Wpisy 1 082 962 – 1 083 061
27 sierpnia 2012 13:04 → 27 sierpnia 2012 14:00, 100 wpisów
Lila bawisz się w tą zabawe Pasko bo ja właśnie poczytałam i mam zamiar sie bawić czyli typować regularnie
klaudiss...ale w jaką zabawę? Ja typuję w miarę regularnie ale do zdrapek mi daleko
Witam wszystkich. Nie mogę się dostać do internetu z przeglądarek Opera mini.
no o to mi chodzi j raczej nie regularnie le jest to fajna zabawa mobilizująco do typowania regularnego hiii
scollsik...pytaniewczoraj puściłam żeby mi nigdzie się nie zapodziały
test przegladarki mini opera w telefonie
scolls...w końcu wszystkim sie to oplaci jak wpadnie 6/6, no przynajmniej 3 osobom
Mirnam.. .
Wszystko dziala, mozna pisac z telefonu
Wszystko dziala, mozna pisac z telefonu
wedlug mnie to moze nawet 15 osob trafic byloby bardziej sprawiedliwe niz tylko 1
Mirnam.. .
2 poprzednie wpisy na Multipasko były z telefonu, ten jest z laptopa podłączonego do smartfona.. .
---------------------------------------
2 poprzednie wpisy na Multipasko były z telefonu, ten jest z laptopa podłączonego do smartfona.. .
---------------------------------------
Ja dziś w realu zagram na tego JOKERA bo tak naprawde grałąm w życiu może ze 3 razy jakoś do mnie nie przemawia hhiihiihihiihi
Michellex.. .
--------------------------
--------------------------
scols aleś wymyślił ihihihi tyle to i ja wim ale jakie oto jest pytanie
Znikam.. .
-------------------
-------------------
klaudiss ja mam swoje typy w profilu jak chcesz to sprawdz a jesli masz przeczucie ze trafisz w jokera to graj i powoooooooo
Wędrowca z Opery nie mam połączenia z internetem pisze z przeglądarki Nokia Bold ale tu są bardzo małe litery i nie można ich powiększyć
Scols ja mam stale przeczucie kurde i nic hiihihiih ale zagram a co mi tam w tego JOKERA
scolls...Ratujmy parówkę http://www.youtube.com/watch?v=QS3Ao1Yc6w8
Lila staram sie nie jadac parowek bo nie lubie wymion i innych toksycznych odpadow
scolls...a ja tam lubię i te cienkie i te grube serdelkiwłąśnie z Kotlinem
ale parówka jest robiona z odpadów fakt,mielom i nie widać co tam wsadzili, "dobra parowka" (o ile tak mozna powiedzieć)jest po 20zł za kg.-tyle co dobre mieso
Lila...a te paróweczki cielece to zazwyczaj cileciny nie widziały, maja tylko tłuszcz cielecy dodany heh
zaraz losowanie ah ale jestem podniecony