Wpisy 1 075 143 – 1 075 242
22 sierpnia 2012 16:10 → 22 sierpnia 2012 17:09, 100 wpisów
ja zaczolem pusczac te co powtarzaja sie jednego dnia z dwuch losowan liczby ...czasami sa dwie lub i 5 liczb mialem wlasnie 4/5 ale nie przetestowalem tego przez dluzszy okres
prawdopodobieństwo 1 liczb = 1/4 (20 / 80) zatem 20 liczb * 1/4 = 5 liczb - tyle powinno wypasc na drugie losowanie z poprzedniego, a z tych 5 * 1/4 = jedna liczba powinna wypasc trzeci raz pod rzad, tak mówi średnia
mi chodzi o to zeby sprawdzic z ktorej przerwy dana liczba najcześciej wchodzi
tak se "paczę" i co widzę weszły liczby z losowania LOTTO 9,24,36,41,44
no wlasnie niewiem...albo tak zaczne pusczac albo obmyslec trza cos nowego...
czesc mysia
angierski tak tak...trza zeby wiedziec co siada jak siada itp
najprosciej w excelu, jak sie nie zna programowania, ale w excelu tez mozna nawet niezle statystyki prowadzic
ZODIAKI zdrapki siadaja t.z.n kupilem 4 i bylo 2zlplus 2zl plus 10zl
Franek..ha ha Ty masz ale problemy
ja probuje od 40 min. sciagnac jakies dobre zarelo:..
z Swinoujscia..i niee ma nic..totalny syf ..
ja probuje od 40 min. sciagnac jakies dobre zarelo:..
z Swinoujscia..i niee ma nic..totalny syf ..
angierski . które liczby ?
nie ...to nie sa moje liczby
moje liczby są w typowaniach ....a moja reakcja wynika z tego , że już kiedyś zauważyłam - zresztą pewnie nie tylko ja , że te z ostatniego losowania LOTTO wpadają w MM
kurde niemam pomyslu jednak na te liczby... By wreszcie wygrac cos wiekszego...
raz jest tak raz inaczej, ale chyba tak sie nie zdarza co losowanie
ulexxa ty pierwsza powinnas sie przywitac bo pozniej przyszlas
ulexxa..oj oj haaajjj ..tak nie ładnie mówisz >>> spadaj<<< ..mozesz ty chcesz straci twoje znajomy dobra uciekam..
Czesc krzysio...
wie kto z was cos na ten temat o ktorej maja byc te rozmowy z ts-em
które człowiek mało mużguu w głowie ..ja tak naprawde deeejj spokój same tuu MP i dobranoc
ula la
krzysio ... ale jesteś kabus ..teraz wróciłem i patrze kto pierwszy zakapował ...i co krzysio pierwszy sambiana druga
13maxa...juz zmieniłem nie jestem kabusem ona sama czytała archiwium wczoraj
trzeba zmienic metode typowania zeby byla uniwersalna (wlaczajac albo wylaczajac losowania na 14/22 - razem albo odzielnie)
13maxa...moze ona wie albo nie wie ja tak myśle ona wezme i czeka na ciebie
czesc maks
dobra wpintol uciekam...
czesc scolls
scolls...
krzysio...Tylko scolls mnie nie kapował i miszell...a Ty i sambiana ..nadawaliście na tej samej fali
krzysio ...nic nie weźmie bo ona wie że max jest spoko i nic złego nie zrobi .. a na kawe mogę chodzić z kim chcę
scolls ...no tak ..ale są różne sprawy i trzeba samemu też sie wyrwać na biznesową
Witam wszystkich.
Pewnie połowa z was mnie wyśmieje, ale nie tak dawno dałem wciągnąć się w gry bukmacherskie, wyszedłem z tego, ale dużo straciłem, czy ktoś ewentualnie mógłby mi pożyczyć niewielkie pieniążki? Lub przelać symboliczną złotówkę na konto?
Pewnie połowa z was mnie wyśmieje, ale nie tak dawno dałem wciągnąć się w gry bukmacherskie, wyszedłem z tego, ale dużo straciłem, czy ktoś ewentualnie mógłby mi pożyczyć niewielkie pieniążki? Lub przelać symboliczną złotówkę na konto?
scolls przydaloby sie wlepic zamiast fotki realne wygrane, jak to niektorzy robia, ale jak narazie malo gram w takim razie malo wygrywam
yee bejbe
ja tuuMP juz nie czynne STOP dla krzysia
scolls no faktycznie mogl by byc tez watek na forum randkowy, ale moze kiedys indziej wstawie
max z sekretarka taka jak u mnie w profilu to mozna na kafke isc
scols.. foto piekna naga ..ja tak chciałem isc w pintol
pintol to taka cicha woda,niby nie i takie tam ale jak zobaczy kawałek mieska to juz jęzorek do kolan i rurka fika
scolls gratuluje takiej sekretarki he
scols ...cicha woda to jest osoba nicki tam druga strona www na live ..ty ty na pewno nie wiesz nie oglądałeś xxx