Wpisy 1 071 690 – 1 071 789
20 sierpnia 2012 23:14 → 20 sierpnia 2012 23:33, 100 wpisów
lucjusz bo z Lilą to nie od razu jest koleżeństwo i ma dziewczę rację
Pasko...a teraz na poważniejaja jajami ale na 200tyś wpis tort musi być
13max...aaabuahaha myślałam że,małego mam sklonowac Jesuuuuuuuuuuuuuuu
Lucjusz , to Pasko decyduje ale rada tu nie potrzebna , by tylko wyróżniła i poróżniła niektórych z nas
Lila , widocznie masz braki czasami , może wystarczy zrobić fotkę ?
Rada jest potrzebna mówie wlasnie wyrózni niektórych
13max..scols ..nie prawda pracuje ..chyba siedzieć w domu zawroty głowy ...oottoo brak spermoo
Lila , u mnie to już tak jak powiedział jeden gość , na pytanie czy jeszcze może , mogę ale mi się nie chce
yy nie jestem lucjuszmalfoy
lucjuszmalfoy ...to mieszkasz w Radomiu i nie wiesz czy skończyli w samym centrum miasta największy dom kultur w Radomiu
michellex - 1071663. jaka mamy prwność, że te losowania lecą na żywo, a nie np. z taśmy?
właśnie dlatego ten "układ" Pasko z teesem mógłby nie być taki 'gupi' - może ktoś, a najlepiej ktoś wątpiący /- a mam swoje typy zamiast celebrytów - a i taniej nawet z dowózką lymuzynom i by było/ mógłby się załapywać na wizytę w studio
właśnie dlatego ten "układ" Pasko z teesem mógłby nie być taki 'gupi' - może ktoś, a najlepiej ktoś wątpiący /- a mam swoje typy zamiast celebrytów - a i taniej nawet z dowózką lymuzynom i by było/ mógłby się załapywać na wizytę w studio
nie wiem wiem że jest galeria słoneczna
miszel ..nie oglądaj sama xxx ...podsyłaj coś to tam masz z krzysiem zobaczymy
W sumie mogliby samemu gdzieś odpalić chat i po prostu zaprosić multipasko na niego do pogaduszek w wyznaczonym terminie...
wszystkim
Lila...sama nie masz pewności co ci tak faktycznie tam warczya mi powiedziala, że pies klamczuszek
13maxa...miałeś nie mówić ..kobita ,,wie wie jak wyglądać rur
czyli ciekawe co z tym chaetam czy pasko wybierze rade czy cos innego a jakie wy macie pomysły
?
?
Pasko ale jak by zrobili czat i szły bluzgi to by im się dostało a tak to odpowiedzialność spada na ciebie
na mnie?
jackwar: ja nigdzie nie gwarantuję, że nie polecą bluzgi... technicznie nie mogę ich blokować zanim się pojawią
nie wiem kur... o tym domu daj mi spokój
lila , podsuń mu kiełbase pod nos i zobacz czy się nie oblizuje
raczej sithow....
jackwar..nie bo będzie za grubyon musi trzymać linię.Mamusia będzie wielka jak wieloryb za chwilkę to starczy
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3PHhzo56JwUurVyB84MgA1H32SrGRw5fgdFHPSRzXjFChFL7jXA oto lucjusz malfoy
13maxa....eetam ..chodz tam wystarczy na live xxx
Lucek ..to tak jak Ty jesteś z Radomia ..to taka prawda jak c*** sliwkę połknął i pestkę wypluł
Pasko , można tak jak w radio M opóźnienie na antenie tam też bluzgi trafiały teraz to jest wstępna selekcja telefoniczna .
pasko...chat z taśmy niech leci tzn. z opóźnieniem tak jak w tv
max ja nic otym miescie nie wiem