Wpisy 1 071 890 – 1 071 989
21 sierpnia 2012 00:00 → 21 sierpnia 2012 00:34, 100 wpisów
Ksings , wcześniej mieliśmy jazdy z kilkoma osobami , były bluzgi i nie tylko , do nie których nie docierają argumenty że nie można innych ustawiać po kątach .
jackwar ..to tak jak stoi dom kultury w Radomiu w samym centrum
A jak ktoś na krzysia ..źle coś powie to jade z nim na maxa i nie patrze kto
max , napisał że chyba ci chodzi o stadion . Ja w Radomiu bywałem ale jeszcze przed 2000 rokiem
miszell...no nie same ..ale klony wchdzą tu robić zadymy a nie na pogaduszki ...
gonzaga
tylko,aby nie było na mnie,jakieś-precz z krzyżem.czasem poszedłbym na pasterkę,ale żadnej nie znam
tylko,aby nie było na mnie,jakieś-precz z krzyżem.czasem poszedłbym na pasterkę,ale żadnej nie znam
jackwar ,,ja też tak tam bywałem a w centrum nie ma domu kultury nowego i w trakcie budowy
miszell...nie miałaś żadnych testów ...od razu weszłaś do rodziny na mp
michellex
żyd mówi o sobie-jestem żydem
ja jestem polakiem
tylko czarny w ameryce mówi-jestem afroamerykaninem
żyd mówi o sobie-jestem żydem
ja jestem polakiem
tylko czarny w ameryce mówi-jestem afroamerykaninem
bo jak to w sexmisji powwiedział , w du pach im się poprzewracało
13maxa ...nie opowiadaj o mnie miałeś opowiadaj inaczej tematy jak kochaniutki
bo chodzi im o przywileje , jedna znajoma z angli obserwowała jak polka która była z murzynem napuszczała go na polaków że powiedzieli po polsku że jest brudas a on chciał już na policje dzwonić , tamta suka siedziała w aucie i miała polewkę .
a co tu sie dzisiaj dzieje jak nie klony to Obcy albo ktos nawet żydów widzi
witam szanowne multipasko
witam szanowne multipasko
krzysio a co ty dziś taki przylizany , ładna mężczyzna , czy co ?
drogę,na wyspie greckiej do biura lotu wskazał mi Kowalski.czarny,jak asfalt.nikt inny nie potrafił
agatka ..tak myslę żę poskładam Twoje typy i wyślę ale w środę dopiero bo jutro gram duży system
scolls , musiałem się podpierać twoim autorytetem że obcego to się łatwo rozpoznaje , po prostych pytaniach
scols ..ty pintol ..widzisz mnie jestem facetem mam jaj ..przyjdz do mnie sprawdz moje na dole
jackwar no w sumie prosty tescik ale potrafia sie tez zakamuflowac i sklonowac
pintol
nie macam facetow po jajkach
pintol
nie macam facetow po jajkach
scolls...chlopaki z naladowanymi strzelbami chodzą na ssaki czy coś
13max..tak byłem w lesie nie byłoo na sakach no ty masz isc
dobra znikam..juz ide tam..
nie wolno polowac na zadne zyjatka lesne no chyba ze z sikawkami....wodnymi
totalizator się do niego zwrócił by może przedstawiciel ich mógł pogadać z nami na czasie po 2 godziny i może by sponsorowali lige typerów
siema jestem juz z syfona piwo pilem co to za rada zydow w czym temat panowie i panie
scolls ..ale my mamy z krzysiem naładowane strzelby na sareenki leśne ...bo jeleni już nie ma
czesc michelex
czesc maks
Franek za póżno , był taki Lucek i chciał na prezesa rady żydów czy coś takiego , powoływał się na ciebie i że ty masz być jego wunderwafe czy coś takiegio
jedna moja prosba:zeby bylo ze to moje szczescieto prosze na losowanko gdzie wpadna moje 10/10 ubrac pania Agatke w bardzo mini mini
scolls ...wystawiłem na sprzedaż nicka .Smoczek ...bo mają mieć Viposkie nicki ..czekam na oferty od Ts
scolls , nie ciesz się bo Lila powiedziała że michell jest na pierwszym miejscu
czesc scolls JACKWAR jaki lucek ?na mnie powolywal sie ? O co chodzi
scolls ...ale nie wiesz co jeszcze Ts ufondowało nagrody w lis=dze typerów i taka Agatkę możęsz poznac na żywo ...razem z nia będziesz prowadził losowanie
max to ja oddam nawet wszystkie zdrapki pod warunkiemze ta imprezka bedzie razem z kolacja
scolls o i takie pytania będziemy temu z totka zadawać , kiedy krótki spudnice , dziewczyny bez spodni , bez majtek tylko niektóre , condrado na byka a łysy na łysą góre .
miszelll...na pewno notatki są ...co gdzie i jak jakie obowiązują zasady i tak dalej ...oni wiedzą co to sa lizaki nawet
mam 3 pewniaki 100% , podam Wam...max obstaw na maxa # ; $^ ; ^* lecę spać