Wpisy 1 071 133 – 1 071 232
20 sierpnia 2012 21:38 → 20 sierpnia 2012 21:55, 100 wpisów
Ja ich...dawno rozszyfrowałem, i dlatego typuję liczby 1 - 10.------------------------------------
zapytać można dlaczego nie ma już broszur z systemami skr. Ja miałem i wiem że były dobrze opracowane,
Lila: może masz rację. Różnica jest taka, że oni chyba mają nad sobą kogoś i pewnie odpowiadają za swoją pracę zaczną gadać o pisiorach, komuś się nie spodoba wyżej i wyleci z pracy
michellex powiedzą że za mało gram a żeby wygrać trzeba dużo grać
jackwar
jackwar
pasko ale co TS zaproponował tobie współpracę "czat z gościem"
W sumie moglibyśmy przygotować dla nich pytania... no ale jednak chat to inna forma. Jakby czuć że w tej chwili ktoś tam siedzi po drugiej stronie ekranu.
to pasko co z tą radą? odpowiedz proszę
Pasko ..dokonale wiedzą co kto i jak się tutaj wypowiada na chcie ...znają nas po nickach ....więc po co te zasłonki teraz ....muszą się sprawdzić w każdej sytuacji ...ja się zapytam pana macka lotto ..w sprawie lizaków i wiem że będzie wiedział o co biega
ale oni nie beda mogli sobie pozwolic na wolne żarty, bo bedą wtedy w pracy
Pasko...ale nie koniecznie piszące o pisiorach bo ja np takiego słowa jeszcze w życiu na czacie nie napisałam
pasko ale formuła pytań to mogłoby wypalić bo każdy ma jakiejś pytanie do TS-u ja także
nieładne słowa
13max..poczkaj ino jak wpadną z prywaty na czat.To dopiero będą zboki
Pasko.. .
Zadaj im takie np. pytanie.. .
" Czy chcą porozmawiać /popisać/ z jakąś osobą z Multipasko "
Zadaj im takie np. pytanie.. .
" Czy chcą porozmawiać /popisać/ z jakąś osobą z Multipasko "
tak, i za jakiś czas... powstanie i pozostanie
prywatny FOLWARK!!! całkowicie nie licząc się z oczekiwaniami społeczeństwa.(gracza)My tu "razem" mamy duży potencjał intelektualny,a tak sfora cwaniaków z Ts I przypadkowe miernoty, które nic nie robią tylko łupią, chcą ???jeszcze, czego???
prywatny FOLWARK!!! całkowicie nie licząc się z oczekiwaniami społeczeństwa.(gracza)My tu "razem" mamy duży potencjał intelektualny,a tak sfora cwaniaków z Ts I przypadkowe miernoty, które nic nie robią tylko łupią, chcą ???jeszcze, czego???
Myślisz że nie znają nas tutaj ...skoro Ci zaproponowali i chodzi im o chat ...znają nas i kogo na co stać
wg mnie i tak wszystko bedzie sztywne i oficjalne, beda sie pilnować, żeby nie wtopić itd.
To pasko ja proponuje Radę Multipasko
A moze zróbmy referendum i każdy zagłosuje np za radą za otwartym forum za czymś innym To jak Pasko Odpisz
A moze zróbmy referendum i każdy zagłosuje np za radą za otwartym forum za czymś innym To jak Pasko Odpisz
multi multi..nie każdy ,ja np nie mam .I tak kłamią i tak to co mi po ich odpowiedziach
Pasko , nie od dziś wiadomo że co rząd to na prezesów spółek skarbu państwa są powoływani nowi . Ci następnie dobierają sobie współpracowników i jest zmiana kadry zarządzającej ale zwykli pracownicy pozostają ci sami . Podejrzewam że za zmianą teraźniejszą prezesa nastąpiły też zmiany kadrowe ale przy okazji polityka totalizatora , na bardziej otwartą dla graczy . Pewnych spraw nie przeskoczą , jak na przykład gra przez internet ale chcą być otwarci na pomysły.
Ja to widzę tak... leci sobie chat, lecą wpisy, pytania. Ja wybieram wpisy, pytania, które uważam za najciekawsze, najbardziej profesjonalne, zaznaczam ... wówczas nad chatem to pytanie pojawia się dodatkowo wyróżnione w jakiejś ramce, a Totalizator ma się odnieść do tego wpisu, itd. Na końcu jeszcze można by spróbować wyjść z tego schematu i popisać bardziej na luzie... no ale tak jak teraz to sobie nie wyobrażam. Nie może być tak, że lecą dziesiątki pytań, Totalizator podobnie jak ja teraz siłą rzeczy odpowiada 1 ran na minutę ... a Wy klniecie, że Wasze pytania są ignorowane
pasko chciałem już pisać przez stronę TS-u ale tam trzeba podać dane personalne a tego bym raczej nie chciał
A ja założę sie że jak wejdzie taki lotto wacek na chat to będzie cisza nikt nic nie napisze a sledzi bezie 400 ...dopiero wejdzie max i rozkreci wszytko z ktrzysiem
Pasko
to może negocjuj - od nich dla Ciebie - na konkurs - zdrapki / jakiś fundusz reklamowy, czy coś tam wymyślą/ i niech zaproszą czasem z podwozem limuzyną jakiegoś specjalistę - tu dziś nawet widzę wątpiących - a może i nawet sam kol talizman ?
to może negocjuj - od nich dla Ciebie - na konkurs - zdrapki / jakiś fundusz reklamowy, czy coś tam wymyślą/ i niech zaproszą czasem z podwozem limuzyną jakiegoś specjalistę - tu dziś nawet widzę wątpiących - a może i nawet sam kol talizman ?
no to klnienie ts pomysli sobie ze tu są prostacy dlatego propunuje rade a ty wspominałes cos o... referendum moze bedziemy głosować?
pasko odpowiedz
pasko odpowiedz
ja od TS, jak już to chce tylko moje 10/10xkilka, a chat mi w niczym nie pomoże
TS chce mieś wszystko pod kontrolą.Większa jak dotychczas dlatego Pasko zaproponował Tobie takie cóśMAFIA czówa
lila też prawda ale może raz powiedzą prawdę
Może zróbmy tak... każdy kto jest na tak pisze "Totalizator na chacie " ... kto nie jest za piszę "Totalizator na chacie " .... to tak na początek może policzę takie głosy.
"Totalizator na chacie
Lila: właśnie dlatego coś takiego proponuję, żeby nadal nie było żadnej cenzury i wszystkie wpisy przechodziły... wiadomo że i tak nawet to co nie odpowiedzą to sobie poczytają później i każdego wpis się pojawi
Pasko może na ten czas wizyty wprowadzić chat moderowany i będą pojawiać się tylko wpisy zatwierdzone przez ciebie , na koniec luźna rozmowa ze wszystkimi
zaraz wytłumacz jeszcze raz czyli jak jest rada czy nie?
Precz z TS.. .
Pasko...najlepiej by było jakbyś zrobił coś takiego jak dla mnie i m77 kiedyś.Każdy by oddał swój głos i już
jackwar: no boję się, że jednak to zostanie odebrane jako pewnego rodzaju cenzura... dlaczego mam zatrzymywać chat na 2 godziny i otwierać specjalnie dla Lotto... każdy ma nadal mieć możliwość pisania.
Rada to dobry pomysł kazdy tam bedzie każdy bedzie miał swoje 5 min a nie że wszyscy piszą i nikt ich nie słucha RADA MULTIPASKO TO NAJLEPSZY POMYSŁ
lila u mnie grożnie się robi burza idzie na całego a u ciebie też błyska?a gdzie tu losowanie obejrzeć
lila-nie musisz wysłanych liczb typować w profilu wtedy skad bedą widzieli czy Ty wysłałaś dany zestaw?
jano312
Ok..podaję 6/6 na jutrzejsze losowanie Lotto .. : ^^ , *( ,##, &? , -_ , #! , Powodzenia
Lila...a teraz tego nie mogą zrobić mogą wszytko czy tu będą czy nie
no tak ale wpisy nie raz pojawiają się z taką szybkością że nie raz człowiek nie nadąża , może godziny poranne lub późno wieczorne ?
Pasko
a może napisz, czy możesz spowodować, żeby
strona dla biernej aktywności była niewidoczna ?
a może napisz, czy możesz spowodować, żeby
strona dla biernej aktywności była niewidoczna ?
ja nie mam obaw... bo nie widzę z której strony miałyby nadejść. Ja kontroluję wszystko, mogę dać nawet im bana
dobra to ja uciekam bo burza na całego się zbliża a nie chce ryzykować że mi spali komputer wszystkim życzę wysokich wygranych dobranocdo poklikania