Wpisy 1 079 180 – 1 079 279
24 sierpnia 2012 23:04 → 24 sierpnia 2012 23:54, 100 wpisów
michellex to tak samo jak u mnie z tą 30
Dopisano wygrane jokera
multi...ja od od 2,5 roku mam 30i przez 2,5 jeszcze bede miała
michellex ja pitole gdzie te lata uciekły no normalny szok człowiek się niedługo obudzi a tu 50 60 itd
michellex a to czemu
lila życzę tobie spokojnej nocy i kolorowych snów a jutro wysokich wygranych dobranoc
soooryy nie zauwazyłem tu tu
lila ..dobranoc...
lila ..dobranoc...
multi...po przekroczeniu 25, to już 30ale tak jak mowisz nie obejżymy sie , a bedzie 50
michellex ja tak uważam że jak się skończy 35-40 lat to póżniej już leci
max...do 25 się nie myśli, a pózniej już boli eee tam nie ma co się przejmować
panoramix dobranoc
siema , ogólnie to niestety takie systemy są pieniądzożerne , ja używam tyko do mini gdyż te 20 zakładów kosztuje mnie 25 zeta . Powiem że pare razy mi się zwróciło jak miałem 3 gdyż 5 nie padła . w multi zakłady są droższe więc koszta większe
michellex pewnie głowa do góry ale nieraz nie wiem czemu takie zamyślenie mnie bierze
jackwar...no w multi juz trzeba troche wylożyć, a nic pewnego
miszell...lila juz poszła tam chyba na lizaka ..albo zrobi kolacja nocna dla mezowiwiecej nie wiem rózne dzieje
13max33 a co na to powie żelka
dobra ide
multi...bo się człowiek starzeje, czasmi sie myśli fakt, ale nie ma co trzeba się cieszyć z tego co się ma
michellex
multi...faceci to jeszcze, kobiety mają gorzej jeśli chodzi o wiekmnie najbardziej jak mi mowia, że 27?to czas na dzieckoa ja jeszcze nie jestem gotowa
13max33 wiem przecież żartuję
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
michellex to prawda co mówisz od kobiet się więcej wiekowo wymaga
miszel...ja wiem ...moja kolezanka skonczyła w szkole do 8 kl postawej ..ona do razu miała ciąza ..ja nic nie dziwie dobra nie mam czasu uciekam..
miszel ..matka teraz ma 34 lat ..a córka juz dorosła 18 lat tak jest zycie skoro i ide tam..
krzysio...8kl podstawówki, troche wczesnie, w wieku 34 babcią może zostać
multi...nom, biologia się nie zmienia, a czasy owszemmoja mama w moim wieku to już 3ale to było inaczej, niz teraz
michellex teraz ludzie szybciej i bardziej nerwowo żyją i wieku 30 lat już chorują na układ krążenia i inne grożne choroby a to przez stres także
michellex to tak jak mój kolega
max...raz się żyje, niech mi pasko daa pojde w ...j i nie wróce
multi...inaczej sie żyje, więcej stresu i ciągle niepewna sytuacja, masakra
michellex to prawda ogólnie mówiąc jest coraz gorzej masakra
miszell..teraz Ci powiem tak ...jestem miły i litościwy dla zwierzaków tylko ..ale dla ludzi jestem bezwzględny
michellex już nie długo będą kuchenne rewolucje na TVN z moich stron
miszel..zawsze do lustra ...bo nikt ze mna nie chce pić jestem świr
michellex jak chcesz to na maila tobie wpiszę datę emisji na razie jej nie znam ale nie długo pewnie będzie
miszel...nie do czasu bo zawsze tak jest ..to trzeba czuć..i się nie bać ..ten co się boi nigdy nie wygra
max...a nie jeden sie nie bał i cały dorobek życia ptzegrałróżnie jest
michellex konkretnie ta miejscowość jest 16 kilometrów od mojej i nie wiedziałem kiedy do końca przyjadą oni byli cztery dni od poniedziałku do czwartku a ja byłem w piątek ale w innej sprawie i jeszcze nic nie wiedziałem dopiero się dowiedziałem od kumpla i z gazety lokalnej
michellex ale to było na przełomie maja i czerwca
miszel...bo robili to na siłę ....a na siłę nie wygrasz ich ponosiło to że wkładali i musi oddać ...a to błąd ....na luzie i bez stresu a w dodatku musisz mieć to coś ...ale Ty tego nie masz ..nie stresuj się
A jakby nie było różnicy to krawaty na rurkach byśmy wiązali a nie na szyi
michellex premierowy odcinek będzie wrzesień-listopad 2012 rok
Tomku że tak wtrącę się w temat w jakiej dokładnie miejscowości były kuchenne rewolucje