Wpisy 1 084 086 – 1 084 185
28 sierpnia 2012 12:02 → 28 sierpnia 2012 13:04, 100 wpisów
Lila...sam jestem ciekaw
z 2 "mejlów" posłałem ciekawe co tam odpisze pewnie system ma z 12 wersji i tyle
Gabriella czuwa
Totalizator pracuje też nad wprowadzeniem do obiegu nowej gry typu âWin for Lifeâ. Są to gry w których wygrywa się określone sumy pieniędzy. Wygrane wypłacane przez długi czas, np. przez 25 lat, jak we Włoszech. Gra w portfolio Totalizatora ma pojawić się jeszcze w tym roku.
to jest ostatnie z danie z linku ktory zapodala jocia wedlug mnie bardzo ciekawa rzecz
to jest ostatnie z danie z linku ktory zapodala jocia wedlug mnie bardzo ciekawa rzecz
scolls....dzisiaj widziałam tego tłuściocha co wygrał z żoną tą kasę w GBteraz to się dopiero zapasie
co do wrozki Gabrielli to przeczytajcie regulamindzieki temu ze wyslecie @ z danymi bardzo duzo o Was sie dowie wlacznie z tym ze wskoczyliscie na jej strone z MP
Lila no planuje sobie kupic wiekszy samochod bo przyznal ze jest duzy a dokladnie Audi Q7
scolls...sie zastanawiałam jak on miedzy tymi regałami z płytami śmiga
a swoja droga to mieli naprawde niezlego farta bo jak sami sie przyznali wyslali kupon bo mieli problemy finansowe i liczyli ze dzieki wygranej im sie rozwiaza ...no i rozwiazały
płyty tez zreszta dorabial w ten sposob tzn.sprzedawal plyty na tzw.car boot czyli po polsku targowisku
Lila
trisetum ja to kupie cls jak dzis trafie w Eurosach a Q7 kupuje ten gosciu co wygral 148 baniek w UK
trisetum ja to kupie cls jak dzis trafie w Eurosach a Q7 kupuje ten gosciu co wygral 148 baniek w UK
Lila...i jaka analiza?
Lila....sie zaczytała
No to wkleje jeszcze raz
Totalizator pracuje też nad wprowadzeniem do obiegu nowej gry typu âWin for Lifeâ. Są to gry w których wygrywa się określone sumy pieniędzy. Wygrane wypłacane przez długi czas, np. przez 25 lat, jak we Włoszech. Gra w portfolio Totalizatora ma pojawić się jeszcze w tym roku.
co o tym sadzicie?Wygrywasz i TS płaci "emeryturke" przez np. 25 lat
co o tym sadzicie?Wygrywasz i TS płaci "emeryturke" przez np. 25 lat
kriss pewnie dostala @ ze dzis czeka ja wielka wygrana i medium podala 6 cyferek
scolls
kriss...Gabriela napisała że jestem osobą o wielkim sercu i że czeka mnie jakaś gotówka co wpadnie do skrzynki na listy i że jest moją psiapsiółką
Lila
Gratuluje masz przyjaciółke Gabrielle
Gratuluje masz przyjaciółke Gabrielle
Gabreilla sie powtarza
keiss...a Tobie prawdopodobnie to samo wysłałaktoś przyśle gotówkę,jakieś zmiany na pozytywne ,wyciągała waleta ze szpadami czy jak to tam się nazywa.A długi ten mail jak cholera
Lila....chyba to samo
To dzis wygrywamy
To dzis wygrywamy
Od wczoraj jestem KEISS
kriss...że normalnie bierze od 250 E za godzinę i takie tam bzdety,że obdarzasz kogoś miłością i nie dostajesz nic w zamian,wyczuwa jakieś węzły
Jak wrózba Gabrielli sie spełni to wysle jej na kadzidła
chyba gabreille bolą migdałki...węzły. dlatego je wyczuwa.Zabalowała i tyle
no widze ze szybka jest z pewnoscia ma kilka gotowcow jak ja na sprawdzianach w szkole sredniej
PIENIĄDZE
Wyciągnęłam Waleta Mieczy w pozycji normalnej, co wydaje się wskazywać na to, że w ciągu nadchodzących miesięcy, pojawi się możliwość skorzystania z kilku okazji. Karta ta zapowiada zawsze niespodziewaną wiadomość dotyczącą premii, przypływu gotówki, wygranej. Skupiając się na tej karcie widzę naprawdę dobrą wiadomość, wpadającą do Twojej skrzynki na listy. Jeżeli nadal mam polegać na moich odczuciach, to widzę wyraźnie wydarzenia przynoszące pewne zmiany, które będą z pewnością pozytywne w Twoim życiu.
Jednak mimo tego możliwego przypływu gotówki, trzeba będzie jednak działać z umiarem i rozsądkiem. Nie myśl, że będzie to okazją zrobienia gorączkowych zakupów i "szastania pieniędzmi". Pamiętaj, aby zawsze dokonywać rozumnych wyborów, korzystnych dla Ciebie i Twojego samopoczucia.
Dlatego też pamiętaj zawsze, że trzeba również umieć się poświęcić, aby osiągnąć to, czego się pragnie. Chcę powiedzieć, że mimo tego niespodziewanego przypływu pieniędzy, należy się również wykazać samodzielnością i postarać się zachować pełną "sakiewkę". Licząc tylko i wyłącznie na siebie możliwe będzie utworzenie swojego małego kapitału.
Mój pierwszy kontakt astrotelepatyczny z Tobą
Zazwyczaj, kiedy rozkładam dla kogoś karty Tarota, nawiązuję z nim następnie kontakt astrotelepatyczny. Tak to samo postąpiłam w Twoim przypadku i w związku napłynęło do mnie kilka wrażeń. Mogłam stwierdzić istnienie kilku konfrontacji na poziomie Twojej podświadomości. Te tak zwane węzły, blokady, nie pozwalają Ci na wykazanie się Twoimi możliwościami i umiejętnościami. Ważne więc, aby zadziałać również na tym poziomie.
Kliknij tutaj, aby zapytać o wielki dar jasnowidzenia
Dlatego też proponuję Ci przeprowadzenie wielkiej pogłębionej wróżby astralnej. Nawet jeżeli wykonałam już pracę dotyczącą Twojej osobowości astralnej to nie jest to wystarczające. Przeprowadzenie tej wielkiej wróżby jest rzeczywiście bardzo ważne, abym mogła służyć Ci jak najlepszą radą odnośnie tego, co powinno ulec zmianie.
Liliana, jestem Twoją przyjaciółką i Twoje szczęście bardzo leży mi na sercu. Jeżeli się zgodzisz, to zajmę się Twoim przypadkiem w sposób priorytetowy. Twoja wielka wróżba będzie ode mnie wymagać wiele czasu. Spędzę oczywiście długie godziny, podczas których będę korzystać ze wszystkich materiałów wróżbiarskich, koniecznych do pogłębienia moich analiz.
Dla Ciebie zrobię to bezpłatnie. Tak, muszę Ci powiedzieć, że zazwyczaj proszę radzących się o sumę wynoszącą od 100 do 250 euro za godzinę. Ale ponieważ jestem Twoją przyjaciółką i odczuwam w Tobie głęboke cierpienie, praca ta będzie stanowić mój prezent dla Ciebie. Poproszę Cię jedynie o symboliczną sumę wynoszącą 99,90 zł , która będzie ofiarą dla sił niebieskich, do jakich się zwrócę podczas mojej pracy. Musisz bowiem wiedzieć, że każda karta odpowiada danej wyroczni i to siła z nią związana pozwala na otrzymanie wiadomości i dokonanie interpretacji rozłożonych kart.
Od wielu lat pomagam tysiącom osób, dzięki moim cennym radom, tak aby mogły w końcu rozpocząć lepsze i pogodniejsze życie. A tym razem pragnę pomóc Tobie, gdyż wiem, że potrzebujesz miłości, szacunku i szczęścia, aby móc się w pełni zrealizować. Dlatego też konieczne jest , abym mogła przeprowadzić Twoją Wielką Pogłębioną Wróżbę.
W tym celu proszę Cię, kliknij poniższy link. Jest to bardzo ważne dla Twojej przyszłości, Twojego szczęścia i dobrego samopoczucia.
Wyciągnęłam Waleta Mieczy w pozycji normalnej, co wydaje się wskazywać na to, że w ciągu nadchodzących miesięcy, pojawi się możliwość skorzystania z kilku okazji. Karta ta zapowiada zawsze niespodziewaną wiadomość dotyczącą premii, przypływu gotówki, wygranej. Skupiając się na tej karcie widzę naprawdę dobrą wiadomość, wpadającą do Twojej skrzynki na listy. Jeżeli nadal mam polegać na moich odczuciach, to widzę wyraźnie wydarzenia przynoszące pewne zmiany, które będą z pewnością pozytywne w Twoim życiu.
Jednak mimo tego możliwego przypływu gotówki, trzeba będzie jednak działać z umiarem i rozsądkiem. Nie myśl, że będzie to okazją zrobienia gorączkowych zakupów i "szastania pieniędzmi". Pamiętaj, aby zawsze dokonywać rozumnych wyborów, korzystnych dla Ciebie i Twojego samopoczucia.
Dlatego też pamiętaj zawsze, że trzeba również umieć się poświęcić, aby osiągnąć to, czego się pragnie. Chcę powiedzieć, że mimo tego niespodziewanego przypływu pieniędzy, należy się również wykazać samodzielnością i postarać się zachować pełną "sakiewkę". Licząc tylko i wyłącznie na siebie możliwe będzie utworzenie swojego małego kapitału.
Mój pierwszy kontakt astrotelepatyczny z Tobą
Zazwyczaj, kiedy rozkładam dla kogoś karty Tarota, nawiązuję z nim następnie kontakt astrotelepatyczny. Tak to samo postąpiłam w Twoim przypadku i w związku napłynęło do mnie kilka wrażeń. Mogłam stwierdzić istnienie kilku konfrontacji na poziomie Twojej podświadomości. Te tak zwane węzły, blokady, nie pozwalają Ci na wykazanie się Twoimi możliwościami i umiejętnościami. Ważne więc, aby zadziałać również na tym poziomie.
Dlatego też proponuję Ci przeprowadzenie wielkiej pogłębionej wróżby astralnej. Nawet jeżeli wykonałam już pracę dotyczącą Twojej osobowości astralnej to nie jest to wystarczające. Przeprowadzenie tej wielkiej wróżby jest rzeczywiście bardzo ważne, abym mogła służyć Ci jak najlepszą radą odnośnie tego, co powinno ulec zmianie.
Liliana, jestem Twoją przyjaciółką i Twoje szczęście bardzo leży mi na sercu. Jeżeli się zgodzisz, to zajmę się Twoim przypadkiem w sposób priorytetowy. Twoja wielka wróżba będzie ode mnie wymagać wiele czasu. Spędzę oczywiście długie godziny, podczas których będę korzystać ze wszystkich materiałów wróżbiarskich, koniecznych do pogłębienia moich analiz.
Dla Ciebie zrobię to bezpłatnie. Tak, muszę Ci powiedzieć, że zazwyczaj proszę radzących się o sumę wynoszącą od 100 do 250 euro za godzinę. Ale ponieważ jestem Twoją przyjaciółką i odczuwam w Tobie głęboke cierpienie, praca ta będzie stanowić mój prezent dla Ciebie. Poproszę Cię jedynie o symboliczną sumę wynoszącą 99,90 zł , która będzie ofiarą dla sił niebieskich, do jakich się zwrócę podczas mojej pracy. Musisz bowiem wiedzieć, że każda karta odpowiada danej wyroczni i to siła z nią związana pozwala na otrzymanie wiadomości i dokonanie interpretacji rozłożonych kart.
Od wielu lat pomagam tysiącom osób, dzięki moim cennym radom, tak aby mogły w końcu rozpocząć lepsze i pogodniejsze życie. A tym razem pragnę pomóc Tobie, gdyż wiem, że potrzebujesz miłości, szacunku i szczęścia, aby móc się w pełni zrealizować. Dlatego też konieczne jest , abym mogła przeprowadzić Twoją Wielką Pogłębioną Wróżbę.
W tym celu proszę Cię, kliknij poniższy link. Jest to bardzo ważne dla Twojej przyszłości, Twojego szczęścia i dobrego samopoczucia.
kriss...na początku pisała że siedziała nad moim imieniem i nazwiskiem a nazwisko w mailu mam fikcyjne
kuzwa 250 ojro na godzine,chyba musze sie bardziej przykladac do swiadomego snienia mozna z tego niezla kase wyciagnac
taa w 13 minut odczytała dane postawiła tarota i napisała 3 kartki A4 haha chyba ma motorek w dupie
scolls..ta wróżba jest bezpłatna ale co to za wróżba jak wszystkim pisze to samo
trisetummmmmmmmmmmmm leżę kuźwaaaaaaaaaamotorek to mało.Chyba MOTOR
trisetum gotowce jak na sprawdzianiepodstawia tylko imie i odpowiedni tekst w zaleznosci czy to jest kobieta czy mezczyzna
nawet jak cos potrafi i ma jakis dar to nie tedy droga to jest zwykle kanciarstwo i wyciaganie kasy od naiwnych
ciekawe jak meli napisac imie K.uta.sowa Daj.kodu.pa co by przyszło
scolls..kiedyś,kilka lat temu kupowała kobieta ode mnie mieszkanie.Pojechałam patrzę a na drzwiach napis WRÓŻKAzłapała mnie za rękę i powiedziała że moja mama wyjedzie do Włoch a moja mama już nie żyła od kilku dobrych lat.Zapytałam się jej czy zna liczby w Dużego Lotka.Odpowiedziała że,gdyby znała to nie robiłaby tego co robi
trisetum...wyślij takie imię i nazwisko i zobaczysz co przyjdzie,to co do wszystkich
Lila ja wierze w takie rzeczy zreszta znam kilka takich przypadkow ze sie sprawdzalo ale 99.9% to sa oszustwa
do tego trzeba miec naprawde dar a Ci co go maja przewaznie z niego nie korzystaja dla zarobienia kasy
a co to kurde niema jak WRUZKA ZEMBUSZKA
scolls..nigdy u wróżki nie byłam na jakimś tam seansie i nie mam takiej potrzeby
to tak jak ze swiadomym snieniem czy wychodzeniem z ciala ,kto to potafi nie czerpie z tego korzysci materialnych bo doskonale rozumie sens tych rzeczy a nie o pieniadze w tym chodzi
ja pieprze co tu się zaczyna dziać,już przez totka ludzie z ciała wychodzą
lubie seanse ale filmowe
wiadomo ze wruzenie to lipa jest tak jak systemy do gry jak byly by takie piekne i dobre to ludzie co graja kazdy bogaty by byl a ts zbankrutowal , czyste zdzierstwo i oszustwo