Wpisy 1 076 408 – 1 076 507
23 sierpnia 2012 08:24 → 23 sierpnia 2012 11:38, 100 wpisów
+ 17,5. Może być.. .
------------------------
------------------------
Użytkownik login_2009 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Dzień dobry. Miłego dnia i naturalnie wysokich wygranych.
Użytkownik login_2009 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Emerytka.. .
-------------------------
-------------------------
Wędrowca
Znikam.. .
------------------------
------------------------
gg ja tylko lotka za 1 zł i nic a wczoraj to ***a szkoda gadac
2 x ek pensja 8 zodiaków 1 jas fasola multi na 10 skreslen i nic
u mnie w ciągu 2 dni padło 2x 100zł w krzyż. po 3zł- nie ja to oczywiście drapłem
wczoraj trafiłem o 22 6/10 i 3/6- na 11 liczb miałem 7 trafnych w tym liczbę +, która była na 6/6- gdybym odżałował jeszcze 5zl na 9/9+, mógłybm coś lepszego trafić
na 200szt drapek, 5-6x 10zł- sam oceń--- to chyba nie dla mnie-dziś jolka otwiera zdrapmana- popołudniu go podrapię
GGusiu..jeszcze nie..dopiero sie wygrzebalam z lazienki..
no wiesz..wlosy makijazyk delikatny..ale teraz to juz naprawde wylatuje tam..ha ha
no wiesz..wlosy makijazyk delikatny..ale teraz to juz naprawde wylatuje tam..ha ha
GGusiu..a moze masz jeszcze inny pomysl na cyfrowate..heee
to powiedz szybciuchno..bo zara lete tam
to powiedz szybciuchno..bo zara lete tam
dobra teraz to juz lece..a musze jeszcze do Swinoujscia jechac..cholera..aby nie czekac 2 godz. na przeprawe promowa....a Francuzi chcieli budowac tunel..dlaczego Ci durnie sie nie zgodzili
musze na duzy prom zasuwac..bo na maly sie nie doostane..tylko w piatek popoludniu.sobote i niedziela..bo mam blachy De.narazie Mpuski..pa pa
http://www.youtube.com/watch?v=y2KltAN3K2Y
http://www.youtube.com/watch?v=y2KltAN3K2Y
Hura.. .
W lotto de mozna wygrac.....8 000 000 euro.. .
W lotto de mozna wygrac.....8 000 000 euro.. .
Cd.
32 ooo ooo pln.......warto zagrac.. .:-)
32 ooo ooo pln.......warto zagrac.. .:-)
----Witam ponownie---
Teraz piszę z ' komputra '.. .
--------------------------
Niestety, nie mam możliwośći wysłania.. . Moje autko jest na przeglądzie. / wymiana paska i oleju.
------------------------------
Teraz piszę z ' komputra '.. .
Niestety, nie mam możliwośći wysłania.. . Moje autko jest na przeglądzie. / wymiana paska i oleju.
Agatka.. .
Trisetum.. .
Trisetum.. .
Do Niemiec mam strasznie daleko, muśiałbym jechać z kierowcą. .
-----------------------------------------
Do Niemiec mam strasznie daleko, muśiałbym jechać z kierowcą. .
-----------------------------------------
Trisetum.. .
Nie mam liczb do lotto.de, to nie mam po co jechać.. .
-------------------------------------------------------
Nie mam liczb do lotto.de, to nie mam po co jechać.. .
-------------------------------------------------------
Scolls.. .
------------------------
------------------------
Lila.. .
-------------------------------
-------------------------------
Pasko jesteś może na czacie?bo Twoj komputer cos szwankuje juz wczoraj o tym wspominałem
scolls..nic nie szwankuje,nic nie szwankuje i nie kombinuj za dużo
Pasko witam juz pisze w czym rzecz bo mysle ze innych uzytkownikow tez to zainteresuje
Pasko powiedz mi wszystkie dane wprowadzane sa automatycznie prawda?bo raczej watpie abys wklepywal wszystkie wyniki recznie
Scolls.. .
Nic nie kombinuj, bo wszystko...działa jak należy.. .
----------------------------------------
Nic nie kombinuj, bo wszystko...działa jak należy.. .
----------------------------------------
WN nie dziala jak nalezyprosze mi pokazac gdzie jest ujete w klasyfikacji moje 5/5 w mm ????
scolls...kiedy to było te twoje 5/5.W śedniowieczu a Ty myślisz że,700 to za co dostałeś za jajco?
scolls...po tym Twoim 5/5 byli lepsi do wczoraj więc masz tylko tyle co masz
Scolls.. .
Wynajdujesz rzeczy...nieistotne.. .
------------------------------------
Wynajdujesz rzeczy...nieistotne.. .
------------------------------------
Pasko nie chodzi mi o zdrapki ale fakt ze majac pewnosc ze wszystko jest ok nie tylko ja ale wszyscy ktorzy sie bawia w lige typerow nie bedziemy musieli trzymac reki na pulsie i sprawdzac po kazdym losowaniu czy wszystko jest ok
a juz wiem o co Ci chodzi. o 5 liczb ktore Ci padlo 31 losowan temu. W Twojej tabelce typowan piatek kliknij na POPRZEDNIE
WN no skoro wedlug Ciebie niesostotne jest to ze trafilem 5/5 a nie jest to ujete w piatkach mm to gratuluje typowania
Jest ujete. Kliknij na POPRZEDNIE. Liga jest miesieczna a rankingi 30 - losowaniowr
Scolls.. .
Żartowałem z tym....
----------------------------
Żartowałem z tym....
----------------------------
Pasko rozumiem tylko to bez sensu wedlug mnie bo typy licza sie z calego miesiaca a nie ostatnich 30 losowan
No co bez sensu... mam zmienić sposób liczenia rankingów dla ligi?
To by znaczyło skasowanie TOP100 (wyczyszczenie), itd. bo wszystko by się musiało inaczej liczyć.
Rankingi Lotto byłyby z 12 losowań, Multi Multi z 60 losowań...
W rankingach po prostu nic się nie zmienia... to liga jest czymś dodatkowym, osobnym!
To by znaczyło skasowanie TOP100 (wyczyszczenie), itd. bo wszystko by się musiało inaczej liczyć.
Rankingi Lotto byłyby z 12 losowań, Multi Multi z 60 losowań...
W rankingach po prostu nic się nie zmienia... to liga jest czymś dodatkowym, osobnym!
Pasko dobra nie ma tematu jesli podliczasz z ostatnich 30 losowan to juz wszystko jest ok niewazne,jak dla mnie to troche wypacza obraz calosci ,to wszystko i dzieki za odpowiedz
Lila nie nerwoj sie bo Ci kisiel nastepnym razem nie bedzie smakował
mala...co tam zdrapki.Ja na torta czekam od Januszai nie mam tu na mysli Laskowskiego
Rankingi i TOP100 sa liczone tak samo od 3083 losowan Multi tj. 5 lat. Juz widze zamieszanie gdybym tu zrobil rewolucje. Liga jest po prostu czyms zupelnie innym. W sierpniu super Ci idzie ogolnie i jestes wysoko w lidze, ale w 30 ostatnich losowaniach Multi w 5- kach 40 pare osob jest od Ciebie lepszych i tak nalezy na to patrzec