Wpisy 1 075 943 – 1 076 042
22 sierpnia 2012 23:17 → 22 sierpnia 2012 23:40, 100 wpisów
Lilucho..oj mowie Ci ze jak se podlacze taki..odkurzacz rurowy..
to bedzie chodzil..non stopisko..
to bedzie chodzil..non stopisko..
Lila tak zawirowalas z tymi rurami ze nawet nie zapytalem jak sie czujesz
lale dmuchane dodawali w TESCO jak się brało 12 szt jogurtów....to teraz każdy ma w domu
13max...się wyspałam a teraz będę żużlować chooo na kisiel pomarańczowy
scolls...znalazłam tą fotkę,wiesz,z Wylatowa.Jutro ją Tobie prześlę.Kiepsko widać ale inteligent się kapnie gdzie ro widać,w jakim miejsscu
ulexxa a jak tam Twoje samopoczucie ,widze ze dzis juz o niebo lepiej
lila...
gg przeskadza do mnie
gg przeskadza do mnie
13max..jutro o 6 za***alam do Poznania na Plewiska muszę dopilnować ludzi bo im się w główkach po***olia tak mi się normalnie chce że szok
13max...zabiorę teściową ona ma lepsze wejścia niż ja ja to mam jeszcze serce a ona to się nie ***oli
był pasko?
Lila...to jak teśćiowa zrobi wejśćie smoka ..nagraj to lubię takie akcje
lucek...taaaa był,siedział przed chwilką koło mła ale gdzieś mi uciekł
anzu...chciałbyś w jej wieku tak się trzymać a w życiu przeszła bardzo dużo i raka obaliła a dokładnie raków 3 sztuki
anzu..teściowie to starsi ludzie i całkiem w porządkutato ma 81 a mam 80 ale za***alają z buta szybciej niż ja
Na jutro super pewne...29-56-68 tylko nie kablujcie TS-owi bo nie wejdą
scolls...sobie bo męża znowu nie ma sama będę wpiedalać i kisiel i budyń i wszystko
michellex widze ze fama poszla z sekretarka,michellex widzialem i wcale mi sie nie podoba
kuźwa spadam zbokole wy jedne bo z wami do rana by człowiek siedział
Pasko....a Ty jak się nie będziesz z nami witał to wpintol taki dostaniesz że dupsko Ci na 4 pęknie
scolls...a mi sie twoja sekretarka nie podobamoja jest o niebo lepsza i ten kaloryfergrzeje za darmo
michellex..mało nie mało kaloryczny ale co zrobic jak się zachciałowczotaj w nocy jadłam śledzie z botówkami