Wpisy 1 077 228 – 1 077 327
23 sierpnia 2012 20:55 → 23 sierpnia 2012 21:36, 100 wpisów
Franek, żebyś śię powieśił na tej Twojej firance.. .
wedrowco miszel ... Ja zartowalem ...
Franek.. .
Ja też...żartowałem.. .
-----------------------------
Ja też...żartowałem.. .
-----------------------------
Klonek.. .
Postaw...0 : 7.
----------------------------
Postaw...0 : 7.
----------------------------
Znikam do losowania.. .
------------------------
------------------------
daj spokoj przynajmniej slask powinien zremisowac... Wiem w dwumeczu niema szans
Nie kibicuję Śląskowi bo kibicuję Legi ..ale jak Polska drużyna obojętnie jak by nie grała w Pucharach to zawsze będę za naszymi .. a Śląska da rade
...hehe a jak legia z rosenborgiem ? Bo to juz koniec meczu bodajze ? ...
o czym wy gadacie??

Użytkownik sindbad dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
...ee legia ma szanse ...wynik tam w rosenborgu bedzie otwarty...a slask ? Widze niewiem czemu i jak zostal mistrzem Polski ? Hmm...
Luce ..a ty co masz opowiadać ..widzę masz stratkowany
franek ...bo ta nasz liga to słabiutka jest jak barszcz ...Śląsk został mistrzem bo Legia nie chciała . Ale kto by nie był mistrzem ..jesteśmy w stanie wygrać tylko ze dwa mecze albo i to zaduzo w Pucharach
Użytkownik lucjuszmalfoy dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
miszelka ....wejdą czy nie wejdą to się okaże ..nic na tonie poradzimy ...czy ktoś będzie życzył nam źle czy dobrze
CZY MOZECIE NIE GADAC O SPORCIE TO STRONKA O LOTTO?
max...noooo żarcikja Ci życze żeby weszłyakurat nie jestem z tych co życzą komuś źle, albo żeby innym się noga podwnieła itp.-nie
...ktos zle rzadzi ta pilka i ligowa i narodowa ... Chca zgnoic i gnoja nastepne zespoly... Widzisz jak teraz polonie sprzedali ...dobrze ze zostala pod nazwa polonia
13 MAX SPOKOJNIE Xd MAXIU DOSTANIESZ KOSTKE TYLKO SIE NIE DENERWUJ HAAHHA XD
Właśnie zatypowałem panowie z ts,zaglądnijcie do mojego profila:
raczej żartuje ale ok
Już od tygodnia widzę kobiety z dużym brzuchem,albo są zbytnio najedzone albo kosmici zaczeli akcję zapładniania..
franek ..no właśnie dobrze że została nazwa ...bo tak jest chcą się tylko na chapać darmozjady
Hipcio....Pozdrawiam Cię serdecznie i wracaj do nas cały i zdrowy