje. Pozdrawiam
Wesoły- liczba z Twojego snu- 06.
Witam.Moje, wczorajsze typowania, nic mi nie przyniosły
kupony przegrane,moje obliczenia,liczb w Lotto,nie
sprawdziły się:nic a nic.W MM klapa,co się dzieje,że nie trafiam od miesiąca.Trochę mnie zaczyna irytowć.
kupony przegrane,moje obliczenia,liczb w Lotto,nie
sprawdziły się:nic a nic.W MM klapa,co się dzieje,że nie trafiam od miesiąca.Trochę mnie zaczyna irytowć.
Forsetka >>>liczba z Twojego snu- 35. Dodatkowe na ten tydzień to - 27, 36, 42.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Wędrowca Netowy.Napisz mi proszę, czy ja,jestem dobrym medium
czy złym.:P
czy złym.:P
Wędrowco netowy a mnie się snił basen z niebieską wodą-którą wymieniali i sniła mi się jeszcze krew w tej wodzie -możesz to przetłumaczyć na liczby?
Witam
Tak się zastanawiam...
Ile osób, z Nas, z tej strony i śledzących powtórzenia i wszelkie statystyki,skreśliło wczoraj W REALU "8" i miało ... OBOK ;)
Tak się zastanawiam...
Ile osób, z Nas, z tej strony i śledzących powtórzenia i wszelkie statystyki,skreśliło wczoraj W REALU "8" i miało ... OBOK ;)
Kocio>>
Tak, dość dawno nie wchodziła, prawda ?
I nie pytam, o obstawianie wirtualne w typach...
Testy i 12 skreśleń...
tylko na naprawdę wysłanych kuponach
Tak, dość dawno nie wchodziła, prawda ?
I nie pytam, o obstawianie wirtualne w typach...
Testy i 12 skreśleń...
tylko na naprawdę wysłanych kuponach
Kocio>>
też miałem chęć ją zaznaczyć, ale "COŚ" mnie powstrzymywało ;)
też miałem chęć ją zaznaczyć, ale "COŚ" mnie powstrzymywało ;)
Liczba 8 nie miała paść to był błąd kreślenia jej gdyż ona ma przestój osobiście jej nie kreśliłem ale też nic nie wygrałem nie wstrzeliłem się w liczby 0/sys7 :(
1).Sam9- osoba której śnią się liczby, daty, pieniądze, coś kupuje/płaci jest DOBRYM medium.
2). Sen o basenie- liczba 42.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.
2). Sen o basenie- liczba 42.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.
witam ponownie
wysłałam mm
odebrałam moje 42 zł
40 dychy do "skarpety"
do reszty dołozyłam 50 gr i wysłałam jokera w innej kolekturze
wysłałam mm
odebrałam moje 42 zł
40 dychy do "skarpety"
do reszty dołozyłam 50 gr i wysłałam jokera w innej kolekturze
witam wszystkich, Wędrowca netowy cytuje
''osoba której śnią się liczby, daty, pieniądze, coś kupuje/płaci jest DOBRYM medium.''co noc męczą mnie liczby ale nie wiem czy to się może tyczyć i do mojej osoby bo w lotto nie mam jakoś trafnych cyferek i jak to wykorzystać.
''osoba której śnią się liczby, daty, pieniądze, coś kupuje/płaci jest DOBRYM medium.''co noc męczą mnie liczby ale nie wiem czy to się może tyczyć i do mojej osoby bo w lotto nie mam jakoś trafnych cyferek i jak to wykorzystać.
taka ciekawostka dotycząca lotto.W tym roku najczęściej losowana cyfra to 12 wystąpiła 12 razy,43,42,4 wylosowane po 10 razy,a naj mniej wylosowane 8,2 razy ,1.2.9.10 po 3 razy.
lila mniałem racje wczoraj co do tego że nikt nie trafi 6/6 w lotto.
życze wygranych a szczególnie tym co graja w jokera ja lece do pracy.