Wpisy 1 077 367 – 1 077 466
23 sierpnia 2012 21:51 → 23 sierpnia 2012 22:13, 100 wpisów
toja chyba we wrzesniu bo jeszcze nie widze zeby dzieciaki chodzily do szkoly
toja w UK dzieciaki maja krotsze wakacje ale za to maja wiecej przerw w czasie roku szkolnego
scolls
13max33
michellex
toja
lucek
darek/max
sambiana
xelom
krzysio744
hipopotan
13max33
michellex
toja
lucek
darek/max
sambiana
xelom
krzysio744
hipopotan
scolls właśnie dlatego cię pytam
tu jest taka rodzina której dzieci są w domu dziecka a babka mówi że chodzą do szkoły w Angli.
tu jest taka rodzina której dzieci są w domu dziecka a babka mówi że chodzą do szkoły w Angli.
kurcze o polowe pomniejszyl mi sie caly czat i nie wiem dlaczego??
rustu witam
toja witaj co robicie niedługo losowanie będzie dzisiaj PASKO?
cos tam sie porobilo i nie moge wrocic do poprzedniego stanua czat taki maly jest jak wygrane w lotto
okej a bedzie ten pasko
xD KTo lubi girls just wanna have fun?
ja moją sekretarkę zwolniłammój piesio jest lepszya i nooo wierniejszy
michellex zalezy jak sobie wychowaszja na moja nie narzekam i tez jest wierna
hipcio dobrze ze jestes z namipozdrow bałwanka,a tak wogole co u niego
damian1983...ty widzisz tu za malutkie czcionki ..naciśnij jednoczesniej CTRL + ok
Znikam do....jutra.. .
----------------------
----------------------
:czytałem na teoriach spiskowych o bankach,pozyczają 100 zeta a kazą oddać 120,ale te 20 nie drukują,a potem wszystkich wykanczają i wszystko przejmują dla siebie...
KTO TU LUBI HARREGO POTTERA?
Bankierzy mają duże brzuchy a innym chcą zaciskać pasa i odchudzać...
toja.. chciałem uciekać
lucjusz widze ze jestes chyba takze wielbicielem Tolkiena a wiesz ze we Wroclawiu odbywa sie POLKOM zjazd fanow fantasy i fantastyki itd.
djti
ciekawe gdzie podziewa sie Lila opuscic losowanko to do niej niepoodbne
ciekawe gdzie podziewa sie Lila opuscic losowanko to do niej niepoodbne
toja ...o nic mnie nie podejrzewaj ..wyznałem Ci szczerze ...ale jak uważasz inaczej ja juz nic nie poradzę
harrego pottera napisała Rowling tolkien to władca pierścieni którego też lubie i mam avatar Sarumana-nauczcie się tego-to podstawa
krzysio744 to nie w tym problemcaly czat zmiejszyl mi sie o polowetrzeba go tylko przesunac w prawa strone by powiekszyc ramke do normalnych rozmiarow tylko jak????
lucjusz wlasnie widze z profilu dlatego napisalem ze mysle ze jestes fanem Tolkiena