Wpisy 1 074 708 – 1 074 807
22 sierpnia 2012 12:25 → 22 sierpnia 2012 13:24, 100 wpisów
dzisiaj raczej nie gram no chyba,ze cos na stałym zestawie mi wpadnie,ostatnio dużo tych samych liczb krąży i nie wiem ,ktore eliminować,a ktore powtórzyć,albo jakie dać nowe,na wieczór mialam nosa co do 74
robaczek...to nie ten,ten nie aktualny już musiałam zmienić bo jakaś menda do mnie wypisywał paskudna
na razie znikam ,bo siedzę już ponad godz. przy kompie i czas ruszyć tyłek,
tak ,ale wcześniej się więcej powtarzało
tak ,ale wcześniej się więcej powtarzało
haaa tobie machAM
kto dzisiaj prowadzi losowanie o 14 00?
ssdfsssUżytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
gram na 10 licz
xD 1,8,14,24,29,35,47,66,71,80
xD 1,8,14,24,29,35,47,66,71,80
mala.....boli mnie w krzyżu ale tak ogólnie jest okna narzekanie jeszcze przyjdzie czas
lila...przcę dla sebastiana juz załatwiłam i mieszkanie już też prawie tylko moja teściowa która tam mieszka ma iść obejrzeć....też się cieszę bo moje rodzinne miasto umiera
nicolla...to fajnie a Sebastian będzie w tym samym zawodzie pracował co teraz?
lila...tak tylko że dużo większe pieniądze a potem może się uda otworzyć piekarnię bo Seba ma czeladnika piekarstwa
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
nicolla...skoro tam lepsze perspektywy to nie ma się nad czym zastanawiać a i teściowa się przyda do pilnowania dzieci
Użytkownik jac11 dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!