Wpisy 1 072 983 – 1 073 082
21 sierpnia 2012 16:47 → 21 sierpnia 2012 17:51, 100 wpisów
korn748: no już nie przesadzaj z tym banem... wiadomo, że jak Ty czy choćby Lila zrobicie stronę, to wskazane jest się pochwalić nawet na chacie
Panie Pasko wielkie dzieki..pobylam tu troche i bylo SUPER..w dalszym ciagu jednak prosze o likwidacje moich
wszelkich wpisow oraz mojego profilu..z gory dziekuje
Super strona..naprawde
wszelkich wpisow oraz mojego profilu..z gory dziekuje
Super strona..naprawde
Pasko a kolejne pytanko:myslales nad tym co robi clublotto?moze warto duzo ludzi by gralo a zarobek masz dodatkowy
ulexxa mysle ze popelniasz nielogiczny bład,napisz co sie dzieje i moze cos zaradzimy
ulexxa wielu czatowczom byloby smutno z tego tytułu (w tym mnie) ze juz nie bedziemy mogli razem popisac
... nie chciałbym kiedyś wystąpić przed mikrofonem jak prezes Amber Gold, tłumacząc się ze zbierania pieniędzy od ludzi... "W jego domu znaleziono blisko 60 kg przegranych kuponów Lotto"
jestem z doskoku Mpusiowie..ach ej moj maz umiera na raka..
powiem to..
nie mam juz sily..
a to nie strona o..sorry..
powiem to..
nie mam juz sily..
a to nie strona o..sorry..
ulexxa bardzo dobrze ze wyrzuciłas to z siebie i mysle ze wszystkim nam tu jest strasznie przykro z tego powodu ale musisz byc dzielna
paniucha ,,,sara ..no ty czytałaś wczoraj i no i co co jeszcze wiesz
Pasko myslisz ze oszukiwanie jak pan Plichta a oferowanie gry online to to samo?jesli zrobisz to na uczciwych zasadach to nikt nie bedzie mial pretensji chyba ze ktos trafi np.6/12 a Ty zwijesz na Wyspy Owcze
ulexa ja tez mam problemy duze głowa do góry i bedzie dobrze mała
sara.... a ty chcesz na sakach ..no chodz i idziemy tam i czekamy z tobą
każdy z nas umiera na życie... nie wolno tak mówić. Jest chory na raka, a rak jak każda choroba może ustąpić. Na pewno wszyscy będą trzymać kciuki.
Swoją drogą temat jest faktycznie ciężki... ja sam chyba mam lekko coś takiego co się zwie kancerofobia
Swoją drogą temat jest faktycznie ciężki... ja sam chyba mam lekko coś takiego co się zwie kancerofobia
ulexxa przykro mi i wiem ze w takiej sytuacji cokolwiek by sie nie powiedzialo to jest malo ale sara1 ma racje
jackwar jak pozyczasz to lepiej spisuj to na piśmie wtedy łatwiej wyegzekwować fakt trzeba sądu etc.ale tak na piękne oczy w dzxisiejszych czasach to trudno,powinnismy mieć do innych zaufanie,ale jak jest sam widzisz
pasko hejka i co zastanowiłes się nad moim pomysłem
?
?
sara...jak chcesz ty nie chcesz do lasuu ..ty to nie ..szukam inne laska kobita
Pasko ja wierze że to ze jestesmy tu na tej ziemi to jest faza przejsciowa i nasze zycie Tu to jest nasz wybor i to co sie w nim dzieje po czesci tez a smierc nie jest koncem wszystkiego
dziekuje za powitanie i uciekam paaaaaaaaaagratulacje dla wygranych
sara..ja wiem ty masz rur gumowe schowane szufladzie
sara ..no paaa pamietoj szukaj szukaj rur
ulexxa uwazam ze nie powinnas konczyc z MP bez wzgledu na wszystko
Pasko i co z tym chatem?
wiecie co..wynioslam sie z de. aby byc w pl.
iiiiii coooo mamm.....kurcze nie wiem sama jak robic...
moj maz powoli umiera na raka pluc..nerek..zoladka..
non stop sprzatam po nim wszystko..co wyrzyga itd.
jestem..ale..nie wiem jak dlugo pozostane..ehh nie daje juz rady..ahh i gdzieby tu popisac jeszcze ..hmm
scoli..o czym myslales? czy o gg? ..no wlasnie nie wiem jak je zrobic...ehhhh..
iiiiii coooo mamm.....kurcze nie wiem sama jak robic...
moj maz powoli umiera na raka pluc..nerek..zoladka..
non stop sprzatam po nim wszystko..co wyrzyga itd.
jestem..ale..nie wiem jak dlugo pozostane..ehh nie daje juz rady..ahh i gdzieby tu popisac jeszcze ..hmm
scoli..o czym myslales? czy o gg? ..no wlasnie nie wiem jak je zrobic...ehhhh..
Dzisiaj wygrywam skromne 8milioników w Lotto hehe ale spokojnie zapraszam na imprezkę heheh
ulexxa mozemy wejsc na jakis czat na np. czateri chcesz?tam mozna pogadac na prv
albo widze ze wp.pl tez ma czat ja juz jestem na wp.pl pokoj towarzyski
Scoli..kochany i pomocny facecie..Wszystkim..podam moj adres malpowy..dlaczego nie..
no i widdzisz takie puste wpisy..jak moje z pewnoscia denerwuja Admina..ojej ahh
ulexxa wejdz na czat wp.pl pokoj towarzyski ja juz jestem
HARTGE
HARTGE
kurcze kolo mnie wybuchl pozar cos sie strasznie pali widze czarne kleby dymu
Scolls dośc sporawe kłęby dymu coś dużego się pali w każdym razie
sĂślti nie wiem o jakim czacie mowisz??serio..
podaj cusik..ja szczerze mam tu tez fatalna pogoge
podaj cusik..ja szczerze mam tu tez fatalna pogoge
ulexxa na wp.pl jest po prawej stronie na gorze czat widzisz?wejdz na niego i wybierz pokoj "towarzyski" ja tam juz czekam
ulexxa
nie załamuj się mój mąż też jest chory na raka, może nie w takim stadium jak twój ale wiem jak jest ciężko.
co sadzicie o loteriadzie kurde zarejestrowalem juz im 45 kodow i nic sie nie wygrywa cos lipne to
scolls , ty lepiej obserwuj przez okno , wiatr się zmieni a ty będziesz zajęty w pokoju towarzyskim
kojala tu byli tacy co rejestrowali ponad 3000 i nic nie wygrali powoooo
wiem też ile to kosztuje. Może rzadziej wchodzę na chat bo brak czasu ale źle robisz że chcesz zlikwidować profil
Tojciu
nio..ja to niestety jak wdowa juz..cholera
tyle ze duza roznicawieku..ehhh
nio..ja to niestety jak wdowa juz..cholera
tyle ze duza roznicawieku..ehhh
scolls co ty gadasz czyli to chyba jakies w chu walenie jest bo nie sadze ze na cALA POLSKE NA DZIEN LUDZIE 3 TYS ZAREJESTRUJA XD
ulexa to bardzo marne pocieszenie dla ciebie ale jemu tam będzie lepiej niż tutaj i będzie się tobą opiekował na pewno wytrzymaj