Wpisy 1 081 068 – 1 081 167
26 sierpnia 2012 13:22 → 26 sierpnia 2012 13:51, 100 wpisów
wiesz ja jednak stwierdziłem że nie warto śledzić cyfr bo człowiek tylko miesza i jeszcze gorzej w wynikach jest a tak to jak skreśli bez wiedzy np. map Lotto to jest lepiej
djti...i ja tak właśnie robię ..kreślę to co chcę i co mi odpowiada
agatka ..czy Ty kiedykolwiek wstawisz tu jakąś emotkę czy masz bana na nie
ale mnie kuźwa komarzyce potrzaskały wczoraj,niech je krew zaleje,zawsze się na mnie jakaś menda uprze,jak nie na MP to komarzyce
13max33 we wtorek 18 milionów masakra podaj mi cyferki jak wygram to podziele sie z Tobą hehe
djti...do wtorku jeszcze daleko ...jak będę kreślił to wtedy będę wiedział jakie bo tak jeszcze nie wiem jakie ...
hejka wszystkim xd
Po obiadku,taka 10/10 weszła do czupryny: 12,14,22,44,55,66,77,78,79,80
Dawać te losowanie dla......półmilionerów.. .
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
Michellex.. .
-------------------------------------
-------------------------------------
Moje boćki klekoczą chyba chcą się pożegnać że mną przed odlotem
Mirnam.. .
-------------------------
-------------------------
michellex...chciał browara na kaca ale mu powiedziałam że,niech spróbuje tylko tknąć flaszkę z browcem to uzdrowiona będzie jego dusza
w tym roku przez te gradobicia wiele małych boćków nie odleci
michellex..lepiej niech śpi bo snuje się po domu jak smród po gaciach i sam nie wie co ma ze sobą zrobić a mówiłam wczoraj nie chlaj tyle
13max...a Ty ignorujesz michellex? o co tu chodzi bo ja nie w temacie?
michellex..nie ,bo on ogólnie nie pije w takich ilościach jak wczoraj ale go suszy
michellex...noooo kilka osób by się znalazło z którymi nie mam wspólnych tematów
michellex...no właśnie,zaraz tam najebanylekko w stanie wskazującym na spożycie
Damian...jakbym była dosadna to bym bana za banem łapała,co nie powiedziane że,jeszcze kiedys nie wyłapię