Wpisy 1 071 179 – 1 071 278
20 sierpnia 2012 21:49 → 20 sierpnia 2012 22:01, 100 wpisów
"Totalizator na chacie
Lila: właśnie dlatego coś takiego proponuję, żeby nadal nie było żadnej cenzury i wszystkie wpisy przechodziły... wiadomo że i tak nawet to co nie odpowiedzą to sobie poczytają później i każdego wpis się pojawi
Pasko może na ten czas wizyty wprowadzić chat moderowany i będą pojawiać się tylko wpisy zatwierdzone przez ciebie , na koniec luźna rozmowa ze wszystkimi
zaraz wytłumacz jeszcze raz czyli jak jest rada czy nie?
Precz z TS.. .
Pasko...najlepiej by było jakbyś zrobił coś takiego jak dla mnie i m77 kiedyś.Każdy by oddał swój głos i już
jackwar: no boję się, że jednak to zostanie odebrane jako pewnego rodzaju cenzura... dlaczego mam zatrzymywać chat na 2 godziny i otwierać specjalnie dla Lotto... każdy ma nadal mieć możliwość pisania.
Rada to dobry pomysł kazdy tam bedzie każdy bedzie miał swoje 5 min a nie że wszyscy piszą i nikt ich nie słucha RADA MULTIPASKO TO NAJLEPSZY POMYSŁ
lila u mnie grożnie się robi burza idzie na całego a u ciebie też błyska?a gdzie tu losowanie obejrzeć
lila-nie musisz wysłanych liczb typować w profilu wtedy skad bedą widzieli czy Ty wysłałaś dany zestaw?
jano312
Ok..podaję 6/6 na jutrzejsze losowanie Lotto .. : ^^ , *( ,##, &? , -_ , #! , Powodzenia
Lila...a teraz tego nie mogą zrobić mogą wszytko czy tu będą czy nie
no tak ale wpisy nie raz pojawiają się z taką szybkością że nie raz człowiek nie nadąża , może godziny poranne lub późno wieczorne ?
Pasko
a może napisz, czy możesz spowodować, żeby
strona dla biernej aktywności była niewidoczna ?
a może napisz, czy możesz spowodować, żeby
strona dla biernej aktywności była niewidoczna ?
ja nie mam obaw... bo nie widzę z której strony miałyby nadejść. Ja kontroluję wszystko, mogę dać nawet im bana
dobra to ja uciekam bo burza na całego się zbliża a nie chce ryzykować że mi spali komputer wszystkim życzę wysokich wygranych dobranocdo poklikania
ja podaje żeby TS widział 1,2,3,4,5,6 takie chcę jutro w LOTTO
Gdyby gra byla czysto losowa, to by nas nie podgladali , bo i po co
Pasko zrób ankiete podczas losowanie bo jest najwiecej ludzi czy jak chcesz kiedy bedzie njawiecej ludzi
Rada Multipasko to najlepszy pomysł!Każdy tam bedzie nie ze np ja jestem cały czas tylko wymiany ciągle
!
Rada Multipasko to najlepszy pomysł!Każdy tam bedzie nie ze np ja jestem cały czas tylko wymiany ciągle
!
m.dorotka kiedys pewnie padna ale gracze beda zawiedzeni
Nie mam pytań to po co wy gracie i puszczacie kupony jak wiecie że to wszytko ustawione jest
po co im nasze typowania.... oni widzą jak na dłoni wszystkie miliony zakładów na każde losowanie
Pasko prawdy nie powie, nie bedzie gral ,a TS mu bańke odpalii tak
lila..widzę ty juz lubisz mendo pewniaka 7 ..skoro jak chcesz
Pasko , jako informatyk możesz nad stronką pracować w każdym miejscu
jackwar ..jeste za..przez 13 nie miałam 6/6 ..tylko 5/6 w dużego postawiłam 12
Czekajcie nie glosujcie od razu na nie tak wy powiecie swoje pytanie radzie rada zapisze je i zada ts a nie wy piszecie a i tak ich nikt nie czyta
ludzie zdecydujcie się czy chcecie byc słuchanym czy słuchac ts
ludzie zdecydujcie się czy chcecie byc słuchanym czy słuchac ts
jackwar: zaraz bym im chat walnął na stronie głównej.... my nadajemy na innych falach raczej.. zobacz ich stronę. Jakby nie patrzeć to chyba jednak jest bardziej profesjonalna
Generalnie mnie to zwisa czy będą czy nie.
Chciałbym tylko poznać PRAWDZIWY powód.
Nic więcej.
Chciałbym tylko poznać PRAWDZIWY powód.
Nic więcej.
janoo..
lila...ok zobaczymy jak na zywoo moze dziś nie siada 7..
lila...ok zobaczymy jak na zywoo moze dziś nie siada 7..
Pasko
jeśli byś wiedział, że to ktoś od nich
pewnie tak - mógłbyś odciąć - a jak ktoś dostał jakiś w telefonie i po cichu przepisuje wszystkie typowania ?
Jocia
raczej nie po to, żeby sterować kuleczkami , tylko wiedzieć gdzie jest granica - czy ceny za zakłąd, robienia z gry losu - zniesienia możliwości samemu skreślania itd itd
jeśli byś wiedział, że to ktoś od nich
pewnie tak - mógłbyś odciąć - a jak ktoś dostał jakiś w telefonie i po cichu przepisuje wszystkie typowania ?
Jocia
raczej nie po to, żeby sterować kuleczkami , tylko wiedzieć gdzie jest granica - czy ceny za zakłąd, robienia z gry losu - zniesienia możliwości samemu skreślania itd itd
Dobra pasko To co robisz tą ankiete?
A czy to ważne czy Pasko dostał czy nie ..masz łeb i cuj to kombinuj
Monet
wiesz ile kosztuje minuta reklamy ?
mieliby coś w tym stylu - gratis
wiesz ile kosztuje minuta reklamy ?
mieliby coś w tym stylu - gratis