Wpisy 1 081 007 – 1 081 106
26 sierpnia 2012 12:55 → 26 sierpnia 2012 13:36, 100 wpisów
Lila ..w takie dni sa tylko wieloryby wygrzewają się na słoneczku ...leżąc na brzuszku
Ale fajna sprawa ..bo nie przypuszczałem że dużo osób w takim starszym wieku się opala na golaka ..ale myślę że wygrzewają kości ..reumatyzm
Lila...trzeba mieć umiar ...jakbym był takim wielorybem na taka plaże bym nie wlazł ..
Lila ..starsze kobitki są bardziej zadbane niż te małolatki tuczone na McDonalds ..nic dziwnego że pomarszczone dupska i zero ruchu
Ja mam pytanie:do ts:dlaczego we wtorki,czwartki i soboty maszyna szaleje i losuje tak szybko,ze nie nadąża się spisywać liczby?
Zreszta Panowie to samo ..daszki nad ptaszkiem co 4 ma tak zwany mięsień piwny
13max...młodziesz teraz to tylko hot-dogi,hamburgery a potem problemy
Lila ..no tak ..i zero ruchu nic ..a taki rowerek czy rolki ..i sie spala..
Dawac te losowanie.. .
---------------------------
---------------------------
djti ...po dwóch wczorajszych losowaniach bilans : 3 razy 5/10 z + i raz 6/10 z+ i 2 razy 2/3
wiesz ja jednak stwierdziłem że nie warto śledzić cyfr bo człowiek tylko miesza i jeszcze gorzej w wynikach jest a tak to jak skreśli bez wiedzy np. map Lotto to jest lepiej
djti...i ja tak właśnie robię ..kreślę to co chcę i co mi odpowiada
agatka ..czy Ty kiedykolwiek wstawisz tu jakąś emotkę czy masz bana na nie
ale mnie kuźwa komarzyce potrzaskały wczoraj,niech je krew zaleje,zawsze się na mnie jakaś menda uprze,jak nie na MP to komarzyce
13max33 we wtorek 18 milionów masakra podaj mi cyferki jak wygram to podziele sie z Tobą hehe
djti...do wtorku jeszcze daleko ...jak będę kreślił to wtedy będę wiedział jakie bo tak jeszcze nie wiem jakie ...
hejka wszystkim xd
Po obiadku,taka 10/10 weszła do czupryny: 12,14,22,44,55,66,77,78,79,80
Dawać te losowanie dla......półmilionerów.. .
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
Michellex.. .
-------------------------------------
-------------------------------------