Wpisy 1 078 467 – 1 078 566
24 sierpnia 2012 17:22 → 24 sierpnia 2012 18:15, 100 wpisów
...islandorka jestes COOL
franio na prawdę???
... mam nadzieje ze w WIECZUR ktos wygra cos
majwoj chyba ten nr boczny 011 to faktycznie najszczesliwszy ja u nas nie moge trafic go...
wczoraj chciałam 26 w k xl ale było tylko szybkie 50 i g...
swinie jedne za 5 zeta mogliby zrobić chocby drobne wygrane...zdziercy...
odezwał się kolekcjoner ładnych panienek...
normalnie masakra z tymi grami...
we współpracy ze scollsikiem...
... Maks normalnie MUSAKRA
niech wal "ulrzy"... mistrzowie ortografii...
13 max
az sie sama pomyliłam wam..nie wał...
maxiu och,ach...
Max.
MuSK i muskuł
MuSK i muskuł
Oj,Max .Nie wierzę
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
islandorka ..ale za poprawianie ortografii ..ba jak słyszę jak ktoś mówi poszłem czy przyszłem to szlaK mnie trafia
Znowu zapomniałam wysłać jokera.Skleroza
------
---------------------------
Witam ponownie.. .
---------------------------
Witam ponownie.. .
Majwoj.. .
-----------------------------
-----------------------------
Wędrowca
Wracam z Mazur i w Łomży /pozdrawiam Ciebie Korn/ na ulicy Kazańskiej wysłałem sobie jeden zakład MM na chybił - trafił.. .
Zakładam, że to są liczby na nie.. .
23, 42, 43, 46, 51, 55, 58, 78.
--------------------------------------
Zakładam, że to są liczby na nie.. .
23, 42, 43, 46, 51, 55, 58, 78.
--------------------------------------
Pod chatem pojawiła się sonda:
"Co sądzisz o zorganizowaniu specjalnego, 2-godzinnego chatu z przedstawicielami Totalizatora Sportowego ?"
"Co sądzisz o zorganizowaniu specjalnego, 2-godzinnego chatu z przedstawicielami Totalizatora Sportowego ?"
Emerytka.. .
-----------------------
-----------------------
juz jest 7 glosow
... Jestem ZA
13max33
Max.. .
----------------
----------------
torsan
Wędrowca netowy
Pasko
Wędrowca netowy
Pasko
Głosowanie pod chatem... kto nie widzi musi odświeżyć stronę np. klikając w LOGO strony multipasko.pl u góry
na multipasko jednak mm najbardziej popularna gra jest
Albinlotto.. .
-------------------------------
Conrado Moreno też świetnie sobie poradził w naszej sondzie na ulubionego prezentera Lotto
maxiu coraz bardzej wklęsły,niedługo cała znikne...masakra...
Co sądzisz o zorganizowaniu specjalnego, 2-godzinnego chatu z przedstawicielami Totalizatora Sportowego ?
bardzo ,bardzo dobry pomysł
bardzo ,bardzo dobry pomysł
Pasko.. .
" Jestem za, a nawet przeciw ".. .
Pytania mają być...łagodne, czy ostre ????.. .
----------------------------------
" Jestem za, a nawet przeciw ".. .
Pytania mają być...łagodne, czy ostre ????.. .
----------------------------------
co niby ma przyniesc ten czat z przedstawicielem lotto? dadzą wygrac...??? całe g...
Ja tylko dopowiem, że sprawa jak się okazuje jest cały czas aktualna... miałem kolejne potwierdzenie, że wszystko już teraz zależy od nas, Totalizator chce zdecydowanie uczestniczyć w chacie.
zmniejsza stawki za zakład???
majwoj23
Suma głosów: 20
majwoj23: nie jest to takie oczywiste jak się okazuje. Wiadomo że każdy będzie mógł ocenić czy mogą nam zaszkodzić czy nie... ja sobie tego nie wyobrażam bo niby jak? Jakby zaczęli coś nie tak pisać to BAN i do widzenia Zresztą sam fakt, że chcą pisać oficjalnie, a nie tworzą (chociaż tego nikt nie wie) jakieś udawane konta, to już dobrze świadczy chyba
Pasko .. .
Ja zadam takie pytanie.. .
" Dlaczego tak póżno są losowania, i kto to może zmiemić ".
Ja zadam takie pytanie.. .
" Dlaczego tak póżno są losowania, i kto to może zmiemić ".
Tylko 20 głosów. Każdy kto jest na chacie powinien czuć się w obowiązku zagłosować
mysle ze nic to nie da...udają tylko ze coś robią a i tak zrobią swoje...
Suma głosów: 22
to co zrobili prze lata z losowaniem i cenami zakłądów to masakra!!!
Pasko a ty masz jakies pytania do TS
nie no jasne... co mogą zrobić. Przecież nie będzie tak że każdy napisze, żeby obniżyli cenę zakładu, a oni "OK" skoro tak chcecie bądźmy realistami... może po prostu lubią stronę skoro niby nawet będzie szansa na nagrody w lidze typujących
Pasko.. .
Pytanie właściwie już zadałem, to TS ma czas przygotować odpowiedż.. .
------------------------------------
Pytanie właściwie już zadałem, to TS ma czas przygotować odpowiedż.. .
------------------------------------
albinlotto: to trudne pytanie... w sumie większość już chyba wypytałem się co chciałem
torsanku moze dla ciebie to pryszcz a dla mnie nie..2.50 czy 3 zeta a teraz 4...
jest normalne ze jak coś jest tansze to i większa ilość osób przyciąga..co za tym idzie większy zysk..a i klient zadowolony!!!
ts cały czas sledzi nasze wypociny i jakos nie kwapią się zeby coś z tym zrobić...a ten czat to zwykły pic... jak dla mnie...nagrody...cóż to za nagrody??? zabawa...
Ceny lotto w innych krajach.. .
USA........... 1.
Niemcy....około 1.
Anglia..........1.
Polska..........3.
USA........... 1.
Niemcy....około 1.
Anglia..........1.
Polska..........3.
majwoj dzieki sama wiem ile co kosztuje ja chce mm taniej...i co???
kazdy ma prawo do własnego zdania, narka !!!
... Dobry pomysl z tym chatem ...karzdy bedzie mugl im cos powiedziec co i jak ... Oczywiscie wszystko z wyczuciem dobrego smaku ...
Gdy TS podniósł cenę na 3 pln powiedziałem...STOP. WIĘCEJ NIE GRAM.. .
---------------------------------
---------------------------------
... Ja tez ... Gram tylko w MINI i w MULTI ...
Chat nie byłby moderowany, czyli wszystkie wpisy by przechodziły, w razie pojawienia się wpisów wulgarnych lub mocno zaniżających poziom będą blokady takich użytkowników przynajmniej na czas chatowania.... ponadto wiadomo, że osoba pisząca tam z drugiej strony może raptem odpisać 1 raz na minutę powiedzmy... a czasem jak np. teraz ja potrzebuje 2 minuty na dłuższy wpis, więc nie łudźmy się, że każdy dostanie odpowiedź jeśli zrobi się bardzo aktywnie/gorąco. W takim wypadku piszę funkcję gdzie będzie można zaznaczyć wpis kogoś i na niego odpisać... wówczas taka odpowiedź pojawi się wraz z wpisem-pytaniem do którego się odnosi, żeby się nie pogubić...
Czyli powiedzmy jest wpis 1078550 klikam go, że chcę się do niego odnieść i odpisuję..... w czasie mojegeo odpisywania pojawiło się 20 innych wpisów i chat przewinął się do nr 1078570 ... w tym momencie klikam na dodanie wpisu i pojawia się moja odpowiedź z nr 1078571, ale wraz z ponownym zacytowaniem 1078550 do którego się odnosi. Myślę, że tak powinno być ok...
Pasko moze nie bedzie pytan wogole ja bynajmneij nie mam pytan