Wpisy 1 072 690 – 1 072 789
21 sierpnia 2012 14:11 → 21 sierpnia 2012 14:44, 100 wpisów
Grudniowa..dlaczego mi nie odpowiadasz..
to juz nie jest pierwszy raz..
to juz nie jest pierwszy raz..
13max..na nie na wieczór będę miał kole 19-tejbo za chwilkę się zrywam
Max..wiesz sa Tu mile i blee..Osoby..znaczy sie..witasz Ich
starasz sie pocieszyc..lub cos tam,cos tam..a Oni..na Ciebe
normalnie.."leja"..
starasz sie pocieszyc..lub cos tam,cos tam..a Oni..na Ciebe
normalnie.."leja"..
siemka czesc lila maks scolls sambiana gg36 jackawar i reszta tam
srebna szm ...
Max..masz racje..jestes chyba oprocz Lilci i paru innych milych osob bardzo fajnymi ludzmi co mozna popisac..
ale jaja kurde oby proof i lila takie same trafia 3/3
Mirnam witalam Cie wiele wiele razy..od pewnego czasu mi nie odpowiadasz..wiec juz nigdy Cie nie powitam..duzych wygranych zycze
ulexa ...nonie wiem nie wiem ..nie dopuszczaja mnie z krzysiem do rozmów w toku z Gościem specjalnym LottoMaćkiem ...bo prawdopodobnie zadamy mu nie właściwe pytanie ...a mianowicie ..czy ruruka ma 5 cmm czy wiecej
lila...wiem proff dał hasła ..ty typowała proofilu w prof...
lila...
Lileczko..dziekuje i wzajemnie supcio dnia zycze..
odpoczywaj..wyleguj sie..i rozrzucaj wszystkim swoje
zyczenia..niech robia tak jak chcesz moje
dla Ciebie moj ulubiony Rob..
http://www.youtube.com/watch?v=2GlJSU6KecY
odpoczywaj..wyleguj sie..i rozrzucaj wszystkim swoje
zyczenia..niech robia tak jak chcesz moje
dla Ciebie moj ulubiony Rob..
http://www.youtube.com/watch?v=2GlJSU6KecY
ulexxa > przepraszam ale ja pisze z telefonu i tym czasie jak jest losowanie jest dużo wpisów i ja nie jestem w stanie wszystkich ogarnąć
ulexa...jak będą rozmowy z gosciem na chacie ...wiesz grający zadają mu pytania ...
ulexxa
scolls
13max33
Lila
scolls
13max33
Lila
Mirnam jest ok. ale i tak nigdy wiecej Cie pierwsza nie powitam..boooo nie odpowiadasz mi..ale nic sie nie stalo..wygranych zycze mega
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 50 000 złotych
ulexxa , zdarza się przegapić pozdrowienia , mi pewnie też nie raz się zdarzyło .
ulexxa był tu jeden nick i pytal o Ciebie i prosil o kontakt ale nie pamietam jak mu było
scolls..gratulacje 1 miejsca w typowaniu 5/5 dzisiaj też mało brakowało ..ja czekałem na 13 a Ty widzę na 31
Max..czyli jest szansa "wdarcia" sie do studia..
ja moge tam isc..odwale sie i gucio..
ja moge tam isc..odwale sie i gucio..
Jackwarku..wiem..ale w tym przypadku Mirnama..to nie jest po raz pierwszy..a ja polubilam Mirka
tak jak i Was..dlatego mi przykro
tak jak i Was..dlatego mi przykro
jackwar ...nie mogło Ci się śnic co innego tylko dopasowało do 13 ..tak WN przetłumaczył ..możę to miało być 23 machnął się o dyche
Max..dziekuje za pozdro od Nokcia..ale nie wiem nic o nim chyba z pol roku....gdzie co i jak???
aaa..czyli sznse dostania sie do studia..maja Osoby najlepiej typujace..rozumiem..czyli odpadam
scols...7/7 w Eurosach..to jest bardzo ciezko trafiać niz w polsce ma 6/6 lotto ... ja nic nie interesuję ,,jak ty grasz co dzienne 7/7 ..i nic nie bedzie miał bogaty ..jak u ciebie twoje panstwoo
żela jest zazdrosna o maxa i bez zaproszenia go samego nie puści
torsan
krzysio ja wiem ze jest cieżko juz raz mialem 6/7 tylko nie wyslalem kuponu i trenuje dalej tym razem ze snu swiadomego
krzysio ja wiem ze jest cieżko juz raz mialem 6/7 tylko nie wyslalem kuponu i trenuje dalej tym razem ze snu swiadomego