Wpisy 1 078 793 – 1 078 892
24 sierpnia 2012 21:17 → 24 sierpnia 2012 21:49, 100 wpisów
sambiana..ja oglądam i karwa spanie mnie łapie a obiecałam michellex że nie zaśpie na losowanie
lila-przełącz na ekstraklase naszą Jagiellonia Białystok-Górnik Zabrze emocje gwarantowane i nie zaśpisz na pewno
agarkaa...nie ma nic do śmiechu karwa,lilcia sobie paznokcia złamała w połowie płytki paznokciowej
lila-a nie jednak leci koszykówka eliminacje Mistrzostw Europy Albania-Polska
Lila...ja w tv mam battlefieldnormalnie czuje sie jak na wojnie
Lila tego posłuchaj to się rozbudzisz http://www.youtube.com/watch?v=-hqbkY1-iLQ
sambiana...kurde pies się rzucił na drugiego i złapałam go za obrożę i kuźwa mam teraz
Lila ja się boję psów,pająków mam lęk wysokości i nie umiem pływać...
michellex...ja też jestem autystyczna chyba a co do żydówki to kiedyś taki numer zrobiłam w szkopach ale karwa byli mili
Lila...odrośnietwój psiak się rzuca, a mojego to ja musze bronić bo się nie obroni samraz mialam akcje przed sklepem jak go amstaf dopadłale broniłam go jak lew
michellex...szkoda że amstaf nie trafił na mnie zajebany by był razem z właścicielem
Jak się uczyłem pływać to poszedłem na dno i podano mi kijek..
Lila...wlasne życie narażlam, ale chwyciłam kundla i wlasciciel był zjebany i omały wlos policji nie byłoala naszczescie krew sie nie polala, amstaf miał w pysku pełno kłaków, dobrze, że mój psiak ma obronne futerko
sambiana...a od rana moj coś miał do niego i tak się złożyło że wsiadłam do auta i tamta też i sie dopadły i masakra
Lila...nom musze uważać, ale od tej pory mam gaz pieprzowy w razie niemiłych sytuacji
michellex..ja mam takiego kundla że jak widzi że idę z moim Dżekim na smyczy to rzuca się i do grdyki doskakuje ale jak kocham psy,jak mu kiedys kopa zajebałam to myślałam że,padł w lociei zjebałam właściciela aż mu się odechciałoniech pilnuje psa.Teraz chodzi z nim na smyczy i nawet nie zapiszczy.jednak coś w tym jest że,jak sie idzie z psem na smyczy a drugi lata luzem to sie rzuca
hejka wszystkim xD
hipcio , nie udawaj że nie wiesz jak Lila mówi że wiesz to wierz że wiesz
Lila...no, ale maskara jak sie dopadnąmój się skulił i koniec-zamiast dupe see bronić to nica amstaf urwał się ze smyczy przed sklepem. My przechodziliśmy,a ten go cap i koniec, ja go najpierw torebkamój go kopałw końcu go z calej siły chwyciłam za obroże i do góry, aż wisiał i do sklepu z nim z ryjem, gdzie własciciel, dobrze, że na mnie nie zaczał się rzucać
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
michellex...do mnie włąściciel nie zdążyły się rzucić bo jebła bym w c*** ja się nie ***olę