Wpisy 1 076 108 – 1 076 207
23 sierpnia 2012 00:00 → 23 sierpnia 2012 01:01, 100 wpisów
Czy mogę wykrzyczec że pokochalem kogoś dzięki pasko a raczej jego stronie ?
miszel..dobranoc..
na gg nie mam czasu gadam znajomy
na gg nie mam czasu gadam znajomy
13maxa..widzisz miszel foto twarda brzuchu facet ..ja tak pintol malutka rur 4 cm
13maxa... na gg tam znajomy ,,nie ty
nok moj kuzyn tez sie zakochal przez neta i od 5 lat sa szczesliwym malzenstwem
Przecież wiesz że w tobie to chyba pierwsze wyznanie na tej stronie
no to chyba wrzuce moj usmiech na profila..jezeli komus sie spodoba i mi odwzajemni to...wielgachny Caluch..mmmmllaaa
scolls ...ulexa ma cudownie perłowy uśmiech ...normalnie zwala z nóg
..usmiech dla Was..
Noki....nie wiedzialam..naprawde ojej ojejj..
Noki....nie wiedzialam..naprawde ojej ojejj..
hehe
Scoli..dzieki..ponoc tak..nie wiem nie znam sie na takich sprawencjach..
ulexxa ..foto nie tak bliskoo twoja głowa ..pokaz foto jak stałaś jak równiez majorka
Scoli..nie totalnie nic..naprawde..
czasami jestem na kawiarence na wp.pl..
ale jako..niagara..
czasami jestem na kawiarence na wp.pl..
ale jako..niagara..
wiesz pytam bo znalem kiedys dziewczyne i miala wlasnie nick mgielka a tez mieszkala jak Ty w De i byla podobna do Ciebie ale to nic
dobra juz znikammmm
ulexa...mozesz ty nie chcesz wystawiać foto tak ja zelka ...ja wiem ty mozesz nie grzeczna jesteś
ulexa...mozesz ty nie chcesz wystawiać foto tak ja zelka ...ja wiem ty mozesz nie grzeczna jesteś
http://www.youtube.com/watch?v=bUVLILeqf8s
dzis wzielo mnie cos na lzejsza muzyczke
dzis wzielo mnie cos na lzejsza muzyczke
Krzysiu..wiem ze foto jest nieladne..ale nie bede sie tu eksponowac..nie zalezy mi na tym..prywatnie to cos innego....powiem Tobie tyle..waze 51 kg. wysoka 162..a bh..75-d-e..Krzysku Ty..slodziaku w dodatku
scols ...moja rur hoho nic nie mogę
ulexxa hmm to nie znaczy jesteś wysoka 162 facet lubi mała kobita niz wysoka
Scoli..tak wiem..chudzinka sie zrobilam..mialam wczesniej 55 kg..ale stres i inne sprawy..upomnialy sie o swoje..
ulexxa lepiej szczuplutka niz w nadmiarzew UK to wiekszosc kobiet ma problem z nadwaga
scols ...u mnie 2 kobita bratowa mała ,,jestem równy grzeczny i posłuszny tak jak opiekowałem malutka bobo samica łobuzka
dobra znikam...
Idę się przytulę do moje morelki
scolls ..jak takcały czas będę juniora pozdrawiał od Ciebie to jego pierwsze słowa będa scolls ..a nie mama lub tata
scolls ..jak takcały czas będę juniora pozdrawiał od Ciebie to jego pierwsze słowa będa scolls ..a nie mama lub tata
Max-uuuuu cudowniastych senkow z Zelucha..ucaluj odemnie Te supcio istotke i wasze nowe Zyciatko..
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=nPp0ayqAhUw
dla wszystkich spiochow
dla wszystkich spiochow
scolls ...ja już trafiłem nich kto inny trafi bardziej potrzebujący ...