Wpisy 1 073 090 – 1 073 189
21 sierpnia 2012 17:56 → 21 sierpnia 2012 18:53, 100 wpisów
Toja nic nie poradzisz takie jest życietylko żal że to naszych bliskich dotyka
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
żelka masz racje , takie życie wybrałam sobie jeszcze przed urodzeniem i dlatego to wytrzymuję zastanawiam się tylko czego miałam się nauczyć przez to doświadczenie i czego miał się nauczyć mój mąż.
Toju widocznie masz w karmie coś do przerobieniacierpienie?? nie wiem
żelka ja też nie wiem, chociaż już tam raz byłam wiele rzeczy pamiętam ale tego nie
wszyscy tu jestesmy przede wszystkim aby cos zrozumiec i rozwinać sie duchowo
Toja ale np mógł się ur 4/13/22/31 lub zsumować dzień i miesiąc lub z całości dzień miesiąc i rok
a ta 11stka mówi o ciężki rozstaniu że będzie lub był taki związek z ciężki rozstaniem
żelka nie nie ciężka tylko chyba urodziłam się po to międz innymi żeby pomagać innym. 11 do tego zobowiązuje a czy robię to dobrze? nie wiem
11tka powinna iść wq kierunku rozwoju duchowego ale to nie zawsze wychodzi
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
żelka ze względu na męża przenieśliźmy się na wieś może będzie dobrze
Toja nie może a na pewno wieś ma cudowną moc regenerowania naszych sił w każdym tego słowa znaczeniu
------
---------------------
---------------------
Torsan.. .
jestem back...zelka nie smuc sie sami to zycie sobie wybieramy a tu na ziemi to trwa tylko chwilke
Żelka.. .
Scolls.. .
Po co podpaliłeś...Londyn ???
-----------------------------------------
Po co podpaliłeś...Londyn ???
-----------------------------------------
Żelka.. .
-----------------
-----------------
a najbardziej szkoda mi dzieciaczków które właśnie chorują na raka czy inne schorzenia byłam kiedyś na takim oddziale dla dzieci.. Onkologicznym.. Był taki chłopaczek.. Miał z 6 lat.. Jeździł na wózku bo nie miał siły chodzić.. Popłakałam się łysy i smutny.. Tak wyglądał
Scolls.. .
Widziałem. Trochę dymu .. .Nic specjalnego.. .
--------------------------------
Widziałem. Trochę dymu .. .Nic specjalnego.. .
--------------------------------
Zelka smutne to jest ale Ty teraz nie mozesz myslec o takich rzeczachpowinnas sie cieszyc i myslec optymistycznie bo bedziesz miala bobo nowe zycie
Zelka prawda zycie sie sklada z przyjemnych chwil i niestety smutnych a smierc naszych bliskich nalezy do tych drugich tak to jest uøozone na tym swiecie i my tego nie zmienimy
żelka , patrz na to inaczej , jest po śmierci inne życie , obojętne w jakiej wiary jesteśmy to mamy zapowiedziane że po śmierci będziemy żyć wiecznie , Gorzej mają ci co w nic nie wierzą umierają ze świadomością że tracą wszystko .
jackwar a najlepiej to maja po smierci arabowie bo maja obiecane uzywanie do bolu z 17 dziewicami
chłopaki.. wszystko kojarzę tylko chodzi mi o współczucie.. niektórzy w ogóle go nie mają
jestem zawroty głowy ..nie rozumiem rózne taki pytanie ...czyje dzieci siedzi na wózkuu
Zela a malo dziewic to jest na tym swiecie zebym musial liczyc na 17 po smierci
Żelka , są ludzie i niewypały które myślą tylko o sobie , takie myślenie się mści bo kiedyś będą potrzebowali czyjejś pomocy i może ktoś im odmówić .
jackwar tacy ludzie beda wracac tu na ziemie tak dlugo az cos w koncu zrozumieja
Krzysiu chodzi o to że byłam niedawno na takim oddziale onkologicznym i tam był taki fajny chłopaczek który miał raka i jeździł na wózku inwalidzkim bo nie miał już siły chodzić
Zela ja to nie moge do takich miejsc chodzic bo zaraz dostaje dolaniedawno bylem w takim hospicjum dla starszych ludzi i powiedzialem ze juz wiecej za zadne pieniadze nic chce tam jechac
zelaa...wiem wiem chodzi do szpitala osoba niepełnosprawy ..ja wiem
ale czyje czy twój syn
ale czyje czy twój syn
Scolls , powtórzę teorie zasłyszaną że ciało człowieka jest tylko domem dla duszy i jej chwilowym mieszkaniem . Co ty zrobimy jest tylko sprawdzianem do dalszego życia , jeśli ktoś nie będzie umiał żyć w przyjaźni i miłości do innych ten niestety nie zda tego sprawdzianu .
witam wszystkich
ale szok szkoda ullexsy sam wiem jak to jest ,ojciec umieral przymnie na raka zoladka to jest normalna tragedia widziec to
ale szok szkoda ullexsy sam wiem jak to jest ,ojciec umieral przymnie na raka zoladka to jest normalna tragedia widziec to
Scolls żyjemy w czasach gdzie dziewczynki w gimnazjach nie są już dziewicami
jackwar a teraz zobacz naobkolo siebie i zadaj sobie proste pytanie:ilu ludzi zda ten egzamin?
Żelka , ale to wina tego systemu życia , że wszystko można mieć i wszystko można kupić .
scols...ginazjum ludzie na egzaminy ..ale ludzie mają taki małpy nic nie uczy w głowie na pamieć