Wpisy 1 071 633 – 1 071 732
20 sierpnia 2012 23:02 → 20 sierpnia 2012 23:24, 100 wpisów
wiem ale ciekawe kto bedzie z ts mysle ze mogą byc te rozmowy ciekawe
michellex , dla tego do studia wyślemy Lile i nam powie jak tam kulki kręcą
lotomax?? dlaczego ma pan tak opięte spodnie, na dodatek przykrótkie i zielone.. czyżby chciał pan wtopić się w Zieloną??
Dopisano wygrane kaskada
lottomax...prosze oodp. dlaczego pan tak dłudo zwleka z odp.?
Dopisano wygrane jokera
złoty , Lila nie odchodzi tylko chodzi po mieszkaniu , nawet mucha teraz nie ma prawa latać
pasko fajny mysle ze wprowadzi rade a ja tam bede
xD
xD
lottomax...ale jaka mamy prwność, że te losowania lecą na żywo, a nie np. z taśmy?
lucjuszmalfoy...mam pytanie czy skończyli już w Radomiu budowę tego nowoczesnego domu kultury
miszel...losowania sa na żywo ..chcesz zrobić wizytację w studio
nie wiem o co chodzi
czy cos insynuujesz?
ej lottomax widze, że nie dajesz rady z takim laikiem jak ja, a co dopiero np. z Lila
lucjuszmalfoy...zapytałem czy skończyli bo się tam wybieram ..mieszkasz w Radomiu więc się zapytałem
Do jutra
michellex
max
jocia
zloty
lucjusz..Ty nie kombinuj za duzo bo Ci czaszka pęknie
michellex
max
jocia
zloty
lucjusz..Ty nie kombinuj za duzo bo Ci czaszka pęknie
a spoko nie wiem '
lila ogar ja ci proponuje kolezenstwo a ty jestes niemiła
lila ogar ja ci proponuje kolezenstwo a ty jestes niemiła
ale dzisiaj jest duszno i*** ,ani kropli w chorzowie uciekam zaraz pod prysznic
miszel ...bo ja zawsze zadaję pytania nie czekam na odpowiedz i wiem juz wszytko
Kto jest za Radą niech pisze w komentarzu Radalucjusz bo z Lilą to nie od razu jest koleżeństwo i ma dziewczę rację
Pasko...a teraz na poważniejaja jajami ale na 200tyś wpis tort musi być
13max...aaabuahaha myślałam że,małego mam sklonowac Jesuuuuuuuuuuuuuuu
Lucjusz , to Pasko decyduje ale rada tu nie potrzebna , by tylko wyróżniła i poróżniła niektórych z nas
Lila , widocznie masz braki czasami , może wystarczy zrobić fotkę ?
Rada jest potrzebna mówie wlasnie wyrózni niektórych
13max..scols ..nie prawda pracuje ..chyba siedzieć w domu zawroty głowy ...oottoo brak spermoo
Lila , u mnie to już tak jak powiedział jeden gość , na pytanie czy jeszcze może , mogę ale mi się nie chce
yy nie jestem lucjuszmalfoy
lucjuszmalfoy ...to mieszkasz w Radomiu i nie wiesz czy skończyli w samym centrum miasta największy dom kultur w Radomiu
michellex - 1071663. jaka mamy prwność, że te losowania lecą na żywo, a nie np. z taśmy?
właśnie dlatego ten "układ" Pasko z teesem mógłby nie być taki 'gupi' - może ktoś, a najlepiej ktoś wątpiący /- a mam swoje typy zamiast celebrytów - a i taniej nawet z dowózką lymuzynom i by było/ mógłby się załapywać na wizytę w studio
właśnie dlatego ten "układ" Pasko z teesem mógłby nie być taki 'gupi' - może ktoś, a najlepiej ktoś wątpiący /- a mam swoje typy zamiast celebrytów - a i taniej nawet z dowózką lymuzynom i by było/ mógłby się załapywać na wizytę w studio