Wpisy 1 084 405 – 1 084 504
28 sierpnia 2012 14:39 → 28 sierpnia 2012 18:30, 100 wpisów
Czekam na losowanko dzis wieczorem,jak do tej pory to najwiecej 4/7
dobra to ja uciekam miłego dnia wzystkim i do wieczorka
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Totalizator Sportowy sporo Lotto straci na aferze z Totolotkiem o koncesję. Dużo osób myli te dwie spółki.
Tak podobno nie ma koncesji na organizowanie zakładów wzajemnych, ale oni sądzą, że mają:
"Stanowisko Zarządu Totolotek S.A.
Totolotek S.A. oferuje zakłady wzajemne na podstawie ważnych zezwoleń udzielonych przez Ministra Finansów.
Decyzje cofające zezwolenia, które dotyczą technicznej kwestii działalności Spółki (E-Promocji - element programu lojalnościowego), nie mają ostatecznego charakteru i nie są wykonalne. W związku z powyższym Totolotek S.A. legalnie oferuje zakłady wzajemne. Klienci nadal mogą bezpiecznie uczestniczyć w oferowanych przez Spółkę zakładach, a wygrane są w pełni gwarantowane. Punkty Totolotek S.A. pozostaną otwarte. "
"Stanowisko Zarządu Totolotek S.A.
Totolotek S.A. oferuje zakłady wzajemne na podstawie ważnych zezwoleń udzielonych przez Ministra Finansów.
Decyzje cofające zezwolenia, które dotyczą technicznej kwestii działalności Spółki (E-Promocji - element programu lojalnościowego), nie mają ostatecznego charakteru i nie są wykonalne. W związku z powyższym Totolotek S.A. legalnie oferuje zakłady wzajemne. Klienci nadal mogą bezpiecznie uczestniczyć w oferowanych przez Spółkę zakładach, a wygrane są w pełni gwarantowane. Punkty Totolotek S.A. pozostaną otwarte. "
żółta buda nie przyniosła szczęśćia w zdrapki zodiak 2zł, szybkie 10 1 zł, 0 zł
majwoj23
HARTGE jak tam na wieczor przygotowania do losowan?
gg36 sa kolejki w kolekturach?
Albin kolejek nie ma ale grają co chwila ktoś przychodzi dużo chybił-trafił na 2-3 zakłady
HARTGE duzo?
jeżeli już jest ponad 17 to dzisiaj pula pęknie i będzie jedna 6/6
HARTGE ja dzisiaj w kolektorze nie byl
HARTGE nie interesuja mnie inne gry niz mm
tam szaleją......http://clublotto.pl/skan-kuponu,86/
majwoj
hartge
hartge,,,,chyba poznań. ale mge sie mylić
kris ..ale szał ..czyje kupon lotto
takie granie na 12 skreslen to kamikaze
kriss a pomyśl że taki przyjdzie i puści jednego na chybiła i tarfi
majwoj ... nic oczm myśle rur
krzysio....to nie mój los....ale wielu osób.złożyli sie na niego
kriss..aha ..ok pomyślałem twój
my tu wszyscy gramy na 12 skreslen...i co? najwiecej 5/12
HARTGE a jaka jest pewnosc ze z tego kuponu chociaz 1 padnie
a tyle nas tu obstawia.
a jak Hartge mowi....ktos nada za 3 zł i zgarnie 18 baniek
a jak Hartge mowi....ktos nada za 3 zł i zgarnie 18 baniek
kriss22221 a pewnie ktos na chybil jednym zakladem trafi za 3 zl
majwoj ja korzyystam z mapek i ostatnio prawie 4/6 miałem a wyszło 3/6
może ja dziś
wywsłałem jedno lotto na CHT
wywsłałem jedno lotto na CHT
HARTGE lepeij jak by ten ktos za te same piniadze wyslal na 9 skreslen wiecej zakladow by mial wiekszy obszar liczb i predzej by uszczelil ta 3 czy wiecej
Albin dokładnie za taką kasę to można pokombinowac na różne sposoby przy 11 już można sie pokusic o 6 a sys 11 tańszy niż 12
HARTGE jakos tak by bylo
Albin sys 11 kosztuje 1386 zł no to na dwa zakłady by było i więcej liczb do doboru bo 22
kris..jak ty podałeś www .tyle systemy lotto ,,ja tak myśle od 3/12ale ja kurde szkoda kasa nic nie trafię
HARTGE to juz by bylo znacznie lepeij
HARTGE jak bys wygral 1mln czy wiecej chodzil bys nadal do pracy?