Wpisy 1 076 728 – 1 076 827
23 sierpnia 2012 14:08 → 23 sierpnia 2012 14:49, 100 wpisów
Lila Michellex Torsan WN nicolla mirnamjackwar franek i reszta znikam
michellex-jak bym miał tak wszystko wysyłać to bym bankruta miał
Nie potrafię nic wygrać:mam pusto w głowie,brak oleju.Dla ts zolta kartka.
torsan...ja 5/5 i 10/10 to wysyłam,a jak nie wysylam to nie typuje,tylko te mniejsze na sucho typuje
ale wielkiej straty nie maszgorzej by było jakby 10/10 padło
ale wielkiej straty nie maszgorzej by było jakby 10/10 padło
..ja 2 razy 2/5 i 3/5... i znikam ide do sklepuu
:na pewno losowaniami sterują masoni i iluminaci,oni mają władzę na świecie..
na wieczur 15,18.21,69,
michellex...a tak poważnie jakbym trafiła 10/10 na sucho to ja nie wiem co bym zrobiłarozpizgane chyba byłoby pół Gniezna
hiiipciioooo ..za długo nie byłeś tutaj i juz uciekam
Lila...byś myślała do końca życiadlatego ja nie mam odwagi typować 10/10 na sucho, nawet 5/5 nie typuje na sucho
Ts mam do ciebie pytanie,dlaczego zle losujesz liczby co powoduje,ze jestem zmuszony ograniczyć pozywienie dla balwana?
Lila...no te 5/5 to jeszcze, ale 10/10lilka puszczasz dużego dzisiaj?
3/3 stawka 316,19,69 teraz tak patrze
dobranoc wszystkim milej nocy
Lila....aaaaa tak bo ty nie grasz 10/10, tylko 3/3 z tego co pamietam, papapa
dziekimoglem stake 10 ech zeby to sie wiedzialo
162zldrobne ale zawsze cos na wieczor 10zakladow z plusem na 8 liczb
damian...no właśnie żeby to tak wiedzieći tak fajnie, że stawkax3 i puszczone, a nie na sucho
czesto gram na 2 , 3 liczby na stawce a potem atakuje 10 zakladow na wiecej liczbtaka mam strategie
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 90 000 złotych
nie dlugoprzewaznie mam dwie trzy takie same i tylko zmieniam jedna tak dlugo az wpadna wszystkie
na dzis mam w glowie 11, 35, 44 ale nie puszcze ich i wejda hehe. kto zainteresowany niech zapisze je
Hipcio.. .
Hipcio.. .
Zaglądaj częśćiej na Multipasko.. .
------------------------------------
Zaglądaj częśćiej na Multipasko.. .
------------------------------------
na wieczor 10 zakladow na 8 skreslen biorez maszynydo wieczoradzieki wszystkim za uwage i gratki. wysokich zycze na 22
Jocia.. .
--------------------------------
--------------------------------
Boję się tej gry:lotto plus,bo chcą porwać dodatkową złotówkę,śpią na workach pieniedzy a ciągle im mało..
ja nie moge sie doczekac lotto plusmysle ze sie oplacadlaczego??prosze przeczytac moj komentarz do tej gry tam pisze wszystko
ok hipopotanja juz lece napisz komentarz do mojego co myslisz jak wroce to przeczytam
jakie typy na wieczur macie
Użytkownik minimalista dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!