Wpisy 1 070 851 – 1 070 950
20 sierpnia 2012 21:00 → 20 sierpnia 2012 21:13, 100 wpisów
21
micellex..jak zboczuszkikiedyś był film i właśnie chyba błyskawica odgrywała tam główną rolę
ej już po 21
Lila ...ale jest tak błyskawica pierwszy a później grzmot ...ale jak grzmot uderzy to rozrywa
Jest 21:00 i przestańcie pieprzyć o głupotach na tym Chat. Czekamy na Pasko. Z telefonu nie pisze się tak szybko
Zebranie jest na forum ..na chat ..naczelny zboczek krzysio zebranie robi od 22
Hura.. .
-----------
-----------
adalbert uspokój sie jest po 21 00
13maxa ...a ty czym ogolić i nie boli jaj
-------
http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,14844725,wiadomosc.html?ticaid=1f05d
-------
i no opowiadaj maxa
-------
http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,14844725,wiadomosc.html?ticaid=1f05d
-------
i no opowiadaj maxa
Dobra przechodzę do rzeczy żeby przedyskutować sprawę do losowania...
pasko witaj
Dorotka.. .
--------------------------
--------------------------
Panie Januszu, proponuję przejść do rzeczy, czyli do konkretów. Jak tak dalej będzie to się będziemy witać do ółnocy
Pasko
Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale około roku temu miałem małe przygody ze stroną, byłem m.in. wzywany na Policję, musiałem ściągnąć loga gier liczbowych Lotto ze strony, itd. winni byli prawnicy Totalizatora Sportowego, itd.
13maxa...plastry z miodem tez mozesz krzyczeć
???????????????????
Ostatnio duże zmiany u Totalizatora, usunięto prezesa, zmieniła się nieco polityka firmy, a przynajmniej na to wygląda...
Ostatnio skontaktował się ze mną Totalizator Sportowy, który chciałby mieć oficjalne konto na stronie multipasko, chciałby też m.in. spróbować pojawić się na chacie w umówionych np. 2 godzinach, gdzie chciałby wyjść do graczy, podyskutować.
Pasko dzieki twojej stronie TS ma dodatkowa reklame i powini byc ci wdzieczni
Ogólnie rozmowa była ok... Totalizator nawet chce może ufundować nagrody w lidze typujących
Pasko....a kto by pisał w imieniu ich?Pała czy pampers czy ruda czy kto?
Precz z TS.
-------------------------
-------------------------
nie chcę zapeszać, ale nagrodą może nawet byłaby wizyta w studiu Lotto, spotkanie z Anią Rusiecką na żywo, itd. na tego typu pytanie odpowiadają, że być może byłaby taka możliwość
haha czyli stronka jest inwigilowana ........ i wszystko proste jak drot
a jaki by mieli nik tutaj >?
Ze mną kontaktował się dyrektor ds. gier ... ale ogólnie cały Totalizator podobno bardzo aktywnie przegląda naszą stronę.
Oj. TS szykuje jakiś...spisek... . Zachować należy czujność.. .
---------------------------------------
---------------------------------------
szczególnie właśnie podoba im się chat, gdzie widzą możliwość "wyjścia do graczy"
biedny pafty
i tak mogą podglądać przecież nie trzeba się logować żeby wejść
i tak mogą podglądać przecież nie trzeba się logować żeby wejść
Pasko...myślisz że komuś stąd zalezy na wizycie w studiu i spotkaniu rusieckiej lub pałki?
TS wie, ze nie ma lepszej stronki od multipaskooni czytaja nasze wpisy
13maxa ...ja nie ..ty chcesz spotkaać Agatką ..pamietooj kup guma jak skarpety