Wpisy 1 075 786 – 1 075 885
22 sierpnia 2012 22:22 → 22 sierpnia 2012 23:02, 100 wpisów
lila,moja stała 4-czka dziś była plusem,ale ja gram bez niego
marekg goni w lidze typujących... dzisiaj trafił pewniaka, parkę i podał Jokera poprawnie
torsanie no masz 1/1 jokera ..hmm kiedyś nie grałem ...jaka wygrana opowiadaj
Noki..tak teraz tu w Pl. jestem..ale hmm nie umiem sie jeszcze..odnalezc..powiem Ci o tym..
dobrej nocy kochani,śpijcie dobrze,jak już skończycie czatowanie papatki
Lilu..aaa wiesz ze dopiero niedawno wrocilam do domu..ale sie zasiedzialam..oj mowie Ci..
ulexxa..ja jak jadę w gości i po godzinie wstaję i zaczynam chodzić mój mąż wie że,już jestem gotowa do startu
Lilus sorki..ale wiesz ze musze zrobic to i tamto..ojej....dolatuje tu..ehh szkoda mowic..chyba sie zaczna..pampersidla..bo nie mam juz sily dzwigac do wc..wiesz o co chodzi..
Pasko chyba jakiegos wirusa albo agenta TS masz na stronce co miesza
oj tak Lilu..ludzie maja kase..mowie Ci..ogrzewanie idzie z podlogi..zadnych grzejnikow..solary..odkurzacz scianowy..apartamenty dla turystow..jakie lazienki i reszta..
szok..ale On..robi na platfomie w Brazyli..8.500 eu miesiecznie..i to miesiac w domu miesiac tam..taxi do lotniska i do domu za darmo..bilety za darmo z Goleniowa do Brazil..
no tak jest jak sie jest oficerem elektrykiem..w messie z kapitanem razem..fajny gosciu ogolnie jej maz..nie wywyzsza sie..aa jakie akwarium maja....ale co tam wazne zeby byc soba..reszta to dodatek do..zycia
szok..ale On..robi na platfomie w Brazyli..8.500 eu miesiecznie..i to miesiac w domu miesiac tam..taxi do lotniska i do domu za darmo..bilety za darmo z Goleniowa do Brazil..
no tak jest jak sie jest oficerem elektrykiem..w messie z kapitanem razem..fajny gosciu ogolnie jej maz..nie wywyzsza sie..aa jakie akwarium maja....ale co tam wazne zeby byc soba..reszta to dodatek do..zycia
dobrego wieczoru wszystkim zycze
ulexxa.....ogrzewanie podłogowe teraz mają wszyscy i odkurzacz w ścianie
Lilus jeszcze nie..bo mowie Ci ze laze caly czas kolo chorego..dam mu teraz leki bo cierpi..dopiero wtedy bede wolna..na troche
normalnie człowiek musi wszystkiego sam pilnowac bo na chwile z oka spusci to juz pacza nawet zdrapki wytargac
scolls ?
Na cos wkurzony jestes ?
Na cos wkurzony jestes ?
Lila no wirus w lidze typerow dzis po poludniu bylem na 1 miejscu a ktos zazdrony wywalil mnie na 30 ktores tam
Lilus ...a jeszcze jednak zostane chwilke...
ulexxa....rura wychodzi ze ściany i śmieci lecą na dół o ile ktoś ma piętrowy dom.W moim przypadku lecą do pojemnika specjalnego w garażu
oooooooooooooooo widze ze nawet 46 miejsce mi sie nalezy a gdzie karwa moja 5/5 sie pytam
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 80 000 złotych
***a zaraz wpadnę w szał Idę do szkoły od 1 września uczyć się pisać ale będzie w dechęrozniosę pół szkoły
,
Lila to ja mam jeszcze lepszy odkurzacz bo śmieci lecą do specjalnego pojemnika w garażu...........................................ale u sąsiada.
Lila to ja mam jeszcze lepszy odkurzacz bo śmieci lecą do specjalnego pojemnika w garażu...........................................ale u sąsiada.