Wpisy 1 083 399 – 1 083 498
27 sierpnia 2012 20:53 → 27 sierpnia 2012 21:36, 100 wpisów
I jak z wygranymi??? Ustrzeliles cos?
Ja gram regularnie w lotto od miesiaca dopiero i jedyny moj "sukces" to ta 4.W mini tez gram regularnie od miecha i nic nie wpadlo.W jokera gram 6 raz i raz mialem jokera czyli 10 zl no i z 3 razy w kaskade gralem i 2 zl wygralem.....
jak cos wygrywam to wygrywam 3 nie raz 4 a jak nie wygrywam to nic
Ja ogolnie mam zamiar skupic sie tylko na Jokerze i Mini.Grube miliony zostawiam dla was
Dokladnie djti tylko i wylacznie szczescie.
Trzymam za slowo
Że ja???????
Tez czekam na 22:15
jestem Ciekawy Czy np. jak by kilka osób wygrało np. w MM Czy by mógł zbankrutować
Byłem u psychologa powiedziała że jest gitara ..lizaki działają receptory w normie ogólnie zadowolona
Jesli już to tylko jakieś kilka 10/10 z plusem moglo by księgowego TSa przestraszyć.W każdym innym przypadku bankructwo tylko jak ludzie przestaną grać.
13max...nie wiem dlaczego ale joker mi się z krukiem kojarzy ale się dzisiaj przyznał że albo rybki albo.......pipki
Oplaca sie grac w MM??? Kiedys czytalem na stronce lotto.pl reguly gry ale nie skumalem ich za bardzo tylko nie miejcie mnie za glupka
max - oszukala Cie biedaku.
jak jest wszyscy widza.
A ze bija?
Tutaj jak widac klakierow nie brak.
jak jest wszyscy widza.
A ze bija?
Tutaj jak widac klakierow nie brak.
Moze sproboje zagrac jeszcze w to nie gralem no i musze reguly pojac wkoncu
13max..teraz trzeba dbać o parówki http://www.youtube.com/watch?v=QS3Ao1Yc6w8
joker...Ty przestań odbiegać od tematu tylko zacznij sypać liczbami
Lila wszystkiego,ktos mi tam mowil ze stawke sie ustala za jaka sie gra i ile liczb
Mhhh puszcze w srode
hatemaker...żadna wyższa szkoła jazdykreślisz tyle liczb na kuponie ile chcesz oczywiście od 1 do 10 i zaznaczasz stawkę.
Lila...zauważyłaś od dzisiaj rana straszny najazd smoczków jest na mp
I jak puszczam 10 liczb za 2,5 zl to od ilu trafien placa??? Sorki za zawracanie du..
Dzieki wam za pomoc
hej lila 13 max michalex
hatemaker...spoko,nie ma sprawy.polecamy się na przyszłość jak by coś