Wpisy 1 078 880 – 1 078 979
24 sierpnia 2012 21:42 → 24 sierpnia 2012 22:09, 100 wpisów
hipcio , nie udawaj że nie wiesz jak Lila mówi że wiesz to wierz że wiesz
Lila...no, ale maskara jak sie dopadnąmój się skulił i koniec-zamiast dupe see bronić to nica amstaf urwał się ze smyczy przed sklepem. My przechodziliśmy,a ten go cap i koniec, ja go najpierw torebkamój go kopałw końcu go z calej siły chwyciłam za obroże i do góry, aż wisiał i do sklepu z nim z ryjem, gdzie własciciel, dobrze, że na mnie nie zaczał się rzucać
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
michellex...do mnie włąściciel nie zdążyły się rzucić bo jebła bym w c*** ja się nie ***olę
michellex...nie ma burzy ale ona chyba chce burzę,jak chce to ją będzie miała
Lila...pies się mógł mnie zaatakować, a właściciel potulny hak baranek, jak ja z moim naskoczyliśmy z ryjem na niego to cały sklep kukał przez okno
Witam wszystkich widzę że tu trochę się zmieniło od ostatniej mojej wizyty na czacie
michellex...to ma szczęscie że tylko na niego naskoczyliście z ryjem bo ode mnie prawdopodobnie by po nim dostał ,ja tam się nie ***olę
Lila...no ja wiem, że u ciebie by dostałbania wątroba, wątroba baniatak trzymaj
michellex...długo by pisać zobaczymy co przyniesie czas ,ja na bank po sobie też nie dam jeździć
To tak jak ja się nie ***ole najpierw na***alam a potem się pytam jak było
toja
michellex
lila
michellex
lila
Lila ..zawsze tak było i będzie w końcu to Mokotów do czegoś zobowiązuje
chyba już całkiem zwariowałem,
na oko kładę gruby tusz,
a cała Polska to za mało
o zagranicy myślę już,
ja przecież nie chcę źle,
chcę wziąć w ramiona cały Świat
wszyscy koledzy mówią nie,
a koleżanki raczej tak
na oko kładę gruby tusz,
a cała Polska to za mało
o zagranicy myślę już,
ja przecież nie chcę źle,
chcę wziąć w ramiona cały Świat
wszyscy koledzy mówią nie,
a koleżanki raczej tak
13max33
hipopotan
hipopotan
dzikus
toja ...Na Mokotowie ..specjalnie dla ulubionej koleżanki zerwałem
sambiana
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Lila ... kosmos jest bezpieczniejszy od Mokotowa uwierz mi ...wolałbym kosmos
michellex..mnie nie było ale dzisiaj poczytałama maxa i tak lofuniam a ona może mi skoczyć i kółko zatoczyć
Lila ...a prosiłem żeby nie było żadnych wojenek ...prosiłem i jeszcze raz proszę ok
michellex i co tam u ciebie
Lila ...więc nikt nie zaczynał i nikt ich nie będzie kończył ...nie było tematu ok zrobisz to o co Cię proszę
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
lila a co się stało jeśli można spytać?
torsan
13max....powiedz JEJ żeby za bardzo nie wczuwała się w rolę to są żarty, ja mężatka do tego spodziewająca się dzidziusia a jak się na żartach nie zna to juz nie moja brocha
13max33 ok tak tylko pytam bo jak czytam...
lila to pewnie lot będzie w Władywostoku
multi...po staremu10/10x2+bonus ni widu, ni słychuale nie ma co się poddawać
a u Ciebie co słychać?
a u Ciebie co słychać?
Lila...ja tylko słysze strzałyi m.in. uwaga granat kryć się, na pochybel s***esynom, atakuja itd
michellex na razie 20 30 złotych na chybił trafił czyli ogólnie drobnica no oprócz wtedy co miałem 8/10 ale już by się przydało coś nowszego lepszego trafić