Wpisy 1 082 886 – 1 082 985
27 sierpnia 2012 12:11 → 27 sierpnia 2012 13:23, 100 wpisów
siema scolls lila klaudis ...z mala na molo poszedl bym z jakim winiaczem
... Moje typy to 1,2 ,9 , 11 , 24 , 33 , 39 , 51 , 57 , 58
Lila juz przeczytalem "trwa obława na lwa nie wiadomo skad sie wzioł"
pewnie nasi chcieli przemycic i im spierniczyl
pewnie nasi chcieli przemycic i im spierniczyl
... Aaa ja tez ja przyczailem wyglada na pania na wysokiej posadzie annamaria36 .wesolowska
istnieje opcja ze ten lew sie zmaterializowal z innego wymiaru bo nikt sie do niego nie przyznaje
... Lila dzieki za komplement
ale swoja droga to wyobraz sobie taka sytuacje:idziesz z pieskiem a tu na chodniku stoi sobie lewekja tam lubie kotki a nawet kocham ale tego bym sie troszke przestraszyl
... Lila jaknajbardziej mini 19 , 21 , 25 , 37 , 42 ...multi jak wyzej podalem a Ty juz puscilas kupony
ftanek..ja już puściłamchciałam jeszcze liczby od jokera ale z niego sknera i nie chce dać
scolls zalukam na twuj profil
Lila prawda zyjemy obecnie w takich czasach ze trudno sie zorientowac
mieszaja jak kulkami w bebnie tylko ze tych kulek jest niskonczona ilosc
pare liczb podobnych do moich ogulnie lajt
zobaczymy po 14
zobaczymy po 14
scolls panowie szanowne panie 51 siada tak mysle
scolls..moje dobrze a bobo jeszcze nie daje o sobie znac bo za wcześnie
bobo ? Czy mowa tu o dj.bobo ?
no wiem ze za wczesnie ale np.masz jakies zachcianki jak Żela albo wymioty na widok kielbaski
scolls..na widok kiełbaski nie rzygam mdli mnie tylko jak przejeżdżam koło cukierni a tak too jakoś specjalnie zachcianek nie mamzawsze miałam zachcianki tak że się wiele nie zmieniło.Mam ochotę na coś ide i kupuję
aha hehe rozumiem
scolls...robiale ja wolę jednak profesjonalistę bo jak mężuś tymi wielkimi łapskami robi masaż to bardziej mnie PO boli jak przed
Lila podobno ma tak byc zeby po bolalo,ja tam nie wiem bo ja to tylko lubie delikatnie bo jak raz sprobowalem to pozniej wszystko mnie tydzien jeszcze bardziej bolalo
to bedziem pić i wyprawkę szykowac ciotki i wójkowie ihihihihihihi
Lila bawisz się w tą zabawe Pasko bo ja właśnie poczytałam i mam zamiar sie bawić czyli typować regularnie
klaudiss...ale w jaką zabawę? Ja typuję w miarę regularnie ale do zdrapek mi daleko
Witam wszystkich. Nie mogę się dostać do internetu z przeglądarek Opera mini.
no o to mi chodzi j raczej nie regularnie le jest to fajna zabawa mobilizująco do typowania regularnego hiii
scollsik...pytaniewczoraj puściłam żeby mi nigdzie się nie zapodziały
test przegladarki mini opera w telefonie